Hangi ıslak mendil, ben uni baby yenidoğan kullanıyorum hiç pişik olmadıSabah uyku sersemi pamuk ıslatmaya üşendim ıslak mendik kullandım pişik olmuş çocuğun poposu ya
Hametan sür hemen geçirirSabah uyku sersemi pamuk ıslatmaya üşendim ıslak mendik kullandım pişik olmuş çocuğun poposu ya
Kabızlık yok ama uykusuzluk var bizde de
Bizde de 2 gündür acayip bi uyumama durumu vsr atak haftası mı acaba nedirBizim de aynı bir de kabızlık ve uykusuzluk eklendi 3.günü kaka yapmayışının sanırım yavaştan geliyor dişler
Oy masalahhDort cocukla normal cok sukur uykumuz cok sukur sikinti yok acaba ne zaman olicaz biz Dana 3 aylik olduk 8 kilo 63 cm olmus dubam
Saglikli olsunlardaOy masalahhbizde 2 buçuk aylık olduk 7 yi geçmişiz bakalım 3. Ay ne olcak bende tosun diyorum bizimkinin boyu uzun ve toparlak
Bütün umutlarım 4. Aydaydı oysaki3 gün sonra 4 aylık oluyoruz hala geçmedi
Biz yaptırdık zor olmadı çok şükür bezini geniş bağladık. Altını temizlemek falanda zor değil dikkatli yaptıktan sonra bir şey olmuyorKızlar bebişini sünnet yaptıranınız varmı çok zor oluyomu altını almak kucaga almak falan bizde pazartesi doktorla görüşücez randevu ayarlıcaz bakalım çok korkuyorum yaa
İlk 2-3 gün zor oluyor yalan yok ama sonrası kolayKızlar bebişini sünnet yaptıranınız varmı çok zor oluyomu altını almak kucaga almak falan bizde pazartesi doktorla görüşücez randevu ayarlıcaz bakalım çok korkuyorum yaa
Sleepynin sarısı ya ilk defa kullandım anında pişik yaptıHangi ıslak mendil, ben uni baby yenidoğan kullanıyorum hiç pişik olmadı
GEçmezse alır denerim şimdi oksizinc diye bi krem sürüyorumHametan sür hemen geçirir
Doktor bir melhem yazıyor onu bolca sürün pipisi beze yapışmasın o acıtır yoksa bana her bez değişiminde sür demişti doktor bolca sürdük yapışma olmadı bardak falan koyanlar varmış ama biz bardak koymadık çişi de iyileştirir diyeKızlar bebişini sünnet yaptıranınız varmı çok zor oluyomu altını almak kucaga almak falan bizde pazartesi doktorla görüşücez randevu ayarlıcaz bakalım çok korkuyorum yaa
Oyy Tüylerim diken diken oldu kıyamam ona yaa çok geçmiş olsunn3 çocuklu hayattan merhabalar hanımlar bayadir yoktum bende başımda acayip dertler dolanıyor... İlk önce kayinpederimin beynine pihti atti konuşma yetisini kaybetti onunla uğraştık. Sonra ablam hamileydi 12 haftalık kalbi durmuş 3 haftadır ölü bebek ile geziyormus kurtaj oldu icerde parça kaldı zehirlenmeye başladı ameliyat oldu sonra ortanca çocuğum güzel yavrum ölümcül bir kaza atlattı verilmiş sadaka mız varmış duvardan budanmış çapraz kesilmiş ağaç üstüne düştü boynundan şah damarının 2mm yanından girip ağzının içinden çıktı ağaç aşırı kanaması oldu şoka girdi uzun süredir hastahanelerdeyim ve artık not 444 error yani çok yoruldum imtihan dayım rabbim beterinden korusun buna da hamdolsun fakat yeto artık çok yorgunum ve tek tesellim herkesin hayatta kalmış olması
Ay canım çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Çocuğun nasıl şimdi ?3 çocuklu hayattan merhabalar hanımlar bayadir yoktum bende başımda acayip dertler dolanıyor... İlk önce kayinpederimin beynine pihti atti konuşma yetisini kaybetti onunla uğraştık. Sonra ablam hamileydi 12 haftalık kalbi durmuş 3 haftadır ölü bebek ile geziyormus kurtaj oldu icerde parça kaldı zehirlenmeye başladı ameliyat oldu sonra ortanca çocuğum güzel yavrum ölümcül bir kaza atlattı verilmiş sadaka mız varmış duvardan budanmış çapraz kesilmiş ağaç üstüne düştü boynundan şah damarının 2mm yanından girip ağzının içinden çıktı ağaç aşırı kanaması oldu şoka girdi uzun süredir hastahanelerdeyim ve artık not 444 error yani çok yoruldum imtihan dayım rabbim beterinden korusun buna da hamdolsun fakat yeto artık çok yorgunum ve tek tesellim herkesin hayatta kalmış olması
Ben aşı yaptırmadım ne rota ne menenjit. Korkuyorum yaptırmaya. Zaten yeterince kolik. Bide alerji şüphemiz var zaten o yüzden bilmiyorum ne yapacağım. Alerji bölümünden kaç kere randevu aldım iptal olduDün rota olduk bu gece ağla ağla kıyamet kopardı ilk defa böyle bi gece yaşadık en son battaniysine yatırdım eşimle ikimiz ellerimizle salladık öyle uyudu kurban olduğum içim gitti
Canım sende evde onun dikkatini çekecek şeyler giy ama yanaşma onunla ilgilenme. +18 filmler aç ama farkında olmadan. Onun özel bölgesine bak çaktırmadan. Gecelik giy önüne bol kuruyemiş meyve bırak. Eğer ona rağmen adamda iş yoksa bişey diyemem.Biraz içimi dökeyim istedim. Dogum yapalı 2 ay 13 gün oldu 40ım çıkalı çok oldu ima etmeme ragmen eşimle hala bir kere bile birlikte olmadık adam bana yanaşmıyor resmen. Çok kiloda almadım hatta şuan dogumdan önceki kilomdan 3 kilo fazlam var sadece. Hayır bende de istek yok yorgunluktan uykusuzluktan orası ayrı ama ona ne oluyor neden beni hiç özlememiş ve bana hiç yanaşmıyor bu konu beni çok kırıyor kendimi istenmiyormuş gibi hissediyorum yada anne oldum diye artık beni o şekilde göremiyor mu bilmiyorum cinsellik olmayınca evlilik soguyor gibi geliyor bana bende çok düşkünü degilim ama gereksiz yere çok tartışır olduk kabul ediyorum bende biraz huysuz oldum zor geçti lohusalıgım uykusuzluga tahammül edemedim ona sataştıgım çok oldu bu mu uzaklaştırdı bilmiyorum ama normal mi bu kadar geçmesine ragmen hiç birliktelik olmaması ? Arkadaşlarıma soruyorum 40. Gün üzerme atladı nerdeyse falan diyorlar benim kocam beni gram özlememiş demekki diyorum. Hamileykende son 1 ay birlikte olmamıştık yani nerdeyse 3 aydır ev arkadaşı gibi olduk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?