2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Dort cocukla normal cok sukur uykumuz cok sukur sikinti yok acaba ne zaman olicaz biz Dana 3 aylik olduk 8 kilo 63 cm olmus dubam
Oy masalahh bizde 2 buçuk aylık olduk 7 yi geçmişiz bakalım 3. Ay ne olcak bende tosun diyorum bizimkinin boyu uzun ve toparlak

Kızlar bebişini sünnet yaptıranınız varmı çok zor oluyomu altını almak kucaga almak falan bizde pazartesi doktorla görüşücez randevu ayarlıcaz bakalım çok korkuyorum yaa

Kızlar bebişini sünnet yaptıranınız varmı çok zor oluyomu altını almak kucaga almak falan bizde pazartesi doktorla görüşücez randevu ayarlıcaz bakalım çok korkuyorum yaa
Biz yaptırdık zor olmadı çok şükür bezini geniş bağladık. Altını temizlemek falanda zor değil dikkatli yaptıktan sonra bir şey olmuyor

Doktor bir melhem yazıyor onu bolca sürün pipisi beze yapışmasın o acıtır yoksa bana her bez değişiminde sür demişti doktor bolca sürdük yapışma olmadı bardak falan koyanlar varmış ama biz bardak koymadık çişi de iyileştirir diye

Kızlar bazen çok bunalıyorum her şeyden ne kadar zormuş anne olmak insan birilerine zorluğunu anlatmak istiyor ama anlatınca şükret diyorlar tabiki şükrediyorum şükürsüzlük değil bu ama gerçekten zor sanki bundan sonra her şey böyle olacak gibi bir his geliyor bazen

Bebeğimin lökosit değeri 10 çıktı idrarda benzer bir sonuç daha önce alan var mı doktor yatış yaptırmak istedi ama kendi doktorumuzu arayıp sorduğumda çocuğun durumuna göre yatışa karar verilir ateş yoksa halsiz değilse gerek yok diyor

3 çocuklu hayattan merhabalar hanımlar bayadir yoktum bende başımda acayip dertler dolanıyor... İlk önce kayinpederimin beynine pihti atti konuşma yetisini kaybetti onunla uğraştık. Sonra ablam hamileydi 12 haftalık kalbi durmuş 3 haftadır ölü bebek ile geziyormus kurtaj oldu icerde parça kaldı zehirlenmeye başladı ameliyat oldu sonra ortanca çocuğum güzel yavrum ölümcül bir kaza atlattı verilmiş sadaka mız varmış duvardan budanmış çapraz kesilmiş ağaç üstüne düştü boynundan şah damarının 2mm yanından girip ağzının içinden çıktı ağaç aşırı kanaması oldu şoka girdi uzun süredir hastahanelerdeyim ve artık not 444 error yani çok yoruldum imtihan dayım rabbim beterinden korusun buna da hamdolsun fakat yeto artık çok yorgunum ve tek tesellim herkesin hayatta kalmış olması

Oyy Tüylerim diken diken oldu kıyamam ona yaa çok geçmiş olsunn Şimdi nasıl atlattı mı?

Dün rota olduk bu gece ağla ağla kıyamet kopardı ilk defa böyle bi gece yaşadık en son battaniysine yatırdım eşimle ikimiz ellerimizle salladık öyle uyudu kurban olduğum içim gitti

Ay canım çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Çocuğun nasıl şimdi ?

Dün rota olduk bu gece ağla ağla kıyamet kopardı ilk defa böyle bi gece yaşadık en son battaniysine yatırdım eşimle ikimiz ellerimizle salladık öyle uyudu kurban olduğum içim gitti
Ben aşı yaptırmadım ne rota ne menenjit. Korkuyorum yaptırmaya. Zaten yeterince kolik. Bide alerji şüphemiz var zaten o yüzden bilmiyorum ne yapacağım. Alerji bölümünden kaç kere randevu aldım iptal oldu

Canım sende evde onun dikkatini çekecek şeyler giy ama yanaşma onunla ilgilenme. +18 filmler aç ama farkında olmadan. Onun özel bölgesine bak çaktırmadan. Gecelik giy önüne bol kuruyemiş meyve bırak. Eğer ona rağmen adamda iş yoksa bişey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…