2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri bizde de yok 40ım çıkalı da 50 gün oldu ama bizimki de yanaşmıyor hiç olmadı daha bende aybı şeyleri hissediyorum

Siz dile getirdiniz mi peki hiç ne söyledi

Açık açık konuştuk hatırlarsınız libidom düşük demişti. Kızlar bunu kabul ettikten sonra her şey yoluna girdi atlatmak için önce konuşmamız gerekiyormuş. İma değil hissettiklerimizi doğrudan konuşmak.

Biz de konuştuk ben seni bekliyorum dedi sonrasında iki kere prezervatif alması gerektiğini söyledim almadı onu da ben mi alayım

Çok doğru her çocuk kendine özel, benim 3 yaşındaki kızımın uykuları, gündüz uykusunu tamamen kaldırınca düzene girdi ve hala gece 1 kere uyanıyor. İlk kızımı memeyi bırakana kadar memede uyuttum, memeyi bıraktıktan sonra kendisi uyumaya başladı, bu kızımı da memede uyutuyorum çünkü öyle uyumak istiyor. Herkes ister kendi kendine uyuyan bir bebek ama bu çoğu zaman sadece hayal oluyor

Slm hanimlar ne zamandir cocuklardan first bulup giremedim umarim hepiniz iyisinizdir aranzda adet plan varmi Ben Hala olmadim sizdede durum lar aynimi
Kız benim de dün aklıma geldin he napıyorsun nasıl gidiyor 4 çocuklu yaşam? Biz hala gaz uyku savaşındayız bugün iznim bitiyor 2 hafta da rapor alacağım son evdeki günlerim yani duygusalım biraz Adet hala olmadım ben de

Biz de konuştuk ben seni bekliyorum dedi sonrasında iki kere prezervatif alması gerektiğini söyledim almadı onu da ben mi alayım
Ay aynı yaaa bi alamadı sözde dün migrostaydık alsam şimdi sen yanımdasın diyor dedim git al biz dolaşırız gelirsin yanımıza dedim neyse ya 1-2 güne alırım dedi cevap da vermedim artık konusunu da açmıyorum. Ben çocuk olur korkusuna yanaşmıyor diye düşünüyorum nasıl atlatıcak onu da bilmiyorum

İyi de korunalım diyosun işte daha ne yapabiliriz ki ben anlamadım

Pff sonrasında ne yapacaksınız? Ben seminere gitmemiş olsaydım bu hafta işe başlayacaktım, ay sonunda bitiyor benim de iznim. Rapor alıp ilk dönemi kapatacağım ama bebeğim annemde hiç durmuyor nasıl olacak bilmiyorum

İyi de korunalım diyosun işte daha ne yapabiliriz ki ben anlamadım
Anaa bi azgın teke benimkiymiş Kızlar ben benimkine bayağı bi iş attım ama benimki de dünden razıymış tabi Sonra da açıkça dedim ki "bak 2. çocuğa hazır değilim, sen de bi 9 ay + 40 gün daha beklemek istemiyorsan git prezervatif al da gel" gitti aldı geldi kurban olduğum

Bizim adamlara ne oldu ben anlamadım ya illa biz mi atlıcaz üstüne ya bi de ben de korkuyorum açıkcası normal doğum yaptım ya nasıl bi durumla karşılaşcam diye baya geriyo bu konu beni

Bizim adamlara ne oldu ben anlamadım ya illa biz mi atlıcaz üstüne ya bi de ben de korkuyorum açıkcası normal doğum yaptım ya nasıl bi durumla karşılaşcam diye baya geriyo bu konu beni
Korktuğun için de belki kendini geri çekiyordur. Doktorundan onay aldıysan ve kedilerin varsa iyileştiyse hiiiiç bişey olmaz

Olamaz çünkü reddedicek olsam kendisiyle bu konuyu konuşmazdım ki
Bilmiyorum tabi nasıl konuştunuz da, böyle diyorsanız baya açık o zaman. Sitede gördüm, birçok adam yapıyormuş bunu. Sanırım baya bi açık olup kafanızdaki soru işaretlerini gidermeniz lazım. Yoksa şundan mı bundan mı diye düşününce daha çok şey batıyor insanın gözüne.

Dort cocukla normal cok sukur uykumuz cok sukur sikinti yok acaba ne zaman olicaz biz Dana 3 aylik olduk 8 kilo 63 cm olmus dubam

2 hafta annem gelecek tüm hafta ofiste olacağım sonra ocağın 2.haftasından itibaren 3 gün ofis 2 gün ev çalışacağım o ara da kayınvalidem bakacak. Benimki şükür öyle çok insan seçmez karnı tok olduktan sonra, kayınvalidemde de duruyor ama ilk kez uzun bırakacağım bakalım nasıl olacak. 8.30-16.30 çalışacağım bir de süt izni özelde 1.5 saat
Dort cocukla normal cok sukur uykumuz cok sukur sikinti yok acaba ne zaman olicaz biz Dana 3 aylik olduk 8 kilo 63 cm olmus dubam
Hay maşallah ya Kuzenim de senle aynı doğum yaptı onunki de 9 kilo 64 cm bu 4.bebekler tosun oluyor herhalde

Bilmem benim hepsi boyleydi mama kullanmiyoruz sadece Anne sutu bizim ki senin ki ne kadar oldu yerim Ben bunu yaa

Eklentiler

• 1000024382.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Evet buna sarıp sürekli çatmaya başladım benden sogudu mu istemiyor mu özlemiyor mu diye düşünüp durmaktan da sıkıldım

Sabah uyku sersemi pamuk ıslatmaya üşendim ıslak mendik kullandım pişik olmuş çocuğun poposu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…