2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aynı durumdayım hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor aşırı bunalıyorum anneliğin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim bir de daha bunlar iyi günlerin lafını söyleyenler var daha ne kadar kötü olabiliriz diye düşünmüyor değilim çok yıprandım

Ben de dün akşam senin gibi düşündüm. Verdiğin nimetlere okadar alışmışımki şükürsüz olmuşum. Belkide Şükür vaktin geldi dedi Allah Sadakamı vermedin eksik mi yaptım dedim belkide verilmiş sadakam kabul oldu oglumu bize bagışladı. Yaşadıkların agır imtihan evet ama en kalp acıtanıda evlat. Şükürler olsın evladını bagışlamış agır hasar almamış. Enn kolay şekilde atlatır ve iyileşir inşallahh.

Ah kuzum ya, gelmiş geçmiş olsun. Büyüdüler hareketlendiler tabi artık, ben de takmıyordum arada hep takayım bundan sonra
Ben normalde hep kemer kemer kemer diye herkesin basının etini yerdim. Ama oldu kafamı duvarlara vurmak istiyorum acım dinsin diye biraz da yuksekten düstü. Normalde hep aglıyor bizi gorsun die biraz yuksege koyıyorduk. Allahım yaşatmasın kimseye.

Allah korumuş canım bizimki daha bir aylıkken babasının kucağından düşmüştü o korkumu bir ben bir Allah biliyor. vicdanen ufacık bebeği koruyamamış olmanın verdiği o suçluluk duygusu hepsi birbirine karışıyor ama her şeyde bi hayır vardır belki ileride tedbirsiz davranmaktan korumuştur bizi.

kızlar hiperlaktasyon yaşayan var mı aranızda? benim durumum bu mu emin değilim ama memelerim asla boş kalmıyor, dün akşam yine bir sürü uğraştım ağrıdı şişti vs. bebiş emince açıldı ama ne kadar emse de tam bitmiyor. önden 60 ml sağdım öyle verdim sabah. bir dünya emdi fazlasını kustu artık bıraktım ama hâlâ süt dolu su bile içmiyorum 3-4 bardak anca. yanlış bir şey yaparım da tamamen sütüm gider diye de korkuyorum ama azıcık dengeli olsa keşke

Allahım gerçekten verilmiş sadaka. Benim bebişte düştü hastanedeydik ben ölüyorum zannettim kalbim sürekli atak yaptı dün. Saçımda beyaz eklendi kesin. Ne sıkıntılar yaşamışsınız
Ay çok geçmiş olsun çok korkmuşsundur iyi misiniz şimdi

Canım burdan biri demişti suyu az içince ağrı oluyor diye, ben bunu çok net deneyimledim. 2 gün suyu az içtim ağrıdan göğüslerime dokunamıyordum suyu fazla fazla içince o ağrı da tamamen gitti

O sucluluk beni mahvediyor. Bazen arabada cok agladıgında kucaga alırdım ya da uyudugunda yalnızsam 1 2 defa kemerini baglamadan koydum koltuga uyanmasın cok aglamasın diye. O seferler geliyor aklıma nasıl hiçbişey olmazmış gibi. Nefes alamadım gece boyu kalbim tekledi düşünce. Bir daha bu gaflete düşürmesin allah
Ay çok geçmiş olsun çok korkmuşsundur iyi misiniz şimdi
Yaa eşim zaten oğluma dio annenin saçına ekledinmi biraz daha beyaz tel. Yaa gün boyu kalbim tekledi dün. Sürekli kucagıma alasım geldi. Gece de beraber uyuduk ilk defa. O da hissetti gibi beşiğine koydugumuzda hep uyandı hemen 5-6 kez denedik sonuncuda yanıma aldım uyudu sabaha kadar.

Allah göstermesin bi daha valla bugün forumu gözlerim dolu okudum kimsenin çocuğuna bir şey olmasın çok zor evlatla sınanmak

Kızlar ben benim ana kucağından memnun değilim ya kemerini bağlarken rahatsız oluyo çok. Bana ana kucağı önerir misiniz hem çocuk rahat etsin hem güvenli olsun Kemer bağlamak zor olmasın hem de hareket ettikçe sallanan bi şey olsun mümkünse ya ne alsam

Canım burdan biri demişti suyu az içince ağrı oluyor diye, ben bunu çok net deneyimledim. 2 gün suyu az içtim ağrıdan göğüslerime dokunamıyordum suyu fazla fazla içince o ağrı da tamamen gitti
o da aklıma geldi ama suyu az içince süt biraz daha azalır belki diyorum. ağrı var ama süt de aşırı geliyor. bugün suyu artırıp öyle deniyim bakayım nasıl olacak gündüz yine başa çıkıyorum bir şekilde ama gece zaten bebiş uykulu olduğundan çabuk doyuyor, sağıyorum mecburen ama sağınca da süt artıyor ay ne yapsam bilemedim

korkmuştur belki küçük kuzum kıyamam melek her biri Allah hepsini korusun bütün kazadan beladan

canım manuel istiyorsan mamma marka aldım ben burdan Cucuthecatt önermişti yanlış hatırlamıyorsam. kemeri hemen bağlanıyor bebeği hiç rahatsız etmeden. bebiş sallandıkça o da sallanıyor. biz baya memnun kaldık keşke daha önce alsaymışım dedim

Çok geçmiş olsun rabbim korumuş

Ben de gözüme onu kestirdim ya, bi ara müsait olunca bebişin onun içinde bi duruşunu atabilir misin özelden? Benim için şey önemli yani çocuğun artık ellerine filan bakabilmesi lazım hiç o pozisyonda duramıyor şu ankinde ve oyuncakları filan görebileceği şekilde olmalı dediğin gibi de o sallandıkça sallanması lazım

Ebet ben de çok memnunum kemer kısmı bebek uyusa bile rahatsız etmeden bağlanıyo kumaşı da güzel hermionegranger-

Merhaba benim kızımdada alerji şüphesi var bu süreçte neler tükettiniz et balık tavuk ve patates dışında yiyecek bir şey bulamıyorum kuru bakliyatlar da gaz yapar diye yiyemiyorum kış günü sebzeler de gaz yapan cinsten hep valla şaşırdım

Elle sağdığında bu makinaların arttırma etkisini yapmadığını söyleyenler var. Belki geceleri elle sağıp rahat hissedince bırakırsın. Makinanın artırma etkisini azaltırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…