2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
atarım canım şu an dışarıdayım akşam atarım

Elle sağdığında bu makinaların arttırma etkisini yapmadığını söyleyenler var. Belki geceleri elle sağıp rahat hissedince bırakırsın. Makinanın artırma etkisini azaltırsın
elle sağmakla bitmiyor canım ya. makinayla 5 dakikada sağdığımı elle 20 dkda sağıyprum belki. elle çok denedim ama bebek bi yandan emmek için ağlıyor. ben bari ön sütü sağayım da geri kalanı bitirsin diye uğraşıyorum falan. sıkıntı yani. bakalım su içmeyi artırıcam. belki ondan dolayı bir rahatsızlık oluyordur memede

Ay evet favladığım bu. Peki şey sorucam son olarak bunun içine bebeği yerleştiriyor muyuz yoksa kemeri sonradan mı bağlıyoruz?
ya ben bu versiyonunu hiç görmedim bile trendyolda mamma yazınca çıkan şey 1300 liralık başka bir üründü. bunun kumaşı daha cotton anladığım kadarıyla ama ben yine de memnunum. Mamma Smile Cotton Sallanır Üç Kademeli Ana Kucağı ( Oyuncak Aparatı Ve Seyahat Çantası ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
şunu aldım ben canım. zaten her şeyi aynı kumaş dışında. kemeri bebeği yatırdıktan sonra bağlayabiliyorsun baya pratik bişey

Evet kumaşı farklı galiba sadece benim kv aldığı için onu aldırdım ben

Canım valla benim de aklımdan geçiyordun, dedim biz bi çocukla böyleysek o 3 çocukla telefona bile zor bakıyor heralde ama aklıma gelmemişti hiç böyle şeyler. Hepinize büyük geçmiş olsun. Sonra okudum yazmışsın çocuğunun durumunu. Allah kalıcı şifa versin inşallah hiç sıkıntı kalmaz canım benim Allah kazadan beladan, kötü gözden korusun inşallah yavrularımızı
Allahım gerçekten verilmiş sadaka. Benim bebişte düştü hastanedeydik ben ölüyorum zannettim kalbim sürekli atak yaptı dün. Saçımda beyaz eklendi kesin. Ne sıkıntılar yaşamışsınız
Canım çok geçmiş olsun sana da Bugün kara bulut var yine grupta Allah göstermesin bi daha
İnsanın desteğe ihtiyacı olduğu zamanlarda daha kötü olacak diyen kim varsa hasta diye düşünüyorum ben artık. Bu düşüncesizlikten de öte bişey yani..
Canım süt azaltmak için soğuk kompres öneriyorlar ya, lansinohun pedleri varmış ısıtılıp soğutulabilen. Acaba denesen mi dedim ama tabi onu da doğru uygulayıp gelen sütten de olmamak lazım
Şu videoya bi bak istersen

Evet haklısın ben hiç bişey yapmadan karşıdan bekliyorum sadece hatayı burda yapıyorum
Ben karşıdan isterim bişeyler şu dönemde sonuçta vücudunda değişiklik yaşayan bizleriz, kendimizi kötü hissediceğimizi düşünüp onlardan adımların gelmesi gerektiğini düşünüyorum

Evet bende düşünüyorum en iyi hali bu diyorlar sanki insanların çoğu mod düşürme odaklı

Kızlar selam. İki çocukla çok zorlanıyorum. Epeydir buraya giremiyorum. Anneme taşınıyorum arada dinlenebilmek adına. Annemdeyim şimdi de. Oğlum 72 günlük oldu. İlk oğlumu 20 günlükken sünnet ettirmiştik. Bunu da erken yaptırmayı düşünüyorum. Çok hareketlenmeden iki üç güne toparlasın diye. Kaçırmış olabilirim konuşulduysa. Sünnet ettiren oldu mu bebişini?

Kızlar selammm ben minik bey parmak emmeye başladı bugün itibari ile emziği atıp baş parmağını emiyor. Bugüne kadar sürekli deneme yapıyordu nadiren başarılı oluyordu ama şimdi tamamen keşfetti. Annemler bırak emsin diyor da ben parmak emmenin emzik emmekten daha kötü olduğunu düşünüyorum bırakması daha zor olur bu arada ben de emiyormuşum sizce bakmalıyım?

Mesajını okurken ağladım. Allah'ım evlatlarımızı bize bagislasin inşallah kimseye evlat acısı yaşatmasin. Çok kötü şeyler yasamissiniz Allah bidaha yaşatmasın iyilikler versin yavruna..

Benim yeğenim 6 yaşında hala uykuya dalarken baş parmağını emiyor tabi bu en kötü örnek ama ben de sana katılıyorum emzik daha iyi bence de

Ayy bizimkide bazen baş parmağını denk getiriyor emiyor ama daha tam keşfedemedi

atarım canım şu an dışarıdayım akşam atarım
Süpersin çok güzel oldu
işte bu oyuncak aparatı tam istediğim şey süpersin

Benimki komple elini emiyor Yakında parmağını emmeye başlar gibi.

Ayy bizimkide bazen baş parmağını denk getiriyor emiyor ama daha tam keşfedemedi

Canım kızlar çok çook geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, bir daha yaşatmasın inşallah

Allahım gerçekten verilmiş sadaka. Benim bebişte düştü hastanedeydik ben ölüyorum zannettim kalbim sürekli atak yaptı dün. Saçımda beyaz eklendi kesin. Ne sıkıntılar yaşamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…