- 19 Temmuz 2023
- 1.914
- 2.654
- 63
Ay evet favladığım bu. Peki şey sorucam son olarak bunun içine bebeği yerleştiriyor muyuz yoksa kemeri sonradan mı bağlıyoruz?Mamma Premium Cotton Ana Kucağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol benim aldığım bu canım
atarım canım şu an dışarıdayım akşam atarımBen de gözüme onu kestirdim ya, bi ara müsait olunca bebişin onun içinde bi duruşunu atabilir misin özelden? Benim için şey önemli yani çocuğun artık ellerine filan bakabilmesi lazım hiç o pozisyonda duramıyor şu ankindeve oyuncakları filan görebileceği şekilde olmalı dediğin gibi de o sallandıkça sallanması lazım
elle sağmakla bitmiyor canım ya. makinayla 5 dakikada sağdığımı elle 20 dkda sağıyprum belki. elle çok denedim ama bebek bi yandan emmek için ağlıyor. ben bari ön sütü sağayım da geri kalanı bitirsin diye uğraşıyorum falan. sıkıntı yani. bakalım su içmeyi artırıcam. belki ondan dolayı bir rahatsızlık oluyordur memedeElle sağdığında bu makinaların arttırma etkisini yapmadığını söyleyenler var. Belki geceleri elle sağıp rahat hissedince bırakırsın. Makinanın artırma etkisini azaltırsın
ya ben bu versiyonunu hiç görmedim bile trendyolda mamma yazınca çıkan şey 1300 liralık başka bir üründü. bunun kumaşı daha cotton anladığım kadarıyla ama ben yine de memnunum. Mamma Smile Cotton Sallanır Üç Kademeli Ana Kucağı ( Oyuncak Aparatı Ve Seyahat Çantası ) Fiyatı, Yorumları - TrendyolAy evet favladığım bu. Peki şey sorucam son olarak bunun içine bebeği yerleştiriyor muyuz yoksa kemeri sonradan mı bağlıyoruz?
Evet haklısın ben hiç bişey yapmadan karşıdan bekliyorum sadece hatayı burda yapıyorumBence seninde biraz adım atman gerekiyor. Bir ilişkiyi kadın başlatır erkek devamını getirir
Evet kumaşı farklı galiba sadece benim kv aldığı için onu aldırdım benya ben bu versiyonunu hiç görmedim bile trendyolda mamma yazınca çıkan şey 1300 liralık başka bir üründü. bunun kumaşı daha cotton anladığım kadarıyla ama ben yine de memnunum. Mamma Smile Cotton Sallanır Üç Kademeli Ana Kucağı ( Oyuncak Aparatı Ve Seyahat Çantası ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
şunu aldım ben canım. zaten her şeyi aynı kumaş dışında. kemeri bebeği yatırdıktan sonra bağlayabiliyorsun baya pratik bişey
Canım valla benim de aklımdan geçiyordun, dedim biz bi çocukla böyleysek o 3 çocukla telefona bile zor bakıyor heralde ama aklıma gelmemişti hiç böyle şeyler. Hepinize büyük geçmiş olsun. Sonra okudum yazmışsın çocuğunun durumunu. Allah kalıcı şifa versin inşallah hiç sıkıntı kalmaz canım benim3 çocuklu hayattan merhabalar hanımlar bayadir yoktum bende başımda acayip dertler dolanıyor... İlk önce kayinpederimin beynine pihti atti konuşma yetisini kaybetti onunla uğraştık. Sonra ablam hamileydi 12 haftalık kalbi durmuş 3 haftadır ölü bebek ile geziyormus kurtaj oldu icerde parça kaldı zehirlenmeye başladı ameliyat oldu sonra ortanca çocuğum güzel yavrum ölümcül bir kaza atlattı verilmiş sadaka mız varmış duvardan budanmış çapraz kesilmiş ağaç üstüne düştü boynundan şah damarının 2mm yanından girip ağzının içinden çıktı ağaç aşırı kanaması oldu şoka girdi uzun süredir hastahanelerdeyim ve artık not 444 error yani çok yoruldum imtihan dayım rabbim beterinden korusun buna da hamdolsun fakat yeto artık çok yorgunum ve tek tesellim herkesin hayatta kalmış olması
Canım çok geçmiş olsun sana daAllahım gerçekten verilmiş sadaka. Benim bebişte düştü hastanedeydik ben ölüyorum zannettim kalbim sürekli atak yaptı dün. Saçımda beyaz eklendi kesin. Ne sıkıntılar yaşamışsınız
İnsanın desteğe ihtiyacı olduğu zamanlarda daha kötü olacak diyen kim varsa hasta diye düşünüyorum ben artık. Bu düşüncesizlikten de öte bişey yani..Aynı durumdayım hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor aşırı bunalıyorum anneliğin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim bir de daha bunlar iyi günlerin lafını söyleyenler var daha ne kadar kötü olabiliriz diye düşünmüyor değilim çok yıprandım
Canım süt azaltmak için soğuk kompres öneriyorlar ya, lansinohun pedleri varmış ısıtılıp soğutulabilen. Acaba denesen mi dedim ama tabi onu da doğru uygulayıp gelen sütten de olmamak lazımkızlar hiperlaktasyon yaşayan var mı aranızda? benim durumum bu mu emin değilim ama memelerim asla boş kalmıyor, dün akşam yine bir sürü uğraştım ağrıdı şişti vs. bebiş emince açıldı ama ne kadar emse de tam bitmiyor. önden 60 ml sağdım öyle verdim sabah. bir dünya emdi fazlasını kustu artık bıraktım ama hâlâ süt dolusu bile içmiyorum 3-4 bardak anca. yanlış bir şey yaparım da tamamen sütüm gider diye de korkuyorum ama azıcık dengeli olsa keşke
Ben karşıdan isterim bişeyler şu dönemde sonuçta vücudunda değişiklik yaşayan bizleriz, kendimizi kötü hissediceğimizi düşünüp onlardan adımların gelmesi gerektiğini düşünüyorumEvet haklısın ben hiç bişey yapmadan karşıdan bekliyorum sadece hatayı burda yapıyorum
Evet bende düşünüyorum en iyi hali bu diyorlar sanki insanların çoğu mod düşürme odaklıAynı durumdayım hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor aşırı bunalıyorum anneliğin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim bir de daha bunlar iyi günlerin lafını söyleyenler var daha ne kadar kötü olabiliriz diye düşünmüyor değilim çok yıprandım
Aynen çoğunluk bu yollardan geçmiş olunca önemsemiyorlarBide arkadaşlarına anlatnca sıkılıyor gibi cevap vermeler başladıArtık onlara da anlatamıyorsun ..
Mesajını okurken ağladım. Allah'ım evlatlarımızı bize bagislasin inşallah kimseye evlat acısı yaşatmasin. Çok kötü şeyler yasamissiniz Allah bidaha yaşatmasın iyilikler versin yavruna..Çok teşekkür ederim kızlar. Oğluşum şuan iyi iki gün önce kontroldeydik yara yerinde birşey oluşmuş zamanla ilerlerse boynunu çeviremeye bilirmiş ultrason çekilecek . Kulak şah damarı beyin hasar almamış. O esnada bebeği bile unuttum komşular bakmışlar bebeğime hala etkisi altındayım ne gecem var ne gündüzüm gözümü kapattığım an önünde canlanıyor kan revan heryer çocuğum kıpkırmızı görünmüyordu Allah'ıma şükürler olsun bağışladı bize . Sadaka veriyoruz vs ama benim çocuklarım dehb li dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu tedavisi gördüler müthiş zeki çocuklar ama durdurmak mümkün değil kaş ile göz arasını bile bulmuyor yapacakları şeyler. Saçıma beyaz eklendi demisken saçlarımda olmayan beyazlar o gece bir anda çıktılar ve aşırı fazlalar . Sütüm azaldı çekildi korkudan . Bağırmaktan sesim kısıldı. Hamdolsun bugünlerimize rabbim beterinden saklasın çok zor imtihan dünyasındayız . Demek ki rabbim beni unutmamış bu kuluma dert çile sıkıntı hastalık vereyim beni hatırlayacak mı demiş elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah..
Benim yeğenim 6 yaşında hala uykuya dalarken baş parmağını emiyorKızlar selammm ben minik bey parmak emmeye başladı bugün itibari ileemziği atıp baş parmağını emiyor. Bugüne kadar sürekli deneme yapıyordu nadiren başarılı oluyordu ama şimdi tamamen keşfetti. Annemler bırak emsin diyor da ben parmak emmenin emzik emmekten daha kötü olduğunu düşünüyorum bırakması daha zor olur bu arada ben de emiyormuşum sizce bakmalıyım?
Ayy bizimkide bazen baş parmağını denk getiriyor emiyor ama daha tam keşfedemediKızlar selammm ben minik bey parmak emmeye başladı bugün itibari ileemziği atıp baş parmağını emiyor. Bugüne kadar sürekli deneme yapıyordu nadiren başarılı oluyordu ama şimdi tamamen keşfetti. Annemler bırak emsin diyor da ben parmak emmenin emzik emmekten daha kötü olduğunu düşünüyorum bırakması daha zor olur bu arada ben de emiyormuşum sizce bakmalıyım?
Süpersin çok güzel olduatarım canım şu an dışarıdayım akşam atarım
Süpersin çok güzel olduatarım canım şu an dışarıdayım akşam atarım
işte bu oyuncak aparatı tam istediğim şey süpersinya ben bu versiyonunu hiç görmedim bile trendyolda mamma yazınca çıkan şey 1300 liralık başka bir üründü. bunun kumaşı daha cotton anladığım kadarıyla ama ben yine de memnunum. Mamma Smile Cotton Sallanır Üç Kademeli Ana Kucağı ( Oyuncak Aparatı Ve Seyahat Çantası ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
şunu aldım ben canım. zaten her şeyi aynı kumaş dışında. kemeri bebeği yatırdıktan sonra bağlayabiliyorsun baya pratik bişey
Kızlar selammm ben minik bey parmak emmeye başladı bugün itibari ileemziği atıp baş parmağını emiyor. Bugüne kadar sürekli deneme yapıyordu nadiren başarılı oluyordu ama şimdi tamamen keşfetti. Annemler bırak emsin diyor da ben parmak emmenin emzik emmekten daha kötü olduğunu düşünüyorum bırakması daha zor olur bu arada ben de emiyormuşum sizce bakmalıyım?
Ayy bizimkide bazen baş parmağını denk getiriyor emiyor ama daha tam keşfedemedi
3 çocuklu hayattan merhabalar hanımlar bayadir yoktum bende başımda acayip dertler dolanıyor... İlk önce kayinpederimin beynine pihti atti konuşma yetisini kaybetti onunla uğraştık. Sonra ablam hamileydi 12 haftalık kalbi durmuş 3 haftadır ölü bebek ile geziyormus kurtaj oldu icerde parça kaldı zehirlenmeye başladı ameliyat oldu sonra ortanca çocuğum güzel yavrum ölümcül bir kaza atlattı verilmiş sadaka mız varmış duvardan budanmış çapraz kesilmiş ağaç üstüne düştü boynundan şah damarının 2mm yanından girip ağzının içinden çıktı ağaç aşırı kanaması oldu şoka girdi uzun süredir hastahanelerdeyim ve artık not 444 error yani çok yoruldum imtihan dayım rabbim beterinden korusun buna da hamdolsun fakat yeto artık çok yorgunum ve tek tesellim herkesin hayatta kalmış olması
Allahım gerçekten verilmiş sadaka. Benim bebişte düştü hastanedeydik ben ölüyorum zannettim kalbim sürekli atak yaptı dün. Saçımda beyaz eklendi kesin. Ne sıkıntılar yaşamışsınız
bizimki baş parmağını hiç emmedi daha. elini yumruk yapıp komple ağzına sokmaya çalışıyor sjshzhzhhsAyy bizimkide bazen baş parmağını denk getiriyor emiyor ama daha tam keşfedemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?