Ya işte bende bu durumdan dolayı adım atamıyorum zaten cinsellik konusunda adım atabilen biri degilim kolayca hele böyle bir durumda hiç içimden de gelmiyor yapamadım zaten aman napayım olmazsa olmasın isteseydi gelirdi çoktanBen karşıdan isterim bişeyler şu dönemde sonuçta vücudunda değişiklik yaşayan bizleriz, kendimizi kötü hissediceğimizi düşünüp onlardan adımların gelmesi gerektiğini düşünüyorum
Nerde yaptırdınız canım? İstanbul mu?Biz de dün yaptırdık. İlk çiş çok acılıydı ama sonra doktorun verdiği krem ve fitille stabil geçirdi bugünü.
İnstagramda takip ettiğim bir doktor emzik ve ya parmak kendisini sakinleştirme davranışı olduğu için ikisini de makul buluyor.
Canım hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Nerde yaptırmıştınız? İstanbul mu?Kızlar selam2 gün önce 4 Aralık'ta oğlumu sünnet ettirdik.
Geçenlerde ebe olan arkadaşıma gittik ziyarete. Sohbet arasında oğlumun pipisini temizlerken canını acıtmaktan korktuğumdan bahsetmiştim, arkadaşıma tarif ettim neden korktuğumu falan, meğersem benim oğlanın sünnet derisinin deliği çok darmış. Hatta kendi oğlunda gösterdi "bak normalde böyle olması lazım" diye. Tıpta adı fimozis diye geçiyor. Darlık yüzünden tam çıkamayan idrar o derinin altında kalıyor ben de derinin altını açamadığım için temizleyemiyorum dolayısıyla idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyormuş. Mutlaka sünnet olması lazım dedi. Üroloğa gittik, doktor da onayladı. Sünnetimizi olduk elhamdülillah çok şükür güzel geçti. Şimdi kremle yarasını iyileştirmeye çalışıyoruz.
Ama malesef canımızı sıkan bir durum var. Benim bebeğimi o kadar doktora götürdük hele tiroid şeker kontrolü için falan gerçekten çok fazla sayıda doktora gittik, çıplak muayene ettiler testislerine falan da baktılar ama bir Allah'ın kulu da demedi ki "bu çocuğun sünnet derisi dar" vs. Arkadaşım dedi hani hiç bir doktor söylemedi mi, normalde söylemeleri lazım diye. Şöyle bir düşündüm, hiç biri penisini kontrol etmesi oğlumun. Meğer sünnet derisinin rahat bir şekilde penis başından aşağıya inmesi lazımmış -ben bunu bilmiyordum bilmemin de imkanı yoktu açıkçası- inmiyorsa bile deriyi aşağıya çekince alttan penis başının renginin gözükmesi lazımmış. Bizimkinin hiç bir şekilde inmiyordu. Sünnet olduktan sonra gördüm ben oğlumun penis başını. Hepsini geçtim bugün sünnetten sonra ilk defa üzerime işedi, işerken bi baktım meğer çocuğum sünnet olmadan önce işeyemiyormuş.Elhamdülillah idrar yolu enfeksiyonu olmadan farkettik de sünnet yaptırdık. Kızlar velhasıl, siz de kontrol edin mutlaka. Öpüyorum hepinizi
Aşılarla nasıl ayarladınızKızlar selam2 gün önce 4 Aralık'ta oğlumu sünnet ettirdik.
Geçenlerde ebe olan arkadaşıma gittik ziyarete. Sohbet arasında oğlumun pipisini temizlerken canını acıtmaktan korktuğumdan bahsetmiştim, arkadaşıma tarif ettim neden korktuğumu falan, meğersem benim oğlanın sünnet derisinin deliği çok darmış. Hatta kendi oğlunda gösterdi "bak normalde böyle olması lazım" diye. Tıpta adı fimozis diye geçiyor. Darlık yüzünden tam çıkamayan idrar o derinin altında kalıyor ben de derinin altını açamadığım için temizleyemiyorum dolayısıyla idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyormuş. Mutlaka sünnet olması lazım dedi. Üroloğa gittik, doktor da onayladı. Sünnetimizi olduk elhamdülillah çok şükür güzel geçti. Şimdi kremle yarasını iyileştirmeye çalışıyoruz.
Ama malesef canımızı sıkan bir durum var. Benim bebeğimi o kadar doktora götürdük hele tiroid şeker kontrolü için falan gerçekten çok fazla sayıda doktora gittik, çıplak muayene ettiler testislerine falan da baktılar ama bir Allah'ın kulu da demedi ki "bu çocuğun sünnet derisi dar" vs. Arkadaşım dedi hani hiç bir doktor söylemedi mi, normalde söylemeleri lazım diye. Şöyle bir düşündüm, hiç biri penisini kontrol etmesi oğlumun. Meğer sünnet derisinin rahat bir şekilde penis başından aşağıya inmesi lazımmış -ben bunu bilmiyordum bilmemin de imkanı yoktu açıkçası- inmiyorsa bile deriyi aşağıya çekince alttan penis başının renginin gözükmesi lazımmış. Bizimkinin hiç bir şekilde inmiyordu. Sünnet olduktan sonra gördüm ben oğlumun penis başını. Hepsini geçtim bugün sünnetten sonra ilk defa üzerime işedi, işerken bi baktım meğer çocuğum sünnet olmadan önce işeyemiyormuş.Elhamdülillah idrar yolu enfeksiyonu olmadan farkettik de sünnet yaptırdık. Kızlar velhasıl, siz de kontrol edin mutlaka. Öpüyorum hepinizi
Bı çeşit borcam da sütlü tatlı yapıyorum mesela ağlayan pasta , Kıbrıs tatlısı gibi . Bı çeşit kurabiye, börek sarıp akşamdan dolaba koyuyorum sabah pişiriyorum, puaca yaptım iki kere biraz fazla yaptım buzluğa koydum diğer misafire de cikardim. Buzlukta yaprak vardı bikac poşet onları pişirdim. Birinde şekerpare kurabiye yerine sütlü tatlının yanına. Sekerpareyi de artınca buzluğa atıyorum ben hicbisey olmuyor başka misafire çıkardım tekrar. Bırinde de havuclu top yaptım yine sütlü tatlı yanına, çok pratik oluyor.Salata yapacaksam da sabah yapıyorum ,şehriye salatası güzel oluyor tavuklu yada tavuksuz da olur. Ben genelde tavuksuz yapıyorum daha pratik oluyor garnitür ,konserve mısır koy biraz da turşu doğra tuz yağ limon o kadsr . Biraz karışık söyledim hepsini ama fikir olsun diye.Mesela neler yapıyosun önceden
Seninki en güzeli olmuş valla bı kere de kurtulmusun. Benm kv kendi evinde yapmaz mevlüt yapacak olsam bile sen kendi evinde yap der misafir gibi de gelir oturur giderBen çocuğuma sünnet mevlidi yaptım altınlarla beraber 130 bin geldi kaynanamın evinde yaptım kavurma pilav börek salata ayran bide pide aldırdık bikaç tepsi de tatlı. Çok rahat geçti. Kimse ayrı ayrı misafirliğe gelmedi hepsi bi kere de oraya geldi
Bence öyle düşünme sonucta eşin niye adım atmiyorsun ki. O belki sen yorgunsun istemezsin diye düşünüyor olabilir. Sen adım at konuş neden hiç aklına gelmiyor unuttun mu falan de şakasına ne diyecekYa işte bende bu durumdan dolayı adım atamıyorum zaten cinsellik konusunda adım atabilen biri degilim kolayca hele böyle bir durumda hiç içimden de gelmiyor yapamadım zaten aman napayım olmazsa olmasın isteseydi gelirdi çoktan
Ben bazen sağdığım sütü veriyorum aventin biberonunu kullandım bi sıkıntı yaşamadım canım.Kızlar anne sütüyle beslenip sadece biberon vermeye başlayan var mı? Çalışmaya başlıcam mecburen vermem gerekicek endişeliyim biraz son 15 günüm cunku
Yani öğlen oglenden sonra falan gelirler. Kız ben bunları bebeyle yapamam kesin kriz vurur o sabah1 gun once aksamdan hazırlamam lazım sabah mesela börek fırınlarım falan.
Ayy yaptın mı guzel miKuzu bu tarifi tavsiye ederim hem pratik hem çok lezzetli. Biraz dikkat etmeye karar verdiğim için kendimize yapmıyorum bi misafir gelse de yapsam diye dört gözle bekliyorumKübra Pelvan on Instagram: "İyi akşamlar herkese🫶 bu tatlıyı bir haftada 3 kez yaptım biri üç katlıydı diğerlerini iki katlı yaptım dilediğiniz gibi oynayın ama hepsinin uyumuna bayılacaksınız eminim👌 arkadaşım yapmış benim tiramisu tarifini petibör
21K likes, 641 comments - kubrapelvann on March 5, 2023: "İyi akşamlar herkese🫶 bu tatlıyı bir haftada 3 kez yaptım biri üç katlıydı diğerlerini iki katlı yaptım dilediğiniz gibi oynayın ama hepsinin uyumuna bayılacaksınız eminim👌 arkadaşım yapmış benim tiramisu tarifini petibör ile güncellemiş...www.instagram.com
Ben tulum alcam galiba ya çok tatlı yılbaşı tulumları varBebeğine yılbaşı için kıyafet alanlar varmıı neler aldınız nerden aldınız paylaşınnn ☺ Ben toka aldım ama olmadı saçları tutmadıKıyafet bakıyorum şimdii
Kim yediyse çok beğendi kızAyy yaptın mı guzel mi
Kalkıp önden yapıcam nerdeyse canım cektiKim yediyse çok beğendi kız
Hajagaha denersen yorumunu bekliyorum mutlakaKalkıp önden yapıcam nerdeyse canım cekti
Yapıcak hiçbişimiz yok malesefKızlar bebeğim sürekli hapşırıyo dün akşam çok terledi o ara rüzgar yemiş olmasından endişeleniyorum burnunu temizliyorum ateş halsizlik vs yok sadece hapşırıyo başka yapabileceğim bir şey yok dimi
Çok üst üste hapşırıyo ya hırıltı yok sırtını göğsünü dinledim ama burnu tıkanıyo galiba sürekli temizliyorum rahat etsin diye ilerlermez inşallahYapıcak hiçbişimiz yok malesefbol bol burın temizle balgam varsa cigere inmesin. Benim kuşumun sesi değişmişti mesela bi süre sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?