2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben karşıdan isterim bişeyler şu dönemde sonuçta vücudunda değişiklik yaşayan bizleriz, kendimizi kötü hissediceğimizi düşünüp onlardan adımların gelmesi gerektiğini düşünüyorum
Ya işte bende bu durumdan dolayı adım atamıyorum zaten cinsellik konusunda adım atabilen biri degilim kolayca hele böyle bir durumda hiç içimden de gelmiyor yapamadım zaten aman napayım olmazsa olmasın isteseydi gelirdi çoktan

Nerde yaptırdınız canım? İstanbul mu?

Canım hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Nerde yaptırmıştınız? İstanbul mu?

Aşıla
Aşılarla nasıl ayarladınız

Mesela neler yapıyosun önceden
Bı çeşit borcam da sütlü tatlı yapıyorum mesela ağlayan pasta , Kıbrıs tatlısı gibi . Bı çeşit kurabiye, börek sarıp akşamdan dolaba koyuyorum sabah pişiriyorum, puaca yaptım iki kere biraz fazla yaptım buzluğa koydum diğer misafire de cikardim. Buzlukta yaprak vardı bikac poşet onları pişirdim. Birinde şekerpare kurabiye yerine sütlü tatlının yanına. Sekerpareyi de artınca buzluğa atıyorum ben hicbisey olmuyor başka misafire çıkardım tekrar. Bırinde de havuclu top yaptım yine sütlü tatlı yanına, çok pratik oluyor.Salata yapacaksam da sabah yapıyorum ,şehriye salatası güzel oluyor tavuklu yada tavuksuz da olur. Ben genelde tavuksuz yapıyorum daha pratik oluyor garnitür ,konserve mısır koy biraz da turşu doğra tuz yağ limon o kadsr . Biraz karışık söyledim hepsini ama fikir olsun diye.

Seninki en güzeli olmuş valla bı kere de kurtulmusun. Benm kv kendi evinde yapmaz mevlüt yapacak olsam bile sen kendi evinde yap der misafir gibi de gelir oturur gider

Bence öyle düşünme sonucta eşin niye adım atmiyorsun ki. O belki sen yorgunsun istemezsin diye düşünüyor olabilir. Sen adım at konuş neden hiç aklına gelmiyor unuttun mu falan de şakasına ne diyecek

Kızlar anne sütüyle beslenip sadece biberon vermeye başlayan var mı? Çalışmaya başlıcam mecburen vermem gerekicek endişeliyim biraz son 15 günüm cunku

Bebeğine yılbaşı için kıyafet alanlar varmıı neler aldınız nerden aldınız paylaşınnn ☺ Ben toka aldım ama olmadı saçları tutmadı Kıyafet bakıyorum şimdii

Eklentiler

• IMG_20241204_180312.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 74
Yani öğlen oglenden sonra falan gelirler. Kız ben bunları bebeyle yapamam kesin kriz vurur o sabah 1 gun once aksamdan hazırlamam lazım sabah mesela börek fırınlarım falan.
Kuzu bu tarifi tavsiye ederim hem pratik hem çok lezzetli. Biraz dikkat etmeye karar verdiğim için kendimize yapmıyorum bi misafir gelse de yapsam diye dört gözle bekliyorum

Ayy yaptın mı guzel mi

Bebeğine yılbaşı için kıyafet alanlar varmıı neler aldınız nerden aldınız paylaşınnn ☺ Ben toka aldım ama olmadı saçları tutmadı Kıyafet bakıyorum şimdii
Ben tulum alcam galiba ya çok tatlı yılbaşı tulumları var

Kızlar bebeğim sürekli hapşırıyo dün akşam çok terledi o ara rüzgar yemiş olmasından endişeleniyorum burnunu temizliyorum ateş halsizlik vs yok sadece hapşırıyo başka yapabileceğim bir şey yok dimi

Yapıcak hiçbişimiz yok malesef bol bol burın temizle balgam varsa cigere inmesin. Benim kuşumun sesi değişmişti mesela bi süre sonra

Yapıcak hiçbişimiz yok malesef bol bol burın temizle balgam varsa cigere inmesin. Benim kuşumun sesi değişmişti mesela bi süre sonra
Çok üst üste hapşırıyo ya hırıltı yok sırtını göğsünü dinledim ama burnu tıkanıyo galiba sürekli temizliyorum rahat etsin diye ilerlermez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…