2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben 70 küsür günde 2 kere gördüm 4 saatin üstüne çıktığını

eğer başından beri yoksa yani sonradan ortaya çıktıysa tavsiyem bir doktora görünün, tahlil yaptırın. kusmanın onlarca sebebi olabilir. enfeksiyon olabilir Allah göstermesin tabii ama yine de tedbiren baktırın. bizim en baştan beri böyle olduğu için (enfeksiyon vs olmasa da) kilo alımını engellemediği için vs. reflü dedi doktor. bebeği ve kendinizi güzelce koruduktan sonra bişey kapmaz inşallah hastanede. çünkü reflü olunca mesela yedikten 3 saat sonra kusmaz demişti bizim doktor. maksimum ilk bir saat içinde falan kusuyor zaten sonra sindirmiş olacağı için kusmuyor. reflü ilaçları mesela besini hızlı sindirmeyi sağlıyor

kızlar günaydın bebişleriniz seslenince bakıyor mu size? ben ne kadar seslensem de bakmıyor. hani adını tanıması falan mümkün değildir bu ayda zaten ama herhangi bir ses duyduğunda dönüp bakması gerekmez mi? yüksek ses olunca falan irkiliyor sadece ama dönüp bakma gibi bi tepkisi yok

Benimkinde de yok doktora sordum ona daha erken yüksek seste irkilmesi yeterli şu anda dedi 4. Ayda falan bakarmış genelde

Kızlar bebekleriniz kaç günlük oldu, dönmeye başladılar mı ? Benim bebeğim hiç çabalamadı daha dönmek için 4 ayımız bitti erken mi acaba, sizde nasıl durumlar

Dikkatini çeken başka bir şey yokken de bakmıyo mu? Her çocuk aynı olacak diye bir şey yok ama dikkati başka bir şeyde değilse sesin geldipi yöne bakıyo benimki

Kızlar bebekleriniz kaç günlük oldu, dönmeye başladılar mı ? Benim bebeğim hiç çabalamadı daha dönmek için 4 ayımız bitti erken mi acaba, sizde nasıl durumlar
16. Haftamıza girdik dönmüyo hala yere bırakmaya başlıcam artık yorgan sericem yuvarlanma çalışmaları yapıcaz

Kızlar teyzemin kızı eşine boş ol dedi 3 defa çok kötü kavga ettiler sinir anında söyledi bi anda duraksadı ama söyledi biz bozulur nikah dedik ama bilginiz var mı

Öğretmen annelerim size sorum var. İzniniz bitince ne yaptınız? Burada çoğu öğretmen rapor alıyordu. Ama kocaları diye rapor veriyorlarmış benim kocam polis olmadığı için rapor alamadım aranızda kocası polis olmayıp rapor alabilen var mı? Ya da başladınız mı?

Kızlar teyzemin kızı eşine boş ol dedi 3 defa çok kötü kavga ettiler sinir anında söyledi bi anda duraksadı ama söyledi biz bozulur nikah dedik ama bilginiz var mı
Dini nikah düşer denirdi biz küçükken. Tekrar yaptırırlar

Dün rota olduk bu gece ağla ağla kıyamet kopardı ilk defa böyle bi gece yaşadık en son battaniysine yatırdım eşimle ikimiz ellerimizle salladık öyle uyudu kurban olduğum içim gitti
Bizde bugün olduk daha yemi yeni az önceler çıldırdı yarın kaşık calpol verdim asla susmuyo sakinleşir belki

Hülle yapılması lazım tekrar nikah için ben öyle biliyorum

Ben aldım, kendi doğum doktorum 20 gün verebilirim demişti ondan 10+10 olarak aldım. 2 hafta da sağlık ocağından almaya çalışacağım.

Yine en azından bir süredir toparlamış ve gece dinlendim de modunu düşürme kuşum. Bir kere düzeni oturduysa geçici bir huysuzluktur toparlar o sen merak etme

Bende bunu yapıyorum yere battaniye seriyorum elini tutuyorum sağa sola çekiyorum gücünü verip dönüyor yakında kendi döner
Ben de yapcam artık ya bi de oturma alıştırmalarına ne zaman başlıcaz 6. Ayda ek gıda başlıcak ama desteksiz oturması gerekiyomuş o zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…