Ben 70 küsür günde 2 kere gördüm 4 saatin üstüne çıktığınıYok değildir, büyüyorlar muhtemelen ama bi süredir kesintisiz uyuyabiliyordu. Şimdi yine eskisi gibi çok sık uyanmaya başladı. En azından az buçuk gece dinleniyordum ama şimdi gece gündüz, 7/24 hiç bırakamıyorum. Fiziksel ve mental olarak bittim yani..
Ah canım ah, gördüm yazdığınıBizim bi süredir iyi gidiyordu şimdi bozuldu, öyle olunca yazmadım sana. Napıcaz böyle ya, gerçekten tam bi umutlanacak oluyorum yine umutsuzluğa kapılıyorum
Aa öyle yapayım o zamanKuşum Osman Gönülal'ın bi videosunda izledim, o şekilde buhar tuttuktan sonra mutlaka sırtına pat pat vurun diyor. Yumuşayan balgam sümük falan çıksın diye. Bilgin olsun
Ben veriyorum Philips avent kullanıyorumKızlar anne sütüyle beslenip sadece biberon vermeye başlayan var mı? Çalışmaya başlıcam mecburen vermem gerekicek endişeliyim biraz son 15 günüm cunku
eğer başından beri yoksa yani sonradan ortaya çıktıysa tavsiyem bir doktora görünün, tahlil yaptırın. kusmanın onlarca sebebi olabilir. enfeksiyon olabilir Allah göstermesin tabii ama yine de tedbiren baktırın. bizim en baştan beri böyle olduğu için (enfeksiyon vs olmasa da) kilo alımını engellemediği için vs. reflü dedi doktor. bebeği ve kendinizi güzelce koruduktan sonra bişey kapmaz inşallah hastanede. çünkü reflü olunca mesela yedikten 3 saat sonra kusmaz demişti bizim doktor. maksimum ilk bir saat içinde falan kusuyor zaten sonra sindirmiş olacağı için kusmuyor. reflü ilaçları mesela besini hızlı sindirmeyi sağlıyorBenimki memeyi bıraktı gibi birşey ondan dolayı mama kullanımım arttı. Son zamanlarda dehşet verici kusmalar, su gibi berrak ancak içinde taneli ve ekşi kusmalar, üstünden 3 saat geçse de kusmaları oldu zaten sürekli ıkınan bir bebek, sırt üstü falan yatmayı sevmiyor, beslenirken huzursuz oluyor açıkçası internette araştırmam Instagram da karşıma çıkan ebe ve doktor videoları ile ben tanıyı koydum gibi bundan dolayı reflü maması almayı düşünüyorum o kadar salgın var ki hastaneye gitmeye korkuyorum siz doktor tanısı mı aldınız yoksa kendiniz mi yol izlediniz
Bursa medicana’da yaptırdık biz. Yarın kontrol randevusu var. Şu ana kadar sorun yaşamadık.Nerde yaptırdınız canım? İstanbul mu?
Benimkinde de yok doktora sordum ona daha erken yüksek seste irkilmesi yeterli şu anda dedi 4. Ayda falan bakarmış geneldekızlar günaydınbebişleriniz seslenince bakıyor mu size? ben ne kadar seslensem de bakmıyor. hani adını tanıması falan mümkün değildir bu ayda zaten ama herhangi bir ses duyduğunda dönüp bakması gerekmez mi? yüksek ses olunca falan irkiliyor sadece ama dönüp bakma gibi bi tepkisi yok
Dikkatini çeken başka bir şey yokken de bakmıyo mu? Her çocuk aynı olacak diye bir şey yok ama dikkati başka bir şeyde değilse sesin geldipi yöne bakıyo benimkikızlar günaydınbebişleriniz seslenince bakıyor mu size? ben ne kadar seslensem de bakmıyor. hani adını tanıması falan mümkün değildir bu ayda zaten ama herhangi bir ses duyduğunda dönüp bakması gerekmez mi? yüksek ses olunca falan irkiliyor sadece ama dönüp bakma gibi bi tepkisi yok
16. Haftamıza girdik dönmüyo hala yere bırakmaya başlıcam artık yorgan sericem yuvarlanma çalışmaları yapıcazKızlar bebekleriniz kaç günlük oldu, dönmeye başladılar mı ? Benim bebeğim hiç çabalamadı daha dönmek için 4 ayımız bitti erken mi acaba, sizde nasıl durumlar
Bende bunu yapıyorum yere battaniye seriyorum elini tutuyorum sağa sola çekiyorum gücünü verip dönüyor yakında kendi döner16. Haftamıza girdik dönmüyo hala yere bırakmaya başlıcam artık yorgan sericem yuvarlanma çalışmaları yapıcaz
Bizde haftaya yaptırıcaz perihan hanıma değil mi sizinde? bugün 3. Ay kontrolümüz vardıBursa medicana’da yaptırdık biz. Yarın kontrol randevusu var. Şu ana kadar sorun yaşamadık.
Dini nikah düşer denirdi biz küçükken. Tekrar yaptırırlarKızlar teyzemin kızı eşine boş ol dedi 3 defa çok kötü kavga ettiler sinir anında söyledi bi anda duraksadı ama söyledi biz bozulur nikah dedik ama bilginiz var mı
Bizde bugün olduk daha yemi yeni az önceler çıldırdı yarın kaşık calpol verdim asla susmuyo sakinleşir belkiDün rota olduk bu gece ağla ağla kıyamet kopardı ilk defa böyle bi gece yaşadık en son battaniysine yatırdım eşimle ikimiz ellerimizle salladık öyle uyudu kurban olduğum içim gitti
Hülle yapılması lazım tekrar nikah için ben öyle biliyorumKızlar teyzemin kızı eşine boş ol dedi 3 defa çok kötü kavga ettiler sinir anında söyledi bi anda duraksadı ama söyledi biz bozulur nikah dedik ama bilginiz var mı
Ben aldım, kendi doğum doktorum 20 gün verebilirim demişti ondan 10+10 olarak aldım. 2 hafta da sağlık ocağından almaya çalışacağım.Öğretmen annelerim size sorum var. İzniniz bitince ne yaptınız? Burada çoğu öğretmen rapor alıyordu. Ama kocaları diye rapor veriyorlarmış benim kocam polis olmadığı için rapor alamadım aranızda kocası polis olmayıp rapor alabilen var mı? Ya da başladınız mı?
Yine en azından bir süredir toparlamış ve gece dinlendim de modunu düşürme kuşum. Bir kere düzeni oturduysa geçici bir huysuzluktur toparlar o sen merak etmeYok değildir, büyüyorlar muhtemelen ama bi süredir kesintisiz uyuyabiliyordu. Şimdi yine eskisi gibi çok sık uyanmaya başladı. En azından az buçuk gece dinleniyordum ama şimdi gece gündüz, 7/24 hiç bırakamıyorum. Fiziksel ve mental olarak bittim yani..
Ah canım ah, gördüm yazdığınıBizim bi süredir iyi gidiyordu şimdi bozuldu, öyle olunca yazmadım sana. Napıcaz böyle ya, gerçekten tam bi umutlanacak oluyorum yine umutsuzluğa kapılıyorum
Ben de yapcam artık ya bi de oturma alıştırmalarına ne zaman başlıcaz 6. Ayda ek gıda başlıcak ama desteksiz oturması gerekiyomuş o zamana kadarBende bunu yapıyorum yere battaniye seriyorum elini tutuyorum sağa sola çekiyorum gücünü verip dönüyor yakında kendi döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?