Hahaa aynen benimki de öyle yapıyor, çok tatlı oluyor, yiyesim geliyorbizimki baş parmağını hiç emmedi daha. elini yumruk yapıp komple ağzına sokmaya çalışıyor sjshzhzhhs
benim de korkunç dökülüyordu avuç avuç. Demir ve b12 yerlerdeymiş. b12 için ampul içtim demir için de takviye kullandım yükseldi, şimdi yine dökülüyor ama korkutucu derecede değil en azından. tarayınca dökülüyorKızlar saçlarınız ne alemde, benim saçlar aşırı dökülmeye başladı, saçımın bağını açmaya korkuyorum hep topuz, örgü.
Kuşum onun için bir yorum yapamayacağım, benim doğum sezaryen oldu çünkü, bilemiyorum senin durumunu ama ilişkide açık sözlü olmak her zaman faydalıdırBizim adamlara ne oldu ben anlamadım ya illa biz mi atlıcaz üstüneya bi de ben de korkuyorum açıkcası normal doğum yaptım ya nasıl bi durumla karşılaşcam diye baya geriyo bu konu beni
Kuşum benim de dökülmeye başladı, sürekli topluyorum ve dökülmesi yetmiyormuş gibi düğüm düğüm dolaşıyor hergün düzenli taradığım halde. Bu gidişle omuzumda kestiricem saçlarımıKızlar saçlarınız ne alemde, benim saçlar aşırı dökülmeye başladı, saçımın bağını açmaya korkuyorum hep topuz, örgü.
Kızlar ben benim ana kucağından memnun değilim ya kemerini bağlarken rahatsız oluyo çok. Bana ana kucağı önerir misiniz hem çocuk rahat etsin hem güvenli olsun Kemer bağlamak zor olmasın hem de hareket ettikçe sallanan bi şey olsun mümkünse ya ne alsam
Bu dönemde normal, bırakın emsin dedi doktorKızlar selammm ben minik bey parmak emmeye başladı bugün itibari ileemziği atıp baş parmağını emiyor. Bugüne kadar sürekli deneme yapıyordu nadiren başarılı oluyordu ama şimdi tamamen keşfetti. Annemler bırak emsin diyor da ben parmak emmenin emzik emmekten daha kötü olduğunu düşünüyorum bırakması daha zor olur bu arada ben de emiyormuşum sizce bakmalıyım?
Benim mastitlerle başladı. Öndeki yoğunluğu sağınca kolaylaşıyor, idare ediyordu. Artık hep tazyikli. Çocuğum rahatlamak için memede kalamıyor.kızlar hiperlaktasyon yaşayan var mı aranızda? benim durumum bu mu emin değilim ama memelerim asla boş kalmıyor, dün akşam yine bir sürü uğraştım ağrıdı şişti vs. bebiş emince açıldı ama ne kadar emse de tam bitmiyor. önden 60 ml sağdım öyle verdim sabah. bir dünya emdi fazlasını kustu artık bıraktım ama hâlâ süt dolusu bile içmiyorum 3-4 bardak anca. yanlış bir şey yaparım da tamamen sütüm gider diye de korkuyorum ama azıcık dengeli olsa keşke
Benimki de Serina ama kemerlerinden hiç memnun değilim ya o yüzden joie almam bi dahaBebek Salıncak Modelleri & Fiyatları - ebebek
Bebek salıncakları ile bebeğiniz huzurla uyuyup, güvenle eğlensin. Elektrikli salıncaklar, koltuklu ve hoppala bebek salıncak modelleri ebebek.com'da!www.e-bebek.com
Bunu kullanıyoruz. Pilli, titreşimli. Manuel sallanıyor. Şarkıları falan güzel
bakayım bu videoya. çok teşekkürler. ben 2 gün sıkıntı çektim mesela bu gece rahatladı. normal geldi süt. sağmama gerek kalmadı. bu sürekli oluyor. haftada 2 gün filan çok artıyor sonra normale dönüyor ama neden oluyor anlamadım yaBenim mastitlerle başladı. Öndeki yoğunluğu sağınca kolaylaşıyor, idare ediyordu. Artık hep tazyikli. Çocuğum rahatlamak için memede kalamıyor.
Emzirme danışmanı çağırdım yine. Söylediği şuydu: Elle öndeki şişkinliği alın, elinizle makas şekli yaparak blok emzirme yapın, bir meme yumuşayana kadar o memeden sağın. Bir de pozisyonlar çok önemli. Normal emzirdiğim şekilde emziremiyorum. Benim daha altta, bebeğin üstte olması lazım ki boğulmasın, tazyik azalsın. Bir memeden emzirirken diğer meme bekliyor, süt ihtiyacı yok sinyali gönderecek beyne, ama hemen doluyor. 1-2 dak onu elle sağıp rahatlatıp diğer memeden devam edin dedi. Ama gece ağlayan bebeği bekletemedim masaj modunda 2 dk sağıp emzirdim. Çook az emdi. Öyle. Buralarda çok sordum. Çünkü gittikçe kötüleşti benimki. Tazyikli delik sayısı sürekli çoğaldı. Blok emzirmeyi uzun süre önermedi danışman. Ama düzelme olmazsa devam etmeyi düşünüyorum biraz daha. Mastit olmadan halletmem lazım. Osman Gönlüal videosu yardım edecektir.
Sağdıkça çoğalmıştır dediler benimkine. Mastit yüzünden çok sağdım. 1. Ayında da bebeği sürekli emzirdim. Yakaladıkça emdi zorlabakayım bu videoya. çok teşekkürler. ben 2 gün sıkıntı çektim mesela bu gece rahatladı. normal geldi süt. sağmama gerek kalmadı. bu sürekli oluyor. haftada 2 gün filan çok artıyor sonra normale dönüyor ama neden oluyor anlamadım ya
ya kıyamamSağdıkça çoğalmıştır dediler benimkine. Mastit yüzünden çok sağdım. 1. Ayında da bebeği sürekli emzirdim. Yakaladıkça emdi zorlane kadar çok uyarılırsa o kadar çok süt geliyor. Sağmayın çok kötü durumda değilse. Bir de sertlikler oluşuyor ya. O sertlikler kanalları genişletiyor. Açıldığında fışkırarak açılıyor sanırım. Çünkü ilk ayda mastitin çok olma sebebi genelde süt kanallarının normalde dar olması, süt doldukça tıkanmasıymış. Boşalması lazım memenin. Bir emzirme seansında tek memeyi verin sadece, 2.yi vermeyin dedi. Zaten hiç vermedim. Gerek kalmadı. İnşallah uzun sürmez benimki gibi. Çok zor. Sabah 10 dak içinde 3 kere boğuluyordu. Ağlayarak emdi sonunda uyudu. Çok üzgünüm.
Bişeye dikkat ettiğim söylenemez kusmalarla dolu günler geçiriyoruzKızlar bebeği reflü olan var mı varsa nelere dikkat ediyorsunuz ya
Et balık tavuk patates sebze kuruyemiş cevizli sucuk, lokum , hurma , lahmacun , sebzeli yemekler, patlıcanlı kabaklı mezeler , karnıyarıkMerhaba benim kızımdada alerji şüphesi var bu süreçte neler tükettiniz et balık tavuk ve patates dışında yiyecek bir şey bulamıyorum kuru bakliyatlar da gaz yapar diye yiyemiyorum kış günü sebzeler de gaz yapan cinsten hep valla şaşırdım
Ee hadi adım at o zamanEvet haklısın ben hiç bişey yapmadan karşıdan bekliyorum sadece hatayı burda yapıyorum
Çay yanı şeylerse kısır, patates salatası, mercimek köftesi veya makarna salatası olabilir börek sarıp dolaba atıp ertesi gün fırına verebilirsin kek kurabiye de bir gün önceden yapılabilirKızlar ya misafire ikramlık yaparken 1 gun onceden haazrlanabilen ne yapılabilir. Aynı gün bebişle yapamıyorum hiç yalnızken. Bide düştüktwn sonra daha bi bagımlıyız şuan
Makarna salatası yapardım, börek hazırlar gelicekleri saat fırına atardım. Browni kurabiye var yeni denedim çok basit hoş oldu onu yapardım. Aklıma bunlar geldiKızlar ya misafire ikramlık yaparken 1 gun onceden haazrlanabilen ne yapılabilir. Aynı gün bebişle yapamıyorum hiç yalnızken. Bide düştüktwn sonra daha bi bagımlıyız şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?