Evet sürekli yap. Zaten baska bişey yok yapcak.Çok üst üste hapşırıyo ya hırıltı yok sırtını göğsünü dinledim ama burnu tıkanıyo galiba sürekli temizliyorum rahat etsin diye ilerlermez inşallah
Lc waikikide aşırıngüzel tulumlar var biz aldık bikaç taneBen tulum alcam galiba ya çok tatlı yılbaşı tulumları var
Geçmiş olsun canım bizim de 1 hafta öksürük burun akıntısı oldu hafif Allah'tan ilerlemedi geçti canım inşallah sizinde öyle olur ilerlemeden geçer. Şehir değistirdin bide belki hava değişikliginden de olmuş olabilirÇok üst üste hapşırıyo ya hırıltı yok sırtını göğsünü dinledim ama burnu tıkanıyo galiba sürekli temizliyorum rahat etsin diye ilerlermez inşallah
Sağol canım ya dün akşam misafirlikteydik hasta kimse yoktu ama ev aşırı sıcaktı ilk defa çok terledi çocuk ben o yüzden olduğunu düşünüyorum. Üstünü değiştirdim ama demek ki işe yaramamışGeçmiş olsun canım bizim de 1 hafta öksürük burun akıntısı oldu hafif Allah'tan ilerlemedi geçti canım inşallah sizinde öyle olur ilerlemeden geçer. Şehir değistirdin bide belki hava değişikliginden de olmuş olabilir
Olabilir canım dur bakalım sadece hapsiriyormus belki hasta olmamıştır bileSağol canım ya dün akşam misafirlikteydik hasta kimse yoktu ama ev aşırı sıcaktı ilk defa çok terledi çocuk ben o yüzden olduğunu düşünüyorum. Üstünü değiştirdim ama demek ki işe yaramamış
Akşam baya burnu aktı ya ilk defa ama belki ilerlemeden atlatırızOlabilir canım dur bakalım sadece hapsiriyormus belki hasta olmamıştır bile
Benim de son 15 günüm canım. Ben öncesinde mama verdiğim için biberona alışkın aslında ama emzirme danışmanım bu aylarda algılar açıldığı için meme reddi olabileceğini söyledi. O yüzden Chicco alıştırma bardağı önerdi 4+ olanı. O memeden farklı bir formda olduğu için kafa karışıklığı yapmıyormuşKızlar anne sütüyle beslenip sadece biberon vermeye başlayan var mı? Çalışmaya başlıcam mecburen vermem gerekicek endişeliyim biraz son 15 günüm cunku
Benimki memeyi bıraktı gibi birşey ondan dolayı mama kullanımım arttı. Son zamanlarda dehşet verici kusmalar, su gibi berrak ancak içinde taneli ve ekşi kusmalar, üstünden 3 saat geçse de kusmaları oldu zaten sürekli ıkınan bir bebek, sırt üstü falan yatmayı sevmiyor, beslenirken huzursuz oluyor açıkçası internette araştırmam Instagram da karşıma çıkan ebe ve doktor videoları ile ben tanıyı koydum gibi bundan dolayı reflü maması almayı düşünüyorum o kadar salgın var ki hastaneye gitmeye korkuyorum siz doktor tanısı mı aldınız yoksa kendiniz mi yol izledinizbu sorunu dibine kadar yaşıyoruz. çok çözüm aradım bir ara ilaç falan da kullandım hiçbir faydası olmadı ilk gün dışında. şu an kusma azaldı ama kendiliğinden mi yoksa dikkat ettiğim şeyler sayesinde mi emin değilim. kusma azaldı dediğim de yine kusuyor ama her emmeden sonra bir mendil kirletecek kadar filan. daha öncesinde her emzirmeden sonra bebişin üstündeki de benim kıyafetim de batıyordu. normalde emzirirken her memeden sonra tavsiye edildiği gibi bebeği omzuma koyup gazını çıkarıyordum. İlk kusma da burada başlıyordu zaten. sonrasında da bebeği hiç hareket ettirmemeye çalışıyordum falan. şimdi uyguladığım yöntem şu: birincisi çok aşırı emzirmiyorum. benim bebeğim memeye düşkün biraz, doyduğunu da pek anlamıyor ama ben yeterince emdiğini hissettiğim an ağzına emzik verip emzirme yastığında yatırmaya devam ediyorum. hiç kaldırmıyorum bir 15 dk. 15 dakikadan sonra omuzuma alıp gazını çıkarıyorum. önceki kadar çok gaz çıkarmıyor ama pek kusmuyor da. bazen hiç kusmadığı bile oluyor. gaz açısından çok farklılık olmadı. bazen sabahları karnı şiş oluyor ama o gazı da biraz mesajla üst üste çıkarıyor. kusmadansa bu kadarcık gazı tercih ettim gibi bir şey. bunun dışında işe yarayan bir çözüm bulamadım
Benimki memeyi bıraktı gibi birşey ondan dolayı mama kullanımım arttı. Son zamanlarda dehşet verici kusmalar, su gibi berrak ancak içinde taneli ve ekşi kusmalar, üstünden 3 saat geçse de kusmaları oldu zaten sürekli ıkınan bir bebek, sırt üstü falan yatmayı sevmiyor, beslenirken huzursuz oluyor açıkçası internette araştırmam Instagram da karşıma çıkan ebe ve doktor videoları ile ben tanıyı koydum gibi bundan dolayı reflü maması almayı düşünüyorum o kadar salgın var ki hastaneye gitmeye korkuyorum siz doktor tanısı mı aldınız yoksa kendiniz mi yol izledinizBişeye dikkat ettiğim söylenemez kusmalarla dolu günler geçiriyoruz
Bir gün 3 saatte bir, diğer gün 2 saatte bir, bazen de saatte bir uyanır. Değişiyor. Önceki gün öyleydi. Gündüz hep uyudu, dün de gece 2 kere uyandı sadece. Değişiyor. Uzun süredir 4.5 saat uyumamıştı ama. İnşallah hasta değildir.Bizim son iki gündür tüm düzenimiz alt üst oldu. Yenidoğan gibi gece 2 saate bir 1 saate bir uyanıyor. Gündüz zaten sadece memede uyuyor, bırakamıyorum. Biraz denedim yerinde yatsın diye, bu sefer de uyuyamadığı için sinirleniyor. Zaten sürekli emmek istiyor. Yerimden hiç kalkmadan günü bitiyorum, üstüne gece de bu kadar sık olunca artık kafayı yemek üzereyim. Nedir bu uyku gerilemesi mi neyse, yaşayan var mı aramızda?
Aa bakayım csnim ben ona o zaman çok teşekkürlerBenim de son 15 günüm canım. Ben öncesinde mama verdiğim için biberona alışkın aslında ama emzirme danışmanım bu aylarda algılar açıldığı için meme reddi olabileceğini söyledi. O yüzden Chicco alıştırma bardağı önerdi 4+ olanı. O memeden farklı bir formda olduğu için kafa karışıklığı yapmıyormuş
Valla bir yorum üstünde ben de çıldırmışım arkadaşım. Var hem de alasını 1 aydır yaşayan varBizim son iki gündür tüm düzenimiz alt üst oldu. Yenidoğan gibi gece 2 saate bir 1 saate bir uyanıyor. Gündüz zaten sadece memede uyuyor, bırakamıyorum. Biraz denedim yerinde yatsın diye, bu sefer de uyuyamadığı için sinirleniyor. Zaten sürekli emmek istiyor. Yerimden hiç kalkmadan günü bitiyorum, üstüne gece de bu kadar sık olunca artık kafayı yemek üzereyim. Nedir bu uyku gerilemesi mi neyse, yaşayan var mı aramızda?
Teşekkür ederim canım sağolasın. Kütahya'da yaptırdık özel hastanedeCanım hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Nerde yaptırmıştınız? İstanbul mu?
Aşıları 25 inde yapılıyor. Bizim sünnet ayın 4 ünde oldu. 25 ine kadar da Allah'ın izniyle çoktan tamamen iyileşmiş olur inşallah. Doktorumuz işlemden 3 gün sonra banyo yapabilir, 10 gün kadar da kremi kullanmaya devam edin dedi. Ben de aşıyla arada 20 gün bırakmayı uygun gördümAşılarla nasıl ayarladınız
Kuşum Osman Gönülal'ın bi videosunda izledim, o şekilde buhar tuttuktan sonra mutlaka sırtına pat pat vurun diyor. Yumuşayan balgam sümük falan çıksın diye. Bilgin olsunHamileyken serinlemek için ufak bi buhar aleti almıştım şarjlı mist sprey. İçine serum suyu koydum soğuk buhar veriyo ama baya işe yaradı ya benim bile burnum açıldı galiba oğlan da rahatladı arada bi 15 20 saniye yüzüne tutuyorum üşütmeden
İnşallah canımAkşam baya burnu aktı ya ilk defa ama belki ilerlemeden atlatırız
Yok değildir, büyüyorlar muhtemelen ama bi süredir kesintisiz uyuyabiliyordu. Şimdi yine eskisi gibi çok sık uyanmaya başladı. En azından az buçuk gece dinleniyordum ama şimdi gece gündüz, 7/24 hiç bırakamıyorum. Fiziksel ve mental olarak bittim yani..Bir gün 3 saatte bir, diğer gün 2 saatte bir, bazen de saatte bir uyanır. Değişiyor. Önceki gün öyleydi. Gündüz hep uyudu, dün de gece 2 kere uyandı sadece. Değişiyor. Uzun süredir 4.5 saat uyumamıştı ama. İnşallah hasta değildir.
Ah canım ah, gördüm yazdığınıValla bir yorum üstünde ben de çıldırmışım arkadaşım. Var hem de alasını 1 aydır yaşayan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?