2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çok üst üste hapşırıyo ya hırıltı yok sırtını göğsünü dinledim ama burnu tıkanıyo galiba sürekli temizliyorum rahat etsin diye ilerlermez inşallah
Geçmiş olsun canım bizim de 1 hafta öksürük burun akıntısı oldu hafif Allah'tan ilerlemedi geçti canım inşallah sizinde öyle olur ilerlemeden geçer. Şehir değistirdin bide belki hava değişikliginden de olmuş olabilir

Sağol canım ya dün akşam misafirlikteydik hasta kimse yoktu ama ev aşırı sıcaktı ilk defa çok terledi çocuk ben o yüzden olduğunu düşünüyorum. Üstünü değiştirdim ama demek ki işe yaramamış

Olabilir canım dur bakalım sadece hapsiriyormus belki hasta olmamıştır bile

Hamileyken serinlemek için ufak bi buhar aleti almıştım şarjlı mist sprey. İçine serum suyu koydum soğuk buhar veriyo ama baya işe yaradı ya benim bile burnum açıldı galiba oğlan da rahatladı arada bi 15 20 saniye yüzüne tutuyorum üşütmeden

Kızlar anne sütüyle beslenip sadece biberon vermeye başlayan var mı? Çalışmaya başlıcam mecburen vermem gerekicek endişeliyim biraz son 15 günüm cunku
Benim de son 15 günüm canım. Ben öncesinde mama verdiğim için biberona alışkın aslında ama emzirme danışmanım bu aylarda algılar açıldığı için meme reddi olabileceğini söyledi. O yüzden Chicco alıştırma bardağı önerdi 4+ olanı. O memeden farklı bir formda olduğu için kafa karışıklığı yapmıyormuş

Benimki memeyi bıraktı gibi birşey ondan dolayı mama kullanımım arttı. Son zamanlarda dehşet verici kusmalar, su gibi berrak ancak içinde taneli ve ekşi kusmalar, üstünden 3 saat geçse de kusmaları oldu zaten sürekli ıkınan bir bebek, sırt üstü falan yatmayı sevmiyor, beslenirken huzursuz oluyor açıkçası internette araştırmam Instagram da karşıma çıkan ebe ve doktor videoları ile ben tanıyı koydum gibi bundan dolayı reflü maması almayı düşünüyorum o kadar salgın var ki hastaneye gitmeye korkuyorum siz doktor tanısı mı aldınız yoksa kendiniz mi yol izlediniz

Bişeye dikkat ettiğim söylenemez kusmalarla dolu günler geçiriyoruz
Benimki memeyi bıraktı gibi birşey ondan dolayı mama kullanımım arttı. Son zamanlarda dehşet verici kusmalar, su gibi berrak ancak içinde taneli ve ekşi kusmalar, üstünden 3 saat geçse de kusmaları oldu zaten sürekli ıkınan bir bebek, sırt üstü falan yatmayı sevmiyor, beslenirken huzursuz oluyor açıkçası internette araştırmam Instagram da karşıma çıkan ebe ve doktor videoları ile ben tanıyı koydum gibi bundan dolayı reflü maması almayı düşünüyorum o kadar salgın var ki hastaneye gitmeye korkuyorum siz doktor tanısı mı aldınız yoksa kendiniz mi yol izlediniz

Arkadaşlar gece uykusunu düzene sokan anneler az bi bilgilendirsin beni ya. Uykusu bozuk olup düzelenler ama. Bazılarımızın maşallah güzel gidiyordu zaten. Benim gibi berbat bir gece uykusundan iyi bir gece uykusuna geçen var mı?

Bizim son iki gündür tüm düzenimiz alt üst oldu. Yenidoğan gibi gece 2 saate bir 1 saate bir uyanıyor. Gündüz zaten sadece memede uyuyor, bırakamıyorum. Biraz denedim yerinde yatsın diye, bu sefer de uyuyamadığı için sinirleniyor. Zaten sürekli emmek istiyor. Yerimden hiç kalkmadan günü bitiyorum, üstüne gece de bu kadar sık olunca artık kafayı yemek üzereyim. Nedir bu uyku gerilemesi mi neyse, yaşayan var mı aramızda?

Bir gün 3 saatte bir, diğer gün 2 saatte bir, bazen de saatte bir uyanır. Değişiyor. Önceki gün öyleydi. Gündüz hep uyudu, dün de gece 2 kere uyandı sadece. Değişiyor. Uzun süredir 4.5 saat uyumamıştı ama. İnşallah hasta değildir.

Aa bakayım csnim ben ona o zaman çok teşekkürler

Valla bir yorum üstünde ben de çıldırmışım arkadaşım. Var hem de alasını 1 aydır yaşayan var

Aşılarla nasıl ayarladınız
Aşıları 25 inde yapılıyor. Bizim sünnet ayın 4 ünde oldu. 25 ine kadar da Allah'ın izniyle çoktan tamamen iyileşmiş olur inşallah. Doktorumuz işlemden 3 gün sonra banyo yapabilir, 10 gün kadar da kremi kullanmaya devam edin dedi. Ben de aşıyla arada 20 gün bırakmayı uygun gördüm

Kuşum Osman Gönülal'ın bi videosunda izledim, o şekilde buhar tuttuktan sonra mutlaka sırtına pat pat vurun diyor. Yumuşayan balgam sümük falan çıksın diye. Bilgin olsun

Yok değildir, büyüyorlar muhtemelen ama bi süredir kesintisiz uyuyabiliyordu. Şimdi yine eskisi gibi çok sık uyanmaya başladı. En azından az buçuk gece dinleniyordum ama şimdi gece gündüz, 7/24 hiç bırakamıyorum. Fiziksel ve mental olarak bittim yani..
Valla bir yorum üstünde ben de çıldırmışım arkadaşım. Var hem de alasını 1 aydır yaşayan var
Ah canım ah, gördüm yazdığını Bizim bi süredir iyi gidiyordu şimdi bozuldu, öyle olunca yazmadım sana. Napıcaz böyle ya, gerçekten tam bi umutlanacak oluyorum yine umutsuzluğa kapılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…