Kız benim kafam bu durumu idrak edemıyo. Sizin ilişki dinamiginize benim yorum yapma/ fikir soyleme katkım çok yersiz ve yetersizRahat edemem diye. Ki yani bende gitmek istemedim. Evimizde birbirimizi daha yakından tanıyalım istedim
Bence her şeyi boşver annenin yanındasın keyfine bak gez . Ben eşim öyle rahat davranınca lohusalıgımın 25. Günü çocuğu anneme bıraktım çıktım gezdim yemeğe gittim alışveriş yaptım o dikişlerimle. Eşim şok oldu dedi küçük çocuğu nasıl bırakırsın hesap sormadı ama benden beklemiyordu çünkü çok bağlanmıştım çocuğuma. Bende ona dedim ki önce can sonra Canan. Sen keyfine bak gez çocuğu da annene bırak o duysun bunları senin umursamadığını düşünsün. Ararsa de benim keyfim yerinde çocuğuma bakan var bana bakan var sen otur geceye kadar okey masalarında beynini çürüt ben hayatımı yaşayacağımBoşver tamam sakin sakin kafanı dinle. Annen de çocuğa yardım eder sen de dinlenirsin bu arada. Fevri karar verecek birine benzemiyosun zaten de ortada bebek var iyice düşün taşın.
Doktor da öyle dedi. O rahatsızsa fitil yapalım dedi. Gerek kalmadı her seferinde öbür gün yaptı. 4. günden sonra rahatsızlık başlıyor. Farkediyorum 5. gün rahatsızlığını.Bence kaka konusunda önemli olan çocuğun huzursuz olmaması 10 günde 1 e kadar normal günde 5-6 ya kadar normal diyor doktorlar çünkü . Benimki bazen gaz gibi birikiyor çıkartamadığı için çok huzursuz oluyor orda anlıyorum kakadan dolayı olduğunu onu yapmadan rahatlayamıyor . Günde 1 bizim bazen 2 ve demire başlamadık daha sizler ne zaman başladınız. Ya bide rota 2. Dozu cidden beni düşündürüyor bu çocuk rotadan sonra böyle gaz kaka sorunları arttı kafam allak bullak oldu ..
Ya çok teşekkür ederimBu grupta en çok kilo problemi yaşayanlardan biri benim. Bebişim 3300 doğdu 3. Gün 2800e düştü 1 hafta hastanede kaldı çıktıktan sonra 10 15 gün emmesine rağmen hiç kilo alamadı kafama aşıro taktım kendimi üzdüm ama bir anda düzelmeye başladı. Ben hep böyle bebeğimin boğum boğum tombiş olacağını düşünürdüm ama her bebek bir değilmiş boyu çok güzel uzadı kilo alt sınırlarda gezdi hep. Çok kafana takma kiloyu önemli olan sağlıklı olması gelişiminin iyi olmasıbi de herkes farklı ölçüyo sağlık ocağı hariç 2 ayrı doktora gittim aynı hafta hepsi farklı boy kilo söyledi
O zaman çok toydum o da öyleydi. Sadece orda olduğu süre trip ata ata burnundan getirmiştim. Çokta haklıymışım ki yıllar sonra çok haklıydın falan dedi. Valla bazen öyle bir mantığı oluyor kiKız benim kafam bu durumu idrak edemıyo. Sizin ilişki dinamiginize benim yorum yapma/ fikir soyleme katkım çok yersiz ve yetersizben hala kocam 2 aylık hamileyken mülakata gitti 10 gün gelmedi ailemle kaldım die trip atıyorum. Üstelik ben git demiştim korınada ailesinin yanıma gitse valla boşandık sanarlardı bizi
Onuda yapıyoruz da ya işte evde çoluk çocuk var. Devamli onun gönlü olsun diye kapı kapi gezmem gerekir.Ama bak mesela sende onun takıldığı arkadaşlarının eşleriyle yakın ol. Mesela eşin gittiği zaman sende arkadaşının eşini davet et oturun sohbet edin kocalarınızla plan yapın. Mesela de işte bu pazar dördümüz tatlı yemeğe gidelim falan kadın da eşine baskı yapsın beraber de takılın. Sen plan yap madem o yapamıyorsa
Eve kapanmayıp birlilkte çıkın ?saat uyuyor ise. Mesela sandviç yap beben emiyorsa arabada emer emmiyprsa mamasını içer 3 saar rahatsıznız. Birlikte istemiyorsa sende onu önemsemiyormuş onsuz mutluymuş gibi yap. Ters psikoloji. Okeye gittiği günün ertesi sende 1 saay akşam çocuğu bırak kahve içneye çık.Bunu da deneyeyim. Bende aileleri devreye soktum ama işe yaramazsa üzülecegim. Şimdilik kibarca devreye soktum bir dahakine galeyana getiririm. Ama şu plan yapıp, bahaneler ile eve çağırma işini yapayım. Evet eve hapis olmaktan ödü kopuyor. Covidte filan korkudan ailesine gitmişti. Evleri bahceli diye 5 aylık evliydik. Sok olmuştum.
Valla öyleymiş yaYenidoğanken arkadaşlarım en güzel zamanları diyordu da uykusuzluğumu düşünüp nesi iyi diyordum harbiden öyleymiş şindi hem uykusuzluk var hem de hareketlendikçe elleri ayakları durmuyor daha çok yoruluyor insan
Canım senin de dediğin gibi aileleri işin içine katmak çok çözüm olamıyor ama belki ondan anlayan bi insandır eşin, utanır belki yaptığından. Umarım bir an önce silkelenir kendine gelirİşine gelmiyor. İlk defa aile içi sorunumuzu resmen aile büyüklerine taşıdım çok endişeliyim aynı zamanda genelde aile büyüklerinin bir işi çözdüğünu görmedim hiçbir ailede ama eşim beni salak sanıyor galiba. Kimse karışmasın aile meselemiz diyor sonra bildiğini okuyor. "Sen beni rahatça sindirebildigin için, kimseye söylemediğim için eziyorsun şu an" dedim. Eltim tüm aileleri birbirine katmisti valla istediği her şeyi de yaptırdı.kendine Dyson falan aldirmisti özür hediyesi olarak. Bakalım ben o kadar sert olamıyorum(malesef çok aşık olarak evlendim ve gün gün soğusam da hala aşığım ) ilk kez onu takmadim, hemen affetmedim. Annemgile geldim. Kavgalı değiliz ama bilmiyorum. Umarım anlar beni.
İyi ki yazdın da derdini boşalttın, hiç öyle düşünme. İnsan anlatamadıkça çatlıyor, kendi içinde patlıyor boşver bırak çıksın senden. Boşanmaya kadar düşündüysen zaten anlıyorum, son noktadasın ama umuyorum ki iş oralara gelmeden orta yol bulunurO her şeyi mükemmel yaptığını düşünüyor. Onun gibi eş yokmuş. Okeye gideceği gün gideceği saate kadar bir kaç ev işi yapıp öyle gittiği için kendini mükemmel zannediyor. Ama okeye gitmediği gün tabağını kaldırmıyor.şaka gibi. Bende benimle vakit geçirmeyi istemesini çok istedim ama yani bunu nasıl yaparım bilmiyorum. Bana sürekli Ayşe ile buluşana Fatma ile buluşssna kafan dağılsın. Onları çağırsana eve vs diyor. Beni düşündüğü için değil. Beni birilerine satıp kendi de Rahatca dırdır dinlemeden okeye gitmek istediği için. ay neyse çok kafanızı ütüledim ya en son çare gemileri yakıyorum bakalım. Sırf oğlum babasız büyümesin ve maddi olarak rahat etsin diye boşanmam ama blöf yapacağım. İşe yaramazsa finalde gerçekten boşanmayı da göze aldım biraz. Bakalım...
Ben ocean kullanmak istiyordum, öyle araştırmıştım. Doktorumuz da onu yazınca alıp ona başladım canım.Kızlar ben demir konusunu kaçırdım ya sağlık ocağı verdi ama kullanmasam mı özeldeki çocuk doktorumuza diğer ay gidicez onun yazdığını alırım siz ne yaptınız
Bebeğiniz ne kadarlık ? Geö kalmam herhaldeBen ocean kullanmak istiyordum, öyle araştırmıştım. Doktorumuz da onu yazınca alıp ona başladım canım.
büyümemiş bu adamEvet. Bende çok şaşırdım. Ailelerimizin evine döndük. Yıllar sonra haklıydın dedi de. Yine yıllar sonra haklıydın diyeceği bir durum daha yaşıyoruz
ne diyeceğimi bilemedim. Benimki de benziyor seninkineOnuda yapıyoruz da ya işte evde çoluk çocuk var. Devamli onun gönlü olsun diye kapı kapi gezmem gerekir.
Seninki en azından takdir edip gidiyormuş benimki takdir teşekkür etmeden gidiyor"Her şeyle tek başına mücadele ediyorsun. Oğlumuza çok iyi bakıyorsun takdir ediyorum seni" diyor öpüyor ve okeye gidiyor.Tövbe estağfurullah
Evde kamera var zaten sorun olmayacağını söylediIkisi de çok sıkıntılı ama bugün anlaştığın kadın daha iyi gibi. Evinde bir yabancı ile yaşamak ne bileyim? Akrabanla ye iç alışveriş yapma derler. Bir de sizde yatacak misafir mi, çalışan mı belli değil. Günlük gelecek kadını denetlemek için ses kaydını açıp telefonu evde bırak.(gizlice) Neler konuşuyor neler yapıyor akşam gelince dinlersin.
bu gece bizimki de akşam 10da uyudu gece 3 buçukta uyandı, sonra 5te uyudu sabah 10 buçukta uyandı bi daha. gözlerim doldu valla iki haftadır böyle güzel bi gece geçirmemiştimAy kızlar bizim 4. Ayla olan savaşımız bitti galiba iki gündür uykularını not alıyorum baya iyi gidiyoruz darısı başınıza
Benim ki 8.30da uyudu sabah 8.30da uyandı ben şokbu gece bizimki de akşam 10da uyudu gece 3 buçukta uyandı, sonra 5te uyudu sabah 10 buçukta uyandı bi daha. gözlerim doldu valla iki haftadır böyle güzel bi gece geçirmemiştiminşallah biz de atlatmışızdır. bakalım bu gece nasıl olacak
ooo bizim bebe hiçbir zaman o şekilde uyumadığı için gece 1 kere uyanmasına çoktan razıyım benBenim ki 8.30da uyudu sabah 8.30da uyandı ben şokarada gözü kapalı 2 3 kere emdi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?