2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Sizin bebişler hala kusuyor mu? Bizde kilo almada problem yok ama hala kusuyoruz ya. Çok yoruldum. Kakası da taşıyor. Her gün en az üç tane kaka taştığı için üç tane de kustuğu için kıtafet değiştiriyorum. Ben en az üç kere tişört değiştiriyorum çok yoruldum. Tekim kurutma mak de yok. Evin içinde kurutmaya çalışıyorum 1+1 ev. Çocuğa zarar verecek diye korkuyorum.

Gece kaç saatte bir uyanıyor ?
Çok. Atak başından beri erken uyuyordu. 7-9 arası. Uyanıyor emiyor uyuyordu. İlk uykusu 1-1.5 saat civarında, sonrakiler saatte minimum 2 kere uyanarak 5-6 gibi uyanıyordu. 4 gündür gittikçe attı uykuyu. Gece yarısı geçerken güçlükle uyutabildim dün gece. Ve yine çok sık uyandı. Bir de uykuları kayıyor artık. Gündüz daha iyi uyumaya başladı. Akşamın uykusu öğlene geldi. Demirden mi, yeni d vit(oceana geçtik) ten mi bilmiyorum gaz çıkarmaya, kaka yapmaya çalışıyor. Memede ıkınıyor. Rahatsız hep. Onu yapınca rahatlayıp uyuyor.

Uyumayıp ne yapıyo peku huysuzlanıyo mu
Evet. Demire başladığımızdan beri kaka saatleri bozuldu. Gece 11-12 civarında kaka yapmaya başladı. Onu yapana kadar huysuz. Sonra anca uyuyor. Demir diye düşünüyorum. Arkadaşımın bir arkadaşı benim gibi ocean d vit e yeni geçmiş. Onlarda da aynı durum olmuş. 6 aylık bebek. Doktor bıraktırmış. Belki ondan, bilmiyorum. Natural nest kullanmıştık. Bir de onu alıp deneyeceğim.

Sık havalandırın, o odaya çok fazla almamaya çalışın demişti osman gönlüal soruda birine. Zor tabi nasıl almazsınız.
Kıyafet değiştirirken çok zorlanıyorum. Her seferinde oyunlarla. Yoksa istemiyor. Alışıyor mu sık değiştirdikçe?

Benimki hala kusuyor özellikle gaz çıkarırken ama relactaz damla kullanmaya başladık onu kullanınca en azından durup dururken kusması baya azaldı ben de öyle günde 2 3 kez çamaşır yıkayıp seriyordum. Şimdi aynı kıyafetle bir gün geçirebiliyoruz

Biz de wellcare başladık çarşamba günü kullandık çocuk dün kaka yapamadı aşırı huysuzdu akşama kadar

Biz de wellcare başladık çarşamba günü kullandık çocuk dün kaka yapamadı aşırı huysuzdu akşama kadar
Sidefer bizimki. 12 damlayı verene kadar uğraşıyorum, bir de çocuk ıkınıp duruyor. Doktor normal dedi diye değiştirmedim. Sorucam. Uykusunu çok etkilemeye başladı. Zaten güçlükle uyuyor

Ya kızlarr nasılsınız ben hiç gelemiyorum buralaraaa neler yaptınız tadımlara başlayanınız varmı?

gaz çıkarmayı bıraktıktan sonra yarı yarıya hatta yüzde 70 oranında azaldı canım kusması. 1-2 gün giyiyor kıyafetlerini ama yine de emer emmez biri kucağına alırsa, sallarsa falan kusuyor. ne zaman tam olarak düzelecek ben de çok merak ediyorum

Havalandıramıyorum çok dışarısı -4 derece

Dönmeye başlamadan daha kolaydı değiştirmek simdi döndüğü için kaçıyo balık gibi her seferinde maymun oluyorum

Reactions: Gao
Ay aynı kıyafetle bir gün geçirmek ne güzel olurdu maşallah

Bu arada damlaları çok zor veriyodum ve her yer bTıyodu. Demir damlasının lekesi de çıkmıyor
Ben artık şırınga ile veriyorum çok rahat hiçbir yer batmıyor

Kız ne güzel maşallah hiç sesini çıkarma 1 2 gün aynı kıyafeti giydir ebilmekmükemmel bir şey.
Ben üçüncü aydan itibaren gazini çıkarmayı bırakmıştım zaten kendisi çıkarıyor gazin

Bizde etki etmedi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…