Ben agzına zararaız şeyleri götürüyorum açmıyo ilgilenmiyo daha dogrusu ama zararlı şekerli bişeyşer yiyosak açıyo yaa şapşikKoltukta filan desteksiz oturamıyor ama oturakta kendi oturuyor. Ben 6.ayda başlarız diyordum dedim zaten ek gıdaya başlamayacağız dedi doktor, yani bunu öğün gibi düşünme tadına bakacak dedi. 2 çay kaşığı kadar verecekmişim sadece. Hevesliyse söndürme dedi doktor ama bakalım ben yine biraz ağırdan alacağım. Zaten yoğurdum yoktu daha onu yapıcam, zeytinyağı filan bakıyordum almamıştım. Onları filan tamamlarım öyle başlarım.
Aaa süper alerjisi filan çıkmadı o zamanay evet bizimki de çıldırıyor biz yemek yerken zeytinyağı ne kullanıyorsun?
Bizimki de öyle izlemeyle başlamıştı. Bir haftadır yemeklere elini uzatıyor, bize bakarken salyası akıyor, ağzını açıyor. Birkaç kez ağzına götürüyor gibi yaptım ağzını iyice açıyo
Yaa bende hafif destekliyorum çat die dönuyo ama normalde doneyim die heveslenmıyo. Anasıda böyle bunun. Yapana kadar hısrlı hırslı gider. Yapınca da hevesi sönerBizim de böyle oldu. 4.ayın başında kendi kendine dönüyordu. Birkaç kez denetmiştim, yapabilince bırakmıştım egzersizi şimdi hiç yapmıyor ama doktor çalıştırın yapmaya uğraşsın kaslarının gelişmesi gerekiyor dedi
Ya benim bebeğin kakasını böyle siyah siyah sümüksü şeyler gördüm demir vitamin kullanıyoruz Ferrum acaba ondan mı olmuşturBen agzına zararaız şeyleri götürüyorum açmıyo ilgilenmiyo daha dogrusu ama zararlı şekerli bişeyşer yiyosak açıyo yaa şapşik
Yaa bende hafif destekliyorum çat die dönuyo ama normalde doneyim die heveslenmıyo. Anasıda böyle bunun. Yapana kadar hısrlı hırslı gider. Yapınca da hevesi söner
Ben başladım canım 1 aydır tadım yapıyoruz ama çoğu şeyi beğenmiyor tükürüyorYa kızlarr nasılsınız ben hiç gelemiyorum buralaraaa neler yaptınız tadımlara başlayanınız varmı?
Hadi kusmasa bile ağzının salyalarından sırılsıklam oluyorbelki de onunla alakalı değildir bize denk gelmiştir bilemedim ama emzirdikten sonra hareket edince hemen kusuyor. bu sabah kusmaz diye düşünüp tummy time yaptırayım dedim çevirdiğim an kustuyaka önlüğü yetişmiyor, abartısız 50-60 tane mendili var. sürekli yakasına mendil koyuyorum. hem tükürük hem kusma anca idare ediyor. mendil olmasa ben de 2 gün aynı şeyi giydiremem
Hangi molfixMolfixe geçtiğimden beri hiç kaka taşmıyodu çantada 2 3 tane sleepy kalmış takayım bitsin dedim sonuç;
Anne kucağı gibi rahat olan. Ana kucağında bile taşırmadı sleepy anında taşırdı naletHangi molfix
Açıkçası hayatımın en zor yolculuğuydu ve bayramda yine gidicez kara kara şimdiden düşünmeye başladımBiz de suan 4 saati geldik. İlk durakta ayni çişi sızmış komple üstünü degistirdim. 2 kere arabada emzirdim. En son duramadik battaniyesini serdim arabada altini degistirdim. Kendimi level atlamış gibi hissediyorum
Hahahaha bizimki de zararlıları biliyor gibi daha hevesliBen agzına zararaız şeyleri götürüyorum açmıyo ilgilenmiyo daha dogrusu ama zararlı şekerli bişeyşer yiyosak açıyo yaa şapşik
Yaa bende hafif destekliyorum çat die dönuyo ama normalde doneyim die heveslenmıyo. Anasıda böyle bunun. Yapana kadar hısrlı hırslı gider. Yapınca da hevesi söner
Bizim doktor böyle beğenmediği olursa araya meyve koyabilirsin dedi. Tamamen ek gıdadan soğumasın diyor, aklında olsun canım.Ben başladım canım 1 aydır tadım yapıyoruz ama çoğu şeyi beğenmiyor tükürüyor
AA sağol teşekkür ederim ya yoğurdu sevdi balkabağını da sevdi çok güzel yedi havuçu yeşil kabağı patatesi hiç istemedi beğenmedi sonra elma verdim seve seve yedi onu da ama armut verdim onu beğenmedi acaba ekşi mi dedim ama çok da tatlıydı güzeldi yani bakalım bugün muz aldım muz tattırıcam inşallahBizim doktor böyle beğenmediği olursa araya meyve koyabilirsin dedi. Tamamen ek gıdadan soğumasın diyor, aklında olsun canım.
Armutu arkadaşımınki de sevmesi. Sanırım yabancı oldukları bir tat ekşi.AA sağol teşekkür ederim ya yoğurdu sevdi balkabağını da sevdi çok güzel yedi havuçu yeşil kabağı patatesi hiç istemedi beğenmedi sonra elma verdim seve seve yedi onu da ama armut verdim onu beğenmedi acaba ekşi mi dedim ama çok da tatlıydı güzeldi yani bakalım bugün muz aldım muz tattırıcam inşallah
Ama tadına baktım bende ekşi değildi hafif mayhoşluk vardı sanırım onu sevmediArmutu arkadaşımınki de sevmesi. Sanırım yabancı oldukları bir tat ekşi.suratını buruşturmuş, tükürmüştü
Biraz geçince tekrar denersin sevdiği bişey olduysa onu istiyolarmş çünküAma tadına baktım bende ekşi değildi hafif mayhoşluk vardı sanırım onu sevmedi
En fazla 2 saatBebekleriniz kaç saat uyanık kalabiliyor?
Benimki de öyle 1 saat 40. Dakikada mızırdanmaya başlıyo normal o zamanEn fazla 2 saat
Normal canım 1 saati girince bizde başliyoruz oyalanırsa en fazla 2 baktım durmuyor 1 saatte de geri uyuduğu çokBenimki de öyle 1 saat 40. Dakikada mızırdanmaya başlıyo normal o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?