2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Ben agzına zararaız şeyleri götürüyorum açmıyo ilgilenmiyo daha dogrusu ama zararlı şekerli bişeyşer yiyosak açıyo yaa şapşik
Yaa bende hafif destekliyorum çat die dönuyo ama normalde doneyim die heveslenmıyo. Anasıda böyle bunun. Yapana kadar hısrlı hırslı gider. Yapınca da hevesi söner

Ya benim bebeğin kakasını böyle siyah siyah sümüksü şeyler gördüm demir vitamin kullanıyoruz Ferrum acaba ondan mı olmuştur

Hadi kusmasa bile ağzının salyalarından sırılsıklam oluyor günde kaç kere üst baş ve önlük değiştiriyorum Allah biliyor eskiden giyinirken hiç sesi çıkmazdı şimdi kıyametleri koparıyor ya

Molfixe geçtiğimden beri hiç kaka taşmıyodu çantada 2 3 tane sleepy kalmış takayım bitsin dedim sonuç;

Eklentiler

• 20250131_143929.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 63
Biz de suan 4 saati geldik. İlk durakta ayni çişi sızmış komple üstünü degistirdim. 2 kere arabada emzirdim. En son duramadik battaniyesini serdim arabada altini degistirdim. Kendimi level atlamış gibi hissediyorum
Açıkçası hayatımın en zor yolculuğuydu ve bayramda yine gidicez kara kara şimdiden düşünmeye başladım sana başarılar diliyorum canı gönülden

Hahahaha bizimki de zararlıları biliyor gibi daha hevesli Dönmeyi çok ilginç bulmadılar demek amaaan neyine heveslendik diyorlar heralde

Bizim doktor böyle beğenmediği olursa araya meyve koyabilirsin dedi. Tamamen ek gıdadan soğumasın diyor, aklında olsun canım.
AA sağol teşekkür ederim ya yoğurdu sevdi balkabağını da sevdi çok güzel yedi havuçu yeşil kabağı patatesi hiç istemedi beğenmedi sonra elma verdim seve seve yedi onu da ama armut verdim onu beğenmedi acaba ekşi mi dedim ama çok da tatlıydı güzeldi yani bakalım bugün muz aldım muz tattırıcam inşallah

Armutu arkadaşımınki de sevmesi. Sanırım yabancı oldukları bir tat ekşi. suratını buruşturmuş, tükürmüştü

Armutu arkadaşımınki de sevmesi. Sanırım yabancı oldukları bir tat ekşi. suratını buruşturmuş, tükürmüştü
Ama tadına baktım bende ekşi değildi hafif mayhoşluk vardı sanırım onu sevmedi

Reactions: Gao
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…