2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Bu arada damlaları çok zor veriyodum ve her yer bTıyodu. Demir damlasının lekesi de çıkmıyor
Ben artık şırınga ile veriyorum çok rahat hiçbir yer batmıyor
Biz neujoys puffer kullanıyoruz damla değil sprey şeklinde bu demir. İsterseniz bi deneyin

Ya kızlarr nasılsınız ben hiç gelemiyorum buralaraaa neler yaptınız tadımlara başlayanınız varmı?
İyiyiz canım sen nasılsın neler yapıyorsun? Ben 6.ayı beklemek istiyordum ama dün kontrolümüz vardı, doktor istekliyken o hevesi söndürmememiz lazım dedi. Sonra arkasından tabakla koşmayalım, şimdiden tadalım dedi. Daha almamıştım zeytinyağı, tarhana vs. onlara bakıyorum şimdi. 3 gün kuralıyla başlıyoruz dedi sen naptın başladın mı?

Desteksiz oturabiliyor mu bebiş

Ben başladımm doktoru beklemedim aldım süt yoğurt yaptım 3 gün denedim sonra 2 gün kabak şimdi havuçtayım çok istekliydi benimkide biz yemek yerken asla izin vermiyordu hadi ozaman dedimm

İstekli olduğu nasıl anlaşılıyor benim oğlan biz yemek yerken çok dikkatli izliyo bizi kaşığı çatalı takip ediyo ama ağız şapırdatma vs yok

belki de onunla alakalı değildir bize denk gelmiştir bilemedim ama emzirdikten sonra hareket edince hemen kusuyor. bu sabah kusmaz diye düşünüp tummy time yaptırayım dedim çevirdiğim an kustu yaka önlüğü yetişmiyor, abartısız 50-60 tane mendili var. sürekli yakasına mendil koyuyorum. hem tükürük hem kusma anca idare ediyor. mendil olmasa ben de 2 gün aynı şeyi giydiremem

Canım ben 4.5 saatlik yola gittim bebeyle ama emziriyorsan bence zor değil bursadan Balıkesir altınoluğa gitmiştik ama tabi mama için durduk kendi ihtiyaç molamız için durduk ipek hanımın çişi sızdırmıştı Bi kere onun için durduk o yol bize 5.5 saat oldu ama onun haricinde yol boyunca uyudu eğer emziriyorsan dediğim gibi bence rahat V viliiii

Ben artık yıldım evdeykem kusarsa vs içine mendil sokuyorum kuruyana kadar öyle kusmuklu bitiriyoruz günü

Biz de suan 4 saati geldik. İlk durakta ayni çişi sızmış komple üstünü degistirdim. 2 kere arabada emzirdim. En son duramadik battaniyesini serdim arabada altini degistirdim. Kendimi level atlamış gibi hissediyorum

Maşallah maşallah ya öne kapaklandığı için korkuyorum ben iki yana destek koyuyorum ama pat diye öne düşüyo ayaklarını yemek istiyo
Bizimkide öyle öyle alıştı eline bişeyler ver oyalanıcak ayaklarına yönelmesin

İstekli olduğu nasıl anlaşılıyor benim oğlan biz yemek yerken çok dikkatli izliyo bizi kaşığı çatalı takip ediyo ama ağız şapırdatma vs yok
Bizimkide yemek yerken kucakta bizi izliypr katiyen başka işle mesgul olmak istemıyo masaya bakıyo agız şapırdatma taklit cok. Ama agzına kahvaltıda falan bazen salatalık falan değdiriyorum hiiö oralı olmuyo istemıyo yani
Bizimki tam tersi yatmıyor hep oturuyor
Yaa bizimkide dönmeye baslamıstı ama sonra kesti dönmeyi 1 haftadır hüç dönmedi. Varmı böle bi gerileme.

Desteksiz oturabiliyor mu bebiş
Koltukta filan desteksiz oturamıyor ama oturakta kendi oturuyor. Ben 6.ayda başlarız diyordum dedim zaten ek gıdaya başlamayacağız dedi doktor, yani bunu öğün gibi düşünme tadına bakacak dedi. 2 çay kaşığı kadar verecekmişim sadece. Hevesliyse söndürme dedi doktor ama bakalım ben yine biraz ağırdan alacağım. Zaten yoğurdum yoktu daha onu yapıcam, zeytinyağı filan bakıyordum almamıştım. Onları filan tamamlarım öyle başlarım.
Ben başladımm doktoru beklemedim aldım süt yoğurt yaptım 3 gün denedim sonra 2 gün kabak şimdi havuçtayım çok istekliydi benimkide biz yemek yerken asla izin vermiyordu hadi ozaman dedimm
Aaa süper alerjisi filan çıkmadı o zaman ay evet bizimki de çıldırıyor biz yemek yerken zeytinyağı ne kullanıyorsun?
Bizimki de öyle izlemeyle başlamıştı. Bir haftadır yemeklere elini uzatıyor, bize bakarken salyası akıyor, ağzını açıyor. Birkaç kez ağzına götürüyor gibi yaptım ağzını iyice açıyo

Yaa bizimkide dönmeye baslamıstı ama sonra kesti dönmeyi 1 haftadır hüç dönmedi. Varmı böle bi gerileme.
Bizim de böyle oldu. 4.ayın başında kendi kendine dönüyordu. Birkaç kez denetmiştim, yapabilince bırakmıştım egzersizi şimdi hiç yapmıyor ama doktor çalıştırın yapmaya uğraşsın kaslarının gelişmesi gerekiyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…