• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Koltukta filan desteksiz oturamıyor ama oturakta kendi oturuyor. Ben 6.ayda başlarız diyordum dedim zaten ek gıdaya başlamayacağız dedi doktor, yani bunu öğün gibi düşünme tadına bakacak dedi. 2 çay kaşığı kadar verecekmişim sadece. Hevesliyse söndürme dedi doktor ama bakalım ben yine biraz ağırdan alacağım. Zaten yoğurdum yoktu daha onu yapıcam, zeytinyağı filan bakıyordum almamıştım. Onları filan tamamlarım öyle başlarım.

Aaa süper alerjisi filan çıkmadı o zaman 😍 ay evet bizimki de çıldırıyor biz yemek yerken 😆 zeytinyağı ne kullanıyorsun?

Bizimki de öyle izlemeyle başlamıştı. Bir haftadır yemeklere elini uzatıyor, bize bakarken salyası akıyor, ağzını açıyor. Birkaç kez ağzına götürüyor gibi yaptım ağzını iyice açıyo 😅
Ben agzına zararaız şeyleri götürüyorum açmıyo ilgilenmiyo daha dogrusu ama zararlı şekerli bişeyşer yiyosak açıyo yaa şapşik
Bizim de böyle oldu. 4.ayın başında kendi kendine dönüyordu. Birkaç kez denetmiştim, yapabilince bırakmıştım egzersizi şimdi hiç yapmıyor ama doktor çalıştırın yapmaya uğraşsın kaslarının gelişmesi gerekiyor dedi 🥲
Yaa bende hafif destekliyorum çat die dönuyo ama normalde doneyim die heveslenmıyo. Anasıda böyle bunun. Yapana kadar hısrlı hırslı gider. Yapınca da hevesi söner😁😁😁😁😁

Ben agzına zararaız şeyleri götürüyorum açmıyo ilgilenmiyo daha dogrusu ama zararlı şekerli bişeyşer yiyosak açıyo yaa şapşik

Yaa bende hafif destekliyorum çat die dönuyo ama normalde doneyim die heveslenmıyo. Anasıda böyle bunun. Yapana kadar hısrlı hırslı gider. Yapınca da hevesi söner😁😁😁😁😁
Ya benim bebeğin kakasını böyle siyah siyah sümüksü şeyler gördüm demir vitamin kullanıyoruz Ferrum acaba ondan mı olmuştur

belki de onunla alakalı değildir bize denk gelmiştir bilemedim ama emzirdikten sonra hareket edince hemen kusuyor. bu sabah kusmaz diye düşünüp tummy time yaptırayım dedim çevirdiğim an kustu 🥲 yaka önlüğü yetişmiyor, abartısız 50-60 tane mendili var. sürekli yakasına mendil koyuyorum. hem tükürük hem kusma anca idare ediyor. mendil olmasa ben de 2 gün aynı şeyi giydiremem
Hadi kusmasa bile ağzının salyalarından sırılsıklam oluyor 🥲 günde kaç kere üst baş ve önlük değiştiriyorum Allah biliyor eskiden giyinirken hiç sesi çıkmazdı şimdi kıyametleri koparıyor ya 🥲

Molfixe geçtiğimden beri hiç kaka taşmıyodu çantada 2 3 tane sleepy kalmış takayım bitsin dedim sonuç;

Eklentiler

• 20250131_143929.webp
    20250131_143929.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 65
Biz de suan 4 saati geldik. İlk durakta ayni çişi sızmış komple üstünü degistirdim. 2 kere arabada emzirdim. En son duramadik battaniyesini serdim arabada altini degistirdim. Kendimi level atlamış gibi hissediyorum 😂
Açıkçası hayatımın en zor yolculuğuydu ve bayramda yine gidicez kara kara şimdiden düşünmeye başladım 😅 sana başarılar diliyorum canı gönülden 🌸

Hahahaha bizimki de zararlıları biliyor gibi daha hevesli 😂 Dönmeyi çok ilginç bulmadılar demek amaaan neyine heveslendik diyorlar heralde 🥲

Bizim doktor böyle beğenmediği olursa araya meyve koyabilirsin dedi. Tamamen ek gıdadan soğumasın diyor, aklında olsun canım.
AA sağol teşekkür ederim ya yoğurdu sevdi balkabağını da sevdi çok güzel yedi havuçu yeşil kabağı patatesi hiç istemedi beğenmedi sonra elma verdim seve seve yedi onu da ama armut verdim onu beğenmedi acaba ekşi mi dedim ama çok da tatlıydı güzeldi yani bakalım bugün muz aldım muz tattırıcam inşallah 🥲

AA sağol teşekkür ederim ya yoğurdu sevdi balkabağını da sevdi çok güzel yedi havuçu yeşil kabağı patatesi hiç istemedi beğenmedi sonra elma verdim seve seve yedi onu da ama armut verdim onu beğenmedi acaba ekşi mi dedim ama çok da tatlıydı güzeldi yani bakalım bugün muz aldım muz tattırıcam inşallah 🥲
Armutu arkadaşımınki de sevmesi. Sanırım yabancı oldukları bir tat ekşi. 😊 suratını buruşturmuş, tükürmüştü 😊

Back
X