2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Emzirirken boğaz ağrısı için ıhlamur dışında tavsiyesi olan var mı? Çok kötü oldum uyuyamıyorum da çocuk uyumadığı için dinlenemedikçe daha da hastalanıyorum
Sprey kullanıyorum. İşe yarıyor. Ben de hasta oluyorum galiba. Çok fena

Tabi benim ablamlar sırayla arayıp böyle şey mi olur dediler bana da. Önceki gün terracity de asansörde bir kadın tulum üstünde pamuk 2 kat battaniye vardı, böyle terlemiyor mu dedi tatlı, çirkin, merhaba değil, böyle terlemiyor mu

Ay onlara ne. Niye bitmiyor bunlar öf bana da diyorlar da lafımı söyleyip geçiyorum tekrarlarsa uyarıyorum kalbini kırmak istemiyorum diye fjkfkd en son bi doğum gününde ev sıcak diye tek kat giydirmiştim herkes sıcaktan bir hal olmuş ev kalabalık bir abla çıkıp demesin mi kız öyle üşür o üstüne bi şey giydir diye…. Küçümser bir tavırla bir de. Dedim sevmiyor sıcak hem ev de sıcak baya ben daralıyorum o nasıl daralmasın. Net cevap verdim üsteleyemedi. Üstelik destekçilerim çıktı iyi yapıyor filan dediler. E Yani.

benim 6 ay doldu doğum yapalı. başlayabilirim sanırım. hafif hafif başlarım önce, sonra duruma göre ilerlerim. bilmiyordum bakıcam canım söylediğin isimlere

Evet ama alçıda kalırsa bebeğime bakamam diye istememedim inşallah sargı beziyle tutar
Ayağını tüm mu alacakalrdi alçıya canım yoksa sadece parmak mi. Çok geçmiş olsun dikkat et fazla yorma kendini annen falan gelebilirse yanına gelsin biraz yada sen git

etrafımda çocuğu olan arkadaşım pek yok allahtan ilk benim oldu hatta. inşallah ben kimseye öyle bişey yapmam. benim daha çok annem, kayınvalidem filan bunlarla başım dertte

Diğer bezlerde de var mı hatırlayamadım ama molfixin arkası lastikli ya taşmayı engelliyor bir nebze

Kızlar bu çok fazla uyaran konusuna renkli müzikli oyuncaklar dahil mi? Bir de kırmızı renk örneğin çok uyarıcı mı? Annemlerin kırmızı renkte koltukları var oraya gittiğimizde akşamları çok huysuzluk yapıyor oğlum acaba bağlantısı var mı

Beni görseler demek dkdkdk ben kucağımdan indirmiyorum. Doğduğundan beri poposu yerde uyumak istemedi benim kızım. Kucağımı istedi, omzumu istedi, göğsümü istedi. Babasının da göğsünde uyudu. Kaç kere denedik, beşikte huzurlu değil. Biz de o nasıl istiyorsa öyle uyutuyoruz kucağa alıştı mı evet dibine kadar alıştı. Ve böyle çok mutlu. Kucağa alıştırmayacağım diye huzursuz bebek olsun istemedim, mutlu bebek olsun istedim. Şimdi şimdi ayağımda sallıyorum uyuyor. Bi gün beşiğinde kendi yatağında da yatacak. Hangimiz halen anamızın memesinde uyuyoruz :)

Benim annem burda değil kayınvalideye güvenemiyorum kendi anneme bile en fazla markete gitmelik bırakırım ona da çok güvenmiyorum abartıyosun diyebilirsiniz ama ne yapayım böyle hissediyorum
Kayınvalideyi bilemedim tabii ama bıraktıkça alışıyorsun kesinlikle, ondan emin ol. Ben de öyleydim :d şu an çok mutlu hissediyorum bundan kurtulduğum için, artık bırakıp yürüyüşe filan da çıkacağım

Benim annem burda değil kayınvalideye güvenemiyorum kendi anneme bile en fazla markete gitmelik bırakırım ona da çok güvenmiyorum abartıyosun diyebilirsiniz ama ne yapayım böyle hissediyorum

Ben de aynı şekilde kayınvalideme güvenmiyorum o can atıyor ama anneme bırakırım ihtiyaç olduğunda ama benim bebe çok huysuz mızmız karnı tok altı temizken bile sürekli ilgi istiyor ne yapsak mutlu edemiyoruz gibi bu konuya çok üzülüyorum bu ara bıraksam bile sürekli aklım kalıyor bu yüzden çok ağlar susmaz falan diye

Kızlar memede sürekli ıkınmaya başladı bebeğim atak haftasından kaynaklı mıdır acaba böyle bayağı ıkınarak söylenerek emiyor

Kızlar memede sürekli ıkınmaya başladı bebeğim atak haftasından kaynaklı mıdır acaba böyle bayağı ıkınarak söylenerek emiyor
Aynısını yaklaşık iki haftadır yaşıyorum çözümü ayakta yürüyerek emzirmede buldum anca o şekilde sakince emebiliyor

Kızlar ya dün gece 4-5 saat kadar elektrikler yoktu dondurucudaki sütlerime bir şey olmuş mudur sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…