2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Hahha benimki de atıyor arada dikkatini başka şeylere yöneltiyorum mecbur sonra yine devam
A yok olmuyor. Yıkıyor evi. Tshirtü kafamdan geçiriyorum memeleri açıyorum. Kucağımda sallar gibi yaparken memeyi bulup devam ediyor. Tabi yine bırakabiliyor ama bir süre emiyor

Ego savaşı çünkü. Anneleri yargılamak haddimze değil çocuksuzkende yargılamazdım. Yengem yeğenime bağırır geberticem der mal der atıcam seni aşağı der elimde kalıcaksın der ama napsın 1 2 yaş zor durmuyor. Annem bana eleştirir mesela o zaman bile boşver anne demekki bunalıuor napsın bize düşmez bişey deme sakın sen mi bakıyorsun tüm gün demiştim.
Ben 5 ayda çok araştırma yaptım. Kitap okudum emzirme danışmanlığı aldım. Danışmak isteyene kapım açık ama eleştirmek haddimize değil ki. Herkes evladından meshul.
hayatında hiç çocuk doktoruna gitmemiş arkadaşım bana ben hep anne sütü verdim neden arada mama veriyorsun diyor. Bacım gitseydin zaten 2 yaşındaki beben 9 kilo kalmazdı diyemiyorsun :) yetmemiş sütün az kilo almış sende emzirmişsin kimsede dememiş doktora gitmediğin için mantıken ama cahillik işte.
Kaynanam 800 kn uzaktan 6 aylık olmadan çocuk oturulmaz diyor. Ya bacım prof musun sen ? Ne karışıyorsun ben olurda 2. Ye doğurursam 3. Dunya savaşı çıkarırım ağzını açanı yolarım anneleri eleştiren götürsemde yırtarım aşırı gergoyum

A yok olmuyor. Yıkıyor evi. Tshirtü kafamdan geçiriyorum memeleri açıyorum. Kucağımda sallar gibi yaparken memeyi bulup devam ediyor. Tabi yine bırakabiliyor ama bir süre emiyor
Şekilden şekile sokuyor bizi bu minikler fjkfkd aynısı ya

Reactions: Gao
Kız molfixi denedin mi hala kaka taşırmadı ben şok
1 paket molfix aldım 1 paket goon. Ödeme yaparken eşim dio e bişey değilmiş bunlar ya primadan sonra baya fark varmış. Şimdi goonla başladım daha 1 gündür kullanıyorum. Oyle bi kaka olayı yaşamadık az az yaptı asıl bombayı ben altını değiltirirken bıraktı işte o kaka asıl rengini belli ederdi. Sonrada kaka yapmadı. Bezinimi yadırgadı ne gagagaha

Kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir size bişey sorucam gelişimsel olarak gayet iyi gidiyoruz ama benim bebeğim 5 aylık oldu hiç dönmeye niyeti yok sizinkiler ne durumda
Benim kardeşim 6.5 aylıkken dönmüş yapı olarak biraz yavaş bir çocuk her şeyi geç oldu yürümesi falan ama şimdi gayet sağlıklı 14 yaşında bir ergen

Goon kullanmadım hiç ama molfix ana kucağı testinden geçti bütün bez kaka doluydu sırtına çıkmadı

Hahahah ben de neler diyorum da içimden
Kesinlikle öyle, biz her ay doktora gidiyoruz bilinçliyiz ama zorbalık yani milletin yaptığı. Ben de kilosuna bakmasam, bilmesem sadece emzirirdim. Ağlayınca da çocuk bu ağlar der geçerdim de işte her hareketini anlamaya çalışıyoruz bize dert gerçekten

Baya yumusak geldi goon. Ama molfixi daha açmadım
Açınca üçünü bi karşılaştırsana Prima, goon ve molfix. Ona göre bakayım ben de. Ben de bir iki haftadır molfix kullanıyorum bez kocaman olmuş dolmuş ama sızdırmamış da kızarıklık bile yapmamış. Beğendim yani, premium olanı da merak ediyorum aslında ama şu goonu da çok övdüler. Prima muadili diye. Sen bi bak da bizi aydınlat

Goon daha kısa molfixten. Molfix kocaman. Tek sorun cırt cırtları. O da büyük bir sorun değil. Çok severim goonu

Ayy6 seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bak kaynanamı çok severim ama bana anlattığı doğum hikayelerinde sanki kendi oturmuş doğurmuş kendi kesmiş plesenta bağını vs. Bende aaa ne güzel doğum falan diye saf saf dinliyorum. Meger komşular da varmış yanında. Sonra dediğin şeyin aynısını yaşadım. Kucaga alıştırmışsın vs diyorlar dediğin gibi insan bu ya sıkılıyor otur otur. Sojra birde çocuklarına 5 yaşında yaptıkları şeyleri 2 aylıkken yapmış gibi anlatırlar falan. Bence hiç canını sıkma. Ben he öyle mi tm diyorum geçiyor. İtiraz edince de fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyorlar. Bir kere "yok Kucaga alışkın falan değil" dedim. He tm diyene kadar ısrarla"alışmış bu kucağa alışmış "dediler. Djdj bana komik bile geldi

Ay evet yarın bi bakayım. Şimdi goonla prima aynı boy. İkisininde 3 numarası var bende. Molfixte 3 midi 3 mini gibi ayrılıyodu sanırım yoktu oyuzden 4 aldım ama kg olarak bize uyan 4 zaten.
4 maxi aldım 7-14 kg yazıyo
goonda 3=-7-12 kg
prima 3 =6-10 kg
Prima 4 var bide o 9-14 kg ona gecicektim aslında ama elimde az 3 kaldı

Kızlar, ben yarın işe başlıyorum inşallah. Bakıcı gelecek. Kamera aldım 3 tane henuz gelmedi. Güvendiğim birisi hatta kendi istedi kamera olsun diye. Yatak odası, oturma odası ve mutfağa koyacağım. Sizce abartmış miyim 3 kamera alarak? Yani koridor, salon, giyinme odası, lavabolar, depo falan fjdj buralara koymadım sonuçta. Ama 3 tane de çok mu diye düşünüyorum. Sizce? A Adsrfas sende kamera koymuştun sanırım. Nasıl yaptın?

Ya salla ya napsan asla yaranamazsın bak çok ciddiyim. Ben baktım her şeye laf ediyor insanlar deney yaptım. Bir dedikleri şeyi öteki sefer uygulamisim gibi. Dedim ki mesela. "Yanimda yatırmıyorum." "AA neden istemiyoru seni, senin kokunla daha iyi uyur vs" aynı kişiye zaman geçtikten sonra "yanımda yatırıyor" dedim ve bana dedi ki "ayy ezmez misin yanlışlıkla Allah korusun bence beşikte yatır öyle alışmasın" Şimdi bu insanlar en yakınlarım. Bunlar bence (hepsi için değil) sevgi temelli endişeler. O yüzden he öyle mi ok demek lazım ya da ben bildiğim şekilde yetiştiriyorum teşekkürler diye ağızlarını çat diye kapatmak lazım.

Ay aynısı benimkide aynı böyle ölüyor ona bırakayım diye ama hiiiç kusura bakmasın iyice ele avuca gelmeden kendini bilmeden maalesef bırakmayı düşünmüyorum çok telaşı ne yapacağını bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…