mesela çok acıktığı zaman ama böyle ciddi acıksa yine de emmez mi? benim bebeğim de prematüre bu arada. 35 gün ybüde kaldı ben de çok korkmuştum emmeyecek diye ki ilk eve geldiğinde emmiyordu da. zar zor 5 dk memede duruyordu onda da benim dürtmemle zorlamayla falan biraz emiyordu. İlk 10 gün kilo almak bir yana kilo verdiğini görünce bende ipler koptu, dünyanın sonu değil ya biberonla veririm dedim. öyle de yapacaktım ama annem başımda dikildi. memeyi tutup çocuğun ağzına verdi, bekledi başında bir gün iki gün derken emmeye başladı

şunu demek istiyorum bana kalsa çoktan vazgeçmiştim ama annem sebat ettirdi. acaba ufak bi şans varsa biraz zorlasan emmez mi? bu arada 7 aydır da senin sütünle beslenmiş aslında az bir süre değil maşallah

bırakırsan da kendini kötü hissetme sakın ama emzirmek istediğini söylediğin için diyorum bunları, belki memeye döner. 4 buçuk aylık bebeğin çenesi ne kadar da olsa bir yenidoğandan güçlüdür gibi geliyor. bebişine güvenip biraz uğraşsan bi noktadan sonra alışmaz mı? belki ilk bir hafta pek kilo alamaz ama denemeye değebilir