2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Yani sadece bu konuda sorunumuz olduğunu görsem bende çok ciddi bi şekilde konunun üstünde dururum ama genel anlamda sıkıntılı bir süreçten geçiyor ve altından kalkmaya çalıştğı bazı şeyler var . Ben mesela tam tersi bi sıkıntım varsa eşimle daha yakın olup onunla sıkıntılarımı hafifletmeye çalışırım ama onun için durum böyle değil biraz hak veriyorum erkeğin üzerinde ki yük çok daha büyük bence sonuçta bütün evin, eşin, çocuğın sorumluluğu onda oluyor bütün herşey ona bakıyor. Banada uzun bi süre geliyor ama farklı bişey olduğunu düşünmüyorum ya

Bunu deneyerek tecrübe ediceksin artık canım baktın ki geçiyor demekki haklı ama hemen telaşa girme olmayadabilir inşallah öyledir. Eğer Öyleyse ona göre çözümlerini bulursun

Teşekkür ederim kuzum ayrıntılı anlattığın için Bide Libido sorunu var sanırım çünkü içecek almış kendine bi ara yazmıştım buraya

Beslenme sonrası direkt mi oturtuyorsun yoksa vakit geçiyor mu, sindirmeden büküldüyse kusar ya da çok fazla yediyse

Arkadaşımın başına alerji şeklinde gelmişti ona doktorumun mesajlarını ss attım sinirlendi dediki benim doktorum bile alerji ilacına sıcak bakmıyor test yapmadan niye direkt ilaç yazmış, yani doktorlar direkt tanı üzerinden gitmeye meyilli olabiliyorlar. Sonra ben yazdım belki pişik oldu belki kuruluktan? Diye. Hımm evet o da olabilir havadar bırak bi bakalım dedi fjfkfkkfkd dude…

Eklentiler

• IMG_8040.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 49
Bize ilaç vs vermedi diyet dedi sadece denicem diyeti bakalım ne olacak

bunları doktora da söyledin mi ne dedi? ben doktorların dediklerine biraz temkinli yaklaşıyorum canım bu saatten sonra. ben olsam başka bi doktora daha danışırım, teyit etmek isterim. alerji deyip geçmek işin kolayı gibi geldi bana ama bebek bu neticede. deneme yanılma yaparken olan çocuğun beslenme düzenine oluyor

Aynısını bana bir doktor söyledi mukuslu kakası ve yoğun gazı vardı sütü keseriz dedi gözlerim doldu resmen asla mama kötü bir şey değil bunu biliyorum hiç emziremeyen anneler var hepsinin bilincindeyim ama bu kadar sütüm varken bebeğimi sütten kesme düşüncesi üzdü

Söyledim kakası normal huzursuzluğu yok dedim her alerji aynı tepkiyi vermez olabilir dedi. Bi doktordan daha görüş alıcam mutlaka. Korkuyorum ben de kilo alımı bozulcak benim beslenmem yüzünden diye

Çok üzücü ya bebeğim çok mutlu keyfi yerinde bi bu kızarıklar oldu yani niye sütten keseyim çocuğumu

Çok üzücü ya bebeğim çok mutlu keyfi yerinde bi bu kızarıklar oldu yani niye sütten keseyim çocuğumu
Osman gonulla alerjidoktorunun videosunu izledim bugün. İsterseniz bir bakın. Çok uzun ama aydınlatıcıydı bi nebze de olsa

Söyledim kakası normal huzursuzluğu yok dedim her alerji aynı tepkiyi vermez olabilir dedi. Bi doktordan daha görüş alıcam mutlaka. Korkuyorum ben de kilo alımı bozulcak benim beslenmem yüzünden diye
O kadar çok araştırdım ki bu alerji konusunu anlatamam bazı alerjiler cilt tepkili bazıları bağırsak tepkili oluyor egzema da genelde alerjiden şüpheleniyorlar. Diyeti nasıl yapman gerektiğini anlattı mı doktor bana bir doktor bir anda her şeyi kes dedi ve ben çok çok yoruldum hem uykusuzluk hem hiçbir şey yiyememek çok yıpratmıştı. Benim kendi doktorum önce yumurtayı bırakacağız dedi bu hafta hiç diyet yapmıyorum damla kullanıyorum çünkü bizimki bağırsak tepkili alerji (yani şüpheleniliyor) bebeğim düzelmezse haftaya yumurta diyeti yapacağım direk yumurtayı bırakacağım içinde yumurta olan şeyleri diğer hafta yani hafta hafta ilerleyecek

Benim bebeğimde çok mutlu sadece gece sık uyanıyor o gerçekten zorluyor ama gerekirse her gece uyanırım çocuğum mutlu sınucta neden sütünü keseyim çok saçma gelmişti banada. Zaten bir başka doktora gittiğimde anne sütünü kesmemiz için kanlı isal yada ağlamaktan moraran bir bebek olması lazım dedi

benim arkadaşımın bebeğinin ciddi alerjisi var hatta anafilaktik şok geçirir vs diye acil durum iğneleri falan var, annesi diyet yapıyor ama sütten kesmedi bebeğini. 2 yıl oldu emziriyor hâlâ. şimdi geçti alerjisi. yani neden sütten kesesiniz ki anlamadım

Çok doğru söylüyorsun valla. Yaa dediğim gibi doğruluk payını bilmiyorm ama yakınımda boşanma evresinde olan bikaç kişiden duymuştum öyle söyliyim dedim. Ama yani kadın kaç defa eşine de dillendirmiş insanın biraz düşünceli olması lazım. Biz karnımız burnumuzda onları tatmin edebiliyorduk çocuğun tüm cefasını da biz çekiyoruz sabahlara kadar biz uyanık kalıyoruz onların da iş problemlerini bu kadar eve ailesine yansıtmaması gerekiyor sonuçta karı kocalar. Hiçbir şey yapmasalar bile sarılıp uyumak bile yetiyor insana. Aralarında böyle bi sorun varsa oturup konuşulması gerekiyor demekki @linakız rahatsız olup bizimle paylaşıyor. Eşinin bi problemi varsada söyleyip çözüm bulunmalı. Karısı on kere üstüne basa basa söyleyip adam ona rağmen yine vurdumduymazlık yapıyor nereye kadar böyle olacak ki.

Evet orası öyle ama bunu konuşarak eşiyle paylaşabilir. Evlilik sadece cinsellikten ibaret değil ama bir kadın bundan rahatsız olup dile getiriyorsa eşi de ona göre çözüm bulsun. Böyle yaparak karı koca arasına mesafe giriyor

bu alerji muhabbeti de yeni çıktı he. Benim annem teyzelerim kvalidem bilmiyor böyle şeyleri. Çocuk huzurluysa mutluysa zaten hasta değildir diyor büyükler.

Ya kızlar bende çocuğa Demir başladım. Sağlık ocağının verdiği demiri veriyorum kakasinin rengi koyulaştı "kahverengi" oldu. böyle kırmızı kırmızı bir şeyler var içinde. Kan pihtisi gibi. Normal mi ki? Aslında siyah olabilir korkma falan dediler ama kırmızı pıhtı var bunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…