2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Kızlar sizin bebişler uykudan uyanırken nasıl uyanıyor? Benim ki sanki korkmuş gibi bir anda sıçrayıp ağlayarak uyanıyor susturmakta bile zorlanıyorum zaman zaman 30. Dk sanki çocuğa bir şey batıyor yattığı yerde öyle acı çeker gibi oluyor

Benimkide yapıyor bunu muhtemelen derin uykuya gecemediginden uyumak için oluyor cünkü bizimki gözlerini açmıyor uykuda baslıyor aglaması sonra o ara geri uyutamazsam uyanıyor. Uyandıktan sınra bazen aglama kesike den devam ediyor hani ruyada aglamısta hala ruyanın etkisinde gibi bazen de gozunu acıp beni gördügünde hemen düzeliyo gülüyo falan. Geceleride bazen oluyo aglama baslıyo ama uyanmadan. Sakinleştirmek cok zor oluyo. Ama yani uyanıp aglama olayı değil uykusunda oluyor başlaması bizim.

Ah canım benim uykusuzluk çok zor gerçekten. İnsan dinlenemeyince herşey çok zorlaşıyor, tahammül kalmıyor. Ama geçecektir eminim, bebişlerin günü gününe uymuyor ki iki gün iyi iki gün kötü
Cidden gündüz kısa gece uzun olsa daha mantıklı gibi Ay o püf püf bizde de var iki gündür nefes alıp püf püf yapıyo
Kızlar bebişlerin göz renkleri ne durumda? Bizimki hala kahve olmadı hareli yeşil gibi mavilik kalmadı artık ama kahve de değil rengi açık baya
Bizimki mavi hala

Endişelenmeye gerek yokmuş canım, geçermiş

Eklentiler

• IMG_8335.webp
    40 KB · Görüntüleme: 38
Cidden gündüz kısa gece uzun olsa daha mantıklı gibi Ay o püf püf bizde de var iki gündür nefes alıp püf püf yapıyo
püf püf derken böyle dudaklarıyla ses çıkarır gibi mi canım? titreşimli gibi ay nasıl anlatılır bilemedim bizimki arada öyle bişey yapıyor da

Evet bazen de kremler azdıryor iyi gelmiyor deneyerek tecrübe edineceğiz napalım.. bi süre daha bekleyelim en azından ben öyle yapıcam gözlemleriz nemlendiririz vs belki geçici bir süredir iyi düşünelim iyi olsun

kızlar makyaj yapıyor musunuz? özellikle de oje sürüyor musunuz? ben fazla mı pimpiriklendim bilmiyorum krem bile süremiyorum ya içeriğinde zararlı bişey varsa ya süte geçerse diye bebek için olan nemlendiricilerden kullanıyorum. bugün bi oje süresim geldi ama vazgeçtim yine

Ben de senin gibiyim nemlendirici falan ecowell kullanıyorum

Güzel anneler merhaba. Burda biri eller serbest pompa almıştı ve memnundu. Ben de süt arttırmak için almak istiyorum. Kim aldı hangi marka aldı bana bir cevap verebilir misiniz? Cevap hızlı olursa süper olur çünkü Kıbrısa gelecek arkadaşına göndericem o getirecek. Siparişi hızlı oluşturmam lazım.

6 ayda 1 kere bence hiç normal değil. Erkekler nefislerine hakim olamazlar heleki evli bir adam yani. Borcu bile olsa. Bi ara duymuştum belli bir süre eşinle ilişkiye girmesen dinen o evlilik mekru oluyormuş ama doğruluk payını tam bilmiyorum. Bence siz oturun karşılıklı düzgünce konuşun herkes derdini tasasını açık açık anlatsın

Makyaj yapıyorm ama yüzümü çocuğuma değdirmiyorum hep yapıyorum hatta. Oje de adet dönemlerinde sürüyorum sadece biraz tırnağımı kısalttım. Parfümde dışarı çıkarken Veya bebeğim uyurken gece sıkıyorum valla çok pimpirikli olunca işin içinden çıkılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…