2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Ben bir kez oje sürdüm ama elim sudan çıkmadığu için iki gün dayanmadı uğraşamam hiç dışarı çıkarken allık rimel sürüyorum sadece ölü gibi gezmeyeyim diye

Mochi. Hermonie almıştı. Bana önerdi aldım. Ben de memnunum

Mekruh gunah caiz vs gibi fetvalar vermek dogru bi yaklaşım değil. Mekruhta olmaz. Dedigin durum birinin isteyip istedigini dile getirmesi digerinin problem olmadan musait olmasına ragmen yanaşmaması durumu caiz olmayabilir. Ama evlilik mekruh gibi bişey olmaz. Yani aslında herkese musait eşine musait olmama durumu olabilir. Zulmetmek için olabilir. Bir sürü durum var. Ayrıca herkesin libidosu yuksek olmayabilir. Herkesin önceliği ilişki olmayabilir. Bazı erkekler genel olarak ataerkil toplumda yaşadıgımız için kadınlarında ihtiyacı oldugunu düsünmeyebilir hatta geneli öyle. Hatta ilişki olmadıgında eşini rahat bırakmıs gibi de hisseder. Yaş ilerledikçe libido düşüyor. En basitinden lise çağımızdaki gibi anlamsız bir bakış bile bizi heycanlandırırdı. Hatta hava bile ısındıgında içi kıpır kıpır olurdu insanın. Geldi bahar ayları gevser gonul yayları derdik. Ve hatta 30 undan sonra kadınlar evde kalmaz. Kadınlar seçici olmaya başlar ve beğenmez herkesi. 20 yaşında hoş gördüğünüz şeyler 30 yaşında gözünüze batar. İlişkide de herşey cinsellik değildir. Mesela şöyle düşünün doğumdan cıktınız aklımıza ilişki gelir mi. Yada cocugumuz yere düştü kafasını vurdu pusetten düşürdik bazımız ben gibi biz ogun araba alıcaktık para gondermemiz lazımdı ve cok uygun fiyattı son gündü arabanın lafı geçmedi hastaneden eve geldiginizde bile aklımız cocuktaydı. Yani demem o ki yaşama içgüdüsü herzaman cogalma içgüdüsünden hazdan önce gelir. Önce var olan acı bitmeli sonra peşinden haz gelmeli. Felsefik olarakta , psikolojik olarakta birçok yonden açıklanabilir bu durumlar. Sorumluluk sahibi insanlar maddi durumu yeterlide yetersizde olsa böyle hazları ön planda olmaz zaten. Cocuk durumu zaten değiştiriyor bambaşka bir döngüye giriyorsun. Kimsenin ilişkisi bir diğerinin ilişkisiyle aynı değil. 20 li yaşlarda bir erkegin cinsel düetüsüyle 30 larındakinin dürtüsü kesinlikle çok farklı. Yaşam şartlarıda bu aralığı etkiliyor. Biz mesela 10 yaşındada adet görebiliyoruz 16 yaşında da ikiside normal.

Sizin gaz durumunda bir değişiklik oldu mu ? Bizimki sürekli gaz çıkartıyor ama yine gece uyanmaları devam sadece uyandığında daha çabuk yatışıyor o kadar ağlamıyor
Bizim gaz biraz azaldı relactazdan sonra gece uyanmaları da biraz azaldı

2 ay önce nişan vardı o zaman makyaj yapmıştım özlemişim de aslında gün içinde bir krem cildim nemlendin diye yoksa lavaboya zor gidiyorum ne makyajı ojesi duşa girmek için bile eşimi bekliyorum

Doktordan çıktık egzama değil besin alerjisi bu dedi katı bir süt ürünleri ve yumurta diyetine gircem 1 hafta eğer düzelme olmazsa diyeti genişletcez dedi çok keyfim kaçtı
hadi ya geçer inşallah canım bir süre sonra alışıyorlarmış ama tabii geçene kadar sen biraz zorlanacaksın diyet konusunda peki bişey dicem sadece vücudundaki o kırmızılıklar mı oldu yoksa kakada mukus vs de var mı?

2 ay önce nişan vardı o zaman makyaj yapmıştım özlemişim de aslında gün içinde bir krem cildim nemlendin diye yoksa lavaboya zor gidiyorum ne makyajı ojesi duşa girmek için bile eşimi bekliyorum
ben de pek makyaj yapan biri değilim ama arada bişeyler süresim geliyor işte o zaman da bebişten dolayı çekiniyorum. siz napıyosunuz diye merak ettim. eskiden tırnaklarıma çok özenirdim 1 saat manikür falan yapardım şimdi çabuk uzamasın diye köküne kadar kesiyorum ahahgsgsgs

bence kimseyi tedirgin etmeye gerek yok canım. erkeklerin de hepsi bir değil, A adenliya güzel anlatmış. yaşa, döneme, kişiye göre çok değişiyor böyle şeyler. benim kocam da ben de dönem dönem uzun süre kendimizi veremedik cinselliğe ve ikimizin de sadakatinden şüphem yok. çocuk, maddiyat, ailede yaşanan zorluklar gibi şeyler çok etkiliyor insanın psikolojisini :/

Çekiş gücü yeterli mi peki?
Evet güzel. 3 ayarını kullanıyorum. Daha kuvvetli olsun derseniz 4ü deneyin. Hermonie daha iyi anlatır. Ben çok yeni aldım 3 kere alelacele kullanabildim. Bakamadım doğru dürüst. Zamanım olmadı

Her cümleye katılıyorum. Cinselliği erkek isteklidir sevişmiyorsa başka biri vardır/sevmiyordur vb klişelere indirgememek lazım. Toplumsal önyargı ağzıyla konuşmak burda hikayesini hiç bilmediğimiz ilişkilere de zarar verebilir üstelik. Kimse kendi normalini baz alarak öğüt vermemeli ahkam kesmemeli.

Evet güzel. 3 ayarını kullanıyorum. Daha kuvvetli olsun derseniz 4ü deneyin. Hermonie daha iyi anlatır. Ben çok yeni aldım 3 kere alelacele kullanabildim. Bakamadım doğru dürüst. Zamanım olmadı
Anladım. Mochi yi merak ediyodum iyi oldu bunları bilmek. Başka marka model kullanan var mıdır acaba?

Reactions: Gao
başka hiç şikayetimiz yok kakası normal hardal sarısı pütürlü nadiren hafif salyalı olur. Gaz sorunu da yok bana pek besin alerjisi gibi gelmiyor ama hayırlısı

başka hiç şikayetimiz yok kakası normal hardal sarısı pütürlü nadiren hafif salyalı olur. Gaz sorunu da yok bana pek besin alerjisi gibi gelmiyor ama hayırlısı
bişey söyliyim mi belki de değildir ya. diyetle birlikte geçiyorsa anlaşılır zaten ama içine sinmediyse başka bir doktora da sor istersen

bişey söyliyim mi belki de değildir ya. diyetle birlikte geçiyorsa anlaşılır zaten ama içine sinmediyse başka bir doktora da sor istersen
Ben nedense besin yüzünden olduğunu düşünmüyorum bu hafta 1 kere peynir 1 kere yoğurt yedim pek kahvaltı yapamıyorum yumurta hiç yemedim. Losyonu sürene kadar bu kadar kızarık bile değildi 1 günde gözle görülür şekilde arttı sürünce. Kocam pimpirik olmasa diyet yapmıcam ama taktı kafaya deneyelim diye bi denicem 1 hafta bakalım

İşin kötü tarafı diyet yaptım geçmedi o zaman ne olacak dedim alerji maması başlıcaz dedi. Çocuğun vücudunun kızarması dışında hiç şikayetimiz yok ki kilo alımı çok güzel kaka gaz problemimiz yok huzursuz değil gayet mutlu bir bebek. Güzel emen kilo alan çocuğa mama vermek istemiyorum.Siz ne diyosunuz bu duruma akıla ihtiyacım var?

Kızlar selam, bebeğim 4 buçuk aylık oldu. Geçen hafta rutin doktor kontrolü vardı doktor destekli oturmalara başlayalım dedi. Ancak ne zaman dik oturtsam kucağımda ya da koltukta kusuyor normal mi bu pozisyondan dolayı mı kusuyor yoksa üşüttü mü? Sizde de oldu mu böyle bir durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…