- 17 Temmuz 2022
- 4.579
- 3.939
- 83
- 30
Ben bir kez oje sürdüm ama elim sudan çıkmadığu için iki gün dayanmadı uğraşamam hiçkızlar makyaj yapıyor musunuz? özellikle de oje sürüyor musunuz? ben fazla mı pimpiriklendim bilmiyorum krem bile süremiyorum ya içeriğinde zararlı bişey varsa ya süte geçerse diyebebek için olan nemlendiricilerden kullanıyorum. bugün bi oje süresim geldi ama vazgeçtim yine
Mochi. Hermonie almıştı. Bana önerdi aldım. Ben de memnunumGüzel anneler merhaba. Burda biri eller serbest pompa almıştı ve memnundu. Ben de süt arttırmak için almak istiyorum. Kim aldı hangi marka aldı bana bir cevap verebilir misiniz? Cevap hızlı olursa süper olur çünkü Kıbrısa gelecek arkadaşına göndericem o getirecek. Siparişi hızlı oluşturmam lazım.
Peki sağım sütünüzü arttırdı mı? Bir de bir tane almak yeterli mi?Mochi. Hermonie almıştı. Bana önerdi aldım. Ben de memnunum
Benim hiperlaktasyon sorunum var. Önsütümü sağıyorumPeki sağım sütünüzü arttırdı mı? Bir de bir tane almak yeterli mi?
Aynı durumdayız hamile kaldım doğurdum çocuk 6 aylık olcak daha 1 kere yakınlaştık oda benim on kere söylememle. Dedim değişiklik olsun yeni elbise aldım geldi söyledim bekliyorum ki sorsun ne aldın diye oda yok. Ben direk söyledim biri olduğunu düşünüyorum yada artık beni çekici bulmuyosun dedim belki çirkin görüyorsun dedim. Tabiki kabul etmedi. Bizde biraz borç sıkıntısı içindeyiz oda onun yüzünden stresli olduğunu adapte olamadığunı söyledi. Ama asla teklifte bulunmayı düşünmüyorum bidaha çünkü zorla kendimi kabul ettirmiş gibi hissediyorum.
Mekruh gunah caiz vs gibi fetvalar vermek dogru bi yaklaşım değil. Mekruhta olmaz. Dedigin durum birinin isteyip istedigini dile getirmesi digerinin problem olmadan musait olmasına ragmen yanaşmaması durumu caiz olmayabilir. Ama evlilik mekruh gibi bişey olmaz. Yani aslında herkese musait eşine musait olmama durumu olabilir. Zulmetmek için olabilir. Bir sürü durum var. Ayrıca herkesin libidosu yuksek olmayabilir. Herkesin önceliği ilişki olmayabilir. Bazı erkekler genel olarak ataerkil toplumda yaşadıgımız için kadınlarında ihtiyacı oldugunu düsünmeyebilir hatta geneli öyle. Hatta ilişki olmadıgında eşini rahat bırakmıs gibi de hisseder. Yaş ilerledikçe libido düşüyor. En basitinden lise çağımızdaki gibi anlamsız bir bakış bile bizi heycanlandırırdı. Hatta hava bile ısındıgında içi kıpır kıpır olurdu insanın. Geldi bahar ayları gevser gonul yayları derdik. Ve hatta 30 undan sonra kadınlar evde kalmaz. Kadınlar seçici olmaya başlar ve beğenmez herkesi. 20 yaşında hoş gördüğünüz şeyler 30 yaşında gözünüze batar. İlişkide de herşey cinsellik değildir. Mesela şöyle düşünün doğumdan cıktınız aklımıza ilişki gelir mi. Yada cocugumuz yere düştü kafasını vurdu pusetten düşürdik bazımız ben gibi biz ogun araba alıcaktık para gondermemiz lazımdı ve cok uygun fiyattı son gündü arabanın lafı geçmedi hastaneden eve geldiginizde bile aklımız cocuktaydı. Yani demem o ki yaşama içgüdüsü herzaman cogalma içgüdüsünden hazdan önce gelir. Önce var olan acı bitmeli sonra peşinden haz gelmeli. Felsefik olarakta , psikolojik olarakta birçok yonden açıklanabilir bu durumlar. Sorumluluk sahibi insanlar maddi durumu yeterlide yetersizde olsa böyle hazları ön planda olmaz zaten. Cocuk durumu zaten değiştiriyor bambaşka bir döngüye giriyorsun. Kimsenin ilişkisi bir diğerinin ilişkisiyle aynı değil. 20 li yaşlarda bir erkegin cinsel düetüsüyle 30 larındakinin dürtüsü kesinlikle çok farklı. Yaşam şartlarıda bu aralığı etkiliyor. Biz mesela 10 yaşındada adet görebiliyoruz 16 yaşında da ikiside normal.6 ayda 1 kere bence hiç normal değil. Erkekler nefislerine hakim olamazlar heleki evli bir adam yani. Borcu bile olsa. Bi ara duymuştum belli bir süre eşinle ilişkiye girmesen dinen o evlilik mekru oluyormuş ama doğruluk payını tam bilmiyorum. Bence siz oturun karşılıklı düzgünce konuşun herkes derdini tasasını açık açık anlatsın
Bizim gaz biraz azaldı relactazdan sonra gece uyanmaları da biraz azaldıSizin gaz durumunda bir değişiklik oldu mu ? Bizimki sürekli gaz çıkartıyor ama yine gece uyanmaları devam sadece uyandığında daha çabuk yatışıyor o kadar ağlamıyor
2 ay önce nişan vardı o zaman makyaj yapmıştım özlemişim de aslında gün içinde bir krem cildim nemlendin diye yoksa lavaboya zor gidiyorum ne makyajı ojesi duşa girmek için bile eşimi bekliyorumkızlar makyaj yapıyor musunuz? özellikle de oje sürüyor musunuz? ben fazla mı pimpiriklendim bilmiyorum krem bile süremiyorum ya içeriğinde zararlı bişey varsa ya süte geçerse diyebebek için olan nemlendiricilerden kullanıyorum. bugün bi oje süresim geldi ama vazgeçtim yine
hadi yaDoktordan çıktık egzama değil besin alerjisi bu dedikatı bir süt ürünleri ve yumurta diyetine gircem 1 hafta eğer düzelme olmazsa diyeti genişletcez dedi çok keyfim kaçtı
ben de pek makyaj yapan biri değilim ama arada bişeyler süresim geliyor işte o zaman da bebişten dolayı çekiniyorum. siz napıyosunuz diye merak ettim. eskiden tırnaklarıma çok özenirdim 1 saat manikür falan yapardım şimdi çabuk uzamasın diye köküne kadar kesiyorum ahahgsgsgs2 ay önce nişan vardı o zaman makyaj yapmıştım özlemişim de aslında gün içinde bir krem cildim nemlendin diye yoksa lavaboya zor gidiyorum ne makyajı ojesi duşa girmek için bile eşimi bekliyorum
bence kimseyi tedirgin etmeye gerek yok canım. erkeklerin de hepsi bir değil, A adenliya güzel anlatmış. yaşa, döneme, kişiye göre çok değişiyor böyle şeyler. benim kocam da ben de dönem dönem uzun süre kendimizi veremedik cinselliğe ve ikimizin de sadakatinden şüphem yok. çocuk, maddiyat, ailede yaşanan zorluklar gibi şeyler çok etkiliyor insanın psikolojisini :/6 ayda 1 kere bence hiç normal değil. Erkekler nefislerine hakim olamazlar heleki evli bir adam yani. Borcu bile olsa. Bi ara duymuştum belli bir süre eşinle ilişkiye girmesen dinen o evlilik mekru oluyormuş ama doğruluk payını tam bilmiyorum. Bence siz oturun karşılıklı düzgünce konuşun herkes derdini tasasını açık açık anlatsın
Çekiş gücü yeterli mi peki?Benim hiperlaktasyon sorunum var. Önsütümü sağıyorum
Evet güzel. 3 ayarını kullanıyorum. Daha kuvvetli olsun derseniz 4ü deneyin. Hermonie daha iyi anlatır. Ben çok yeni aldım 3 kere alelacele kullanabildim. Bakamadım doğru dürüst. Zamanım olmadıÇekiş gücü yeterli mi peki?
Her cümleye katılıyorum. Cinselliği erkek isteklidir sevişmiyorsa başka biri vardır/sevmiyordur vb klişelere indirgememek lazım. Toplumsal önyargı ağzıyla konuşmak burda hikayesini hiç bilmediğimiz ilişkilere de zarar verebilir üstelik. Kimse kendi normalini baz alarak öğüt vermemeli ahkam kesmemeli.Mekruh gunah caiz vs gibi fetvalar vermek dogru bi yaklaşım değil. Mekruhta olmaz. Dedigin durum birinin isteyip istedigini dile getirmesi digerinin problem olmadan musait olmasına ragmen yanaşmaması durumu caiz olmayabilir. Ama evlilik mekruh gibi bişey olmaz. Yani aslında herkese musait eşine musait olmama durumu olabilir. Zulmetmek için olabilir. Bir sürü durum var. Ayrıca herkesin libidosu yuksek olmayabilir. Herkesin önceliği ilişki olmayabilir. Bazı erkekler genel olarak ataerkil toplumda yaşadıgımız için kadınlarında ihtiyacı oldugunu düsünmeyebilir hatta geneli öyle. Hatta ilişki olmadıgında eşini rahat bırakmıs gibi de hisseder. Yaş ilerledikçe libido düşüyor. En basitinden lise çağımızdaki gibi anlamsız bir bakış bile bizi heycanlandırırdı. Hatta hava bile ısındıgında içi kıpır kıpır olurdu insanın. Geldi bahar ayları gevser gonul yayları derdik. Ve hatta 30 undan sonra kadınlar evde kalmaz. Kadınlar seçici olmaya başlar ve beğenmez herkesi. 20 yaşında hoş gördüğünüz şeyler 30 yaşında gözünüze batar. İlişkide de herşey cinsellik değildir. Mesela şöyle düşünün doğumdan cıktınız aklımıza ilişki gelir mi. Yada cocugumuz yere düştü kafasını vurdu pusetten düşürdik bazımız ben gibi biz ogun araba alıcaktık para gondermemiz lazımdı ve cok uygun fiyattı son gündü arabanın lafı geçmedi hastaneden eve geldiginizde bile aklımız cocuktaydı. Yani demem o ki yaşama içgüdüsü herzaman cogalma içgüdüsünden hazdan önce gelir. Önce var olan acı bitmeli sonra peşinden haz gelmeli. Felsefik olarakta , psikolojik olarakta birçok yonden açıklanabilir bu durumlar. Sorumluluk sahibi insanlar maddi durumu yeterlide yetersizde olsa böyle hazları ön planda olmaz zaten. Cocuk durumu zaten değiştiriyor bambaşka bir döngüye giriyorsun. Kimsenin ilişkisi bir diğerinin ilişkisiyle aynı değil. 20 li yaşlarda bir erkegin cinsel düetüsüyle 30 larındakinin dürtüsü kesinlikle çok farklı. Yaşam şartlarıda bu aralığı etkiliyor. Biz mesela 10 yaşındada adet görebiliyoruz 16 yaşında da ikiside normal.
Anladım. Mochi yi merak ediyodum iyi oldu bunları bilmek. Başka marka model kullanan var mıdır acaba?Evet güzel. 3 ayarını kullanıyorum. Daha kuvvetli olsun derseniz 4ü deneyin. Hermonie daha iyi anlatır. Ben çok yeni aldım 3 kere alelacele kullanabildim. Bakamadım doğru dürüst. Zamanım olmadı
başka hiç şikayetimiz yok kakası normal hardal sarısı pütürlü nadiren hafif salyalı olur. Gaz sorunu da yok bana pek besin alerjisi gibi gelmiyor ama hayırlısıhadi yageçer inşallah canım bir süre sonra alışıyorlarmış ama tabii geçene kadar sen biraz zorlanacaksın diyet konusunda peki bişey dicem sadece vücudundaki o kırmızılıklar mı oldu yoksa kakada mukus vs de var mı?
bişey söyliyim mi belki de değildir ya. diyetle birlikte geçiyorsa anlaşılır zaten ama içine sinmediyse başka bir doktora da sor istersenbaşka hiç şikayetimiz yok kakası normal hardal sarısı pütürlü nadiren hafif salyalı olur. Gaz sorunu da yok bana pek besin alerjisi gibi gelmiyor ama hayırlısı
Biz 5 gündür kullanıyoruz daha tam etki etmemiştir belkiBizim gaz biraz azaldı relactazdan sonra gece uyanmaları da biraz azaldı
Ben nedense besin yüzünden olduğunu düşünmüyorum bu hafta 1 kere peynir 1 kere yoğurt yedim pek kahvaltı yapamıyorum yumurta hiç yemedim. Losyonu sürene kadar bu kadar kızarık bile değildi 1 günde gözle görülür şekilde arttı sürünce. Kocam pimpirik olmasa diyet yapmıcam ama taktı kafaya deneyelim diye bi denicem 1 hafta bakalımbişey söyliyim mi belki de değildir ya. diyetle birlikte geçiyorsa anlaşılır zaten ama içine sinmediyse başka bir doktora da sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?