2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Biodermayı bir süre kullandıktan sonra bizi bir güncellersin. İyi gelirse onu alırız biz de olmadı.
Bizimki geçirmedi ya 5 buçuk aylık kendi kendime başlasam mı diyorum
Doktorların tutumları farklı oluyor biraz ya :) Haftasonu 5. ay kontrolünde ek gıda dedim, acele etmeyin şu an 100 gr havuç mu daha faydalı 100 gr süt/mama mı derseniz süt derim tabii ki dedi. Ama "tadım" a başlamakta da bir beis yok bence zaten hepi topu bir çay kaşığıyla başlayıp maks bir yemek kaşığı veriliyor. Onun da ne zararı olacak. :) Ben beklemedeyim ama bir ay daha

Stelatopiadan genel olarak memnun herkes. Nemlemdirmesini ben de beğendim de bizim kızarıklıklar neden losyon sürünce artıyo onu anlamaya çalışıyorum

Bizimki geçirmedi ya 5 buçuk aylık kendi kendime başlasam mı diyorum
Biz mama ile beslendiğimiz için belki de erken geçirmiş olabilir ama bence doktor ile geçmekte fayda var şuan Alışana kadar muayenelere devam dedi doktor bakalım ondan sonra inşallah artık Bi daha doktora gitmicez her ay 1500 lira valla yormaya başladı artık ya

Kızlar kızlar selamm. Bugün 5. Ay kontrolümüz vardı doktor ek gıda için geç bile kalmışsın dedi sebze haşlamaları ile başla dedi. Bir de mama sandalyesi yerine kucakta veya ana kucağında yedirin dedi. Maam sandalyesinde genital bölgesini fark eden bebekler mastürbasyon yapabiliyormuş şaşırdım açıkcaksı. Bir de uykularını şikayet ettim biraz . Ama o oğlumun tarafını tuttu 1 ay daha böyle olacak dedi sabır annesi dedi. Ek gıda için jumbonun mini çelik tencere seti vardı onu almayı düşünüyorum haşlama kısmı da var hem.o haşlama aparatı için kullanışsız diyor benim çevremdekiler hep. Kullanan var mı veya gereksiz mi sizce ne düşünüyorsunuz veya buharda pşirme aleti aldınız mı o da olabilir?

Ben Fissler düdüklü tencere kullanıyorum kendi haşlama aparatı var. Hem de zamandan tasarruf

Ben Karaca baby kuskus aldım. Bi de 5. ay kontrolünde nasıl geç kalınmış anlamadım :/ en erken 5,5 ayda başlanıyor zaten alerjik filan değilse. Mama sandalyesi yerine kucakta öneri de hiç aklıma yatmadı. Doktorunuza şaşırdım açıkçası okuduğum her şeyle çelişmiş söyledikleri

Kızlar biz yarın tam 6 aylığız ve gündüz uykularımız hala 4 hatta bazen 5 olabiliyor. Akşam artık fix 22.30 da uykuya götürüyorum sabahta 8.30 da kalkmış oluyoruz bazen başarılı olursam 9.30-10.00 oluyor gece boyu çok sık kalktığı için ben aşırı uykusuz ve yorgunum çünkü uyumak istiyorum genelde gündüz uyanık 1-1,5 saat zor dayanıyor ya bu aralık nasıl uzar? Buna çocuk kendi mi karar verir? Siz de durumlar nasıl

Ben henüz mama sandalyesi almadım henüz ikea alacağım sanırım. İndirimde bunu almıştım hem ben yemek yaparken falan beni izler tezgah üzerinde masada bizimle oturur vs diye. Yavrucum hala tam oturamıyor yana devriliyor ama bu beni ne kadar idare eder acaba onu merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_1464.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 25
Çok teşekkür ederim elimden geldiğince yapıyorum her gün mutlaka ama bazen 5 kere değil de 3 kere yapıyorum maalesef

Kızlar merhaba probiyotik kullanımı daha önce konuşuldu ama merak ediyorum kullanlar ne kullanıyor? Ne için kullanıyo? Son zamanlarda ek gıdaya da geçiş sebebiyle kaka kıvamı koyulaştı ve kakasını yapana kadar hepimiz sancı çekiyoruz bebemle birlikte. Doktora sormadım ama kullanasım var açıkçası. Sabah 6:40 da yapacağı kaka için bütün gece kıvrandı. Her saat iki kere uyandı. 15 mi 20 kere mi uyandık saymadım artık. Çok yoruldum ve tükendim bu işten. İş yerimde 5 aylık çocuğu olan bir arkadaşım var atak falan hiç haberi yok bebek 9,5 kiloymuş ve 5,5 saat uyuyormuş hir uyuyuşta. Vallahi yıldım ben bu aşırı bilmekten ataktı şuydu buydu beklemekten. Tertemiz capcahil biri olsaydım diyorum keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…