Biodermayı bir süre kullandıktan sonra bizi bir güncellersin. İyi gelirse onu alırız biz de olmadı.Avokadoya olan şüphelerim artmaya başladıdöküntülerin çıktığı dönem avokado yemeye başlamıştım hatta bebe de minicik tadına bakmıştı. Mustela losyonların içinde de avokado yağı var. Normalde vücudunu nemlendirirken kollara bacaklara elimde kalanı şöyle bir yalandan sürüyodum. Dün akşam özenle her yerine iyice sürdüm ve bu sabah kolları da kızarmış ayağının üstünde de hafif var bioderma geldi onu kullanmaya başladım bugün
Doktorların tutumları farklı oluyor biraz ya :) Haftasonu 5. ay kontrolünde ek gıda dedim, acele etmeyin şu an 100 gr havuç mu daha faydalı 100 gr süt/mama mı derseniz süt derim tabii ki dedi. Ama "tadım" a başlamakta da bir beis yok bence zaten hepi topu bir çay kaşığıyla başlayıp maks bir yemek kaşığı veriliyor. Onun da ne zararı olacak. :) Ben beklemedeyim ama bir ay dahaBizimki geçirmedi ya 5 buçuk aylık kendi kendime başlasam mı diyorum
Bizimki de geçirmedi 24ünden sonra başlıcaz çok heyecanlandım nedenseBizimki geçirmedi ya 5 buçuk aylık kendi kendime başlasam mı diyorum
Bende az önce pekmez yalattım mmm mmm diyorBizimki de geçirmedi 24ünden sonra başlıcaz çok heyecanlandım nedense
Kız sen de gitmişsin tatlı yalatmışsın yapar tabiBende az önce pekmez yalattım mmm mmm diyor
Erik pekmezi ya ekşiydiKız sen de gitmişsin tatlı yalatmışsın yapar tabi
Havuç denettim ben ama sevmedi pek yine de ağzını iyi açıyor onu görmüş oldum istekli hiç olmazsaBende az önce pekmez yalattım mmm mmm diyor
Kıyamıyorum dudağını büzüp bir ağlıyor dayanamıyorum bakalım inşaallah ataktır buda geçerYatağında uyumaya alıştıracaksınız kızçeler. Popoya patpatt piş pişş. Direnicek ama almaycaksınız.
Stelatopiadan genel olarak memnun herkes. Nemlemdirmesini ben de beğendim de bizim kızarıklıklar neden losyon sürünce artıyo onu anlamaya çalışıyorumBiodermayı bir süre kullandıktan sonra bizi bir güncellersin. İyi gelirse onu alırız biz de olmadı.
Doktorların tutumları farklı oluyor biraz ya :) Haftasonu 5. ay kontrolünde ek gıda dedim, acele etmeyin şu an 100 gr havuç mu daha faydalı 100 gr süt/mama mı derseniz süt derim tabii ki dedi. Ama "tadım" a başlamakta da bir beis yok bence zaten hepi topu bir çay kaşığıyla başlayıp maks bir yemek kaşığı veriliyor. Onun da ne zararı olacak. :) Ben beklemedeyim ama bir ay daha
Pekmez de önerilmiyor bildiğim kadarıyla özellikle ilk tadımlar tatlı olmamalıBende az önce pekmez yalattım mmm mmm diyor
Biz mama ile beslendiğimiz için belki de erken geçirmiş olabilir ama bence doktor ile geçmekte fayda var şuan Alışana kadar muayenelere devam dedi doktor bakalım ondan sonra inşallah artık Bi daha doktora gitmicez her ay 1500 lira valla yormaya başladı artık yaBizimki geçirmedi ya 5 buçuk aylık kendi kendime başlasam mı diyorum
Ben Fissler düdüklü tencere kullanıyorum kendi haşlama aparatı var. Hem de zamandan tasarrufKızlar kızlar selamm. Bugün 5. Ay kontrolümüz vardı doktor ek gıda için geç bile kalmışsın dedi sebze haşlamaları ile başla dedi. Bir de mama sandalyesi yerine kucakta veya ana kucağında yedirin dedi. Maam sandalyesinde genital bölgesini fark eden bebekler mastürbasyon yapabiliyormuş şaşırdım açıkcaksı. Bir de uykularını şikayet ettim biraz . Ama o oğlumun tarafını tuttu 1 ay daha böyle olacak dedi sabır annesi dedi . Ek gıda için jumbonun mini çelik tencere seti vardı onu almayı düşünüyorum haşlama kısmı da var hem.o haşlama aparatı için kullanışsız diyor benim çevremdekiler hep. Kullanan var mı veya gereksiz mi sizce ne düşünüyorsunuz veya buharda pşirme aleti aldınız mı o da olabilir?
Kız benimki 6.5 litre iki lokma şey için çıkarmiyim koca tencereyiBen Fissler düdüklü tencere kullanıyorum kendi haşlama aparatı var. Hem de zamandan tasarruf
Bende küçüğü var, ama olmasaydı da çıkarırdım ya çok kolay oluyor pişirmesi 5 dakikada hazırKız benimki 6.5 litre iki lokma şey için çıkarmiyim koca tencereyi
Ben Karaca baby kuskus aldım. Bi de 5. ay kontrolünde nasıl geç kalınmış anlamadım :/ en erken 5,5 ayda başlanıyor zaten alerjik filan değilse. Mama sandalyesi yerine kucakta öneri de hiç aklıma yatmadı. Doktorunuza şaşırdım açıkçası okuduğum her şeyle çelişmiş söyledikleriKızlar kızlar selamm. Bugün 5. Ay kontrolümüz vardı doktor ek gıda için geç bile kalmışsın dedi sebze haşlamaları ile başla dedi. Bir de mama sandalyesi yerine kucakta veya ana kucağında yedirin dedi. Maam sandalyesinde genital bölgesini fark eden bebekler mastürbasyon yapabiliyormuş şaşırdım açıkcaksı. Bir de uykularını şikayet ettim biraz . Ama o oğlumun tarafını tuttu 1 ay daha böyle olacak dedi sabır annesi dedi . Ek gıda için jumbonun mini çelik tencere seti vardı onu almayı düşünüyorum haşlama kısmı da var hem.o haşlama aparatı için kullanışsız diyor benim çevremdekiler hep. Kullanan var mı veya gereksiz mi sizce ne düşünüyorsunuz veya buharda pşirme aleti aldınız mı o da olabilir?
Ben Karaca baby kuskus aldım. Bi de 5. ay kontrolünde nasıl geç kalınmış anlamadım :/ en erken 5,5 ayda başlanıyor zaten alerjik filan değilse. Mama sandalyesi yerine kucakta öneri de hiç aklıma yatmadı. Doktorunuza şaşırdım açıkçası okuduğum her şeyle çelişmiş söyledikleri
İnşallah aradım tedaviyi Öğrendim ctesi sorucamNe demek umarım bir güzel bir sonuç alırsınız
Çok teşekkür ederim elimden geldiğince yapıyorum her gün mutlaka ama bazen 5 kere değil de 3 kere yapıyorum maalesefMerhaba, bu bir elektroterapi cihazı. İçinde farklı tedavi seçenekleri için çeşitli akımlar mevcut. Tortikollis için düşünürsek bölgedeki ağrıyı azaltmak ya da kası gevşetmek için uygulanmış olabilir. Fizik tedaviye yardımcı olarak kullanılır ama şart mı değil kesinlikle. Gittiğiniz merkeze sorabilirsiniz, uygulamıyorlarsa bir tedavi yöntemini kaçırmış gibi düşünmeyin diye yazmak istedim. Asıl önemli olan egzersizler ve germelerdir. Zaten söylemişlerdir de aksatmadan düzenli bir şekilde uygulamanız ve gün içinde mutlaka oyunla desteklemeniz gerekir. (Çıngıraklı renkli oyuncakları diğer taraftan uzatmak gibi). Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?