- 1 Eylül 2022
- 556
- 482
- 33
Yok ya ben uğraşamam hem sonra çorba falan da yapmak için koşay olur dedim minik tencere. Sadece 1 yaş sonrası aile sofrası deniyor ya gereksiz mi dedim.Bende küçüğü var, ama olmasaydı da çıkarırdım ya çok kolay oluyor pişirmesi 5 dakikada hazır
Baktım şimdi Karacaya o da çok mantıklıymış hem de daha az parça teşekkürler canımBen Karaca baby kuskus aldım. Bi de 5. ay kontrolünde nasıl geç kalınmış anlamadım :/ en erken 5,5 ayda başlanıyor zaten alerjik filan değilse. Mama sandalyesi yerine kucakta öneri de hiç aklıma yatmadı. Doktorunuza şaşırdım açıkçası okuduğum her şeyle çelişmiş söyledikleri
Bilmem ki ben de ikea ve chicco arasında kalmıştım chicco aldım. Ek gıdaya geçiş için mama sandalyesinde oturabiliyor olması gerekiyormuşBen henüz mama sandalyesi almadım henüz ikea alacağım sanırım. İndirimde bunu almıştım hem ben yemek yaparken falan beni izler tezgah üzerinde masada bizimle oturur vs diye. Yavrucum hala tam oturamıyor yana devriliyor amabu beni ne kadar idare eder acaba onu merak ediyorum
Bizim seyrek kaka durumu vardı o yüzden Forbiome minies kullandık çok iyi geldi. Her gün yapmaya başladı. Ek gıda sürecinde de doktor onaylarsa kullanacağımKızlar merhaba probiyotik kullanımı daha önce konuşuldu ama merak ediyorum kullanlar ne kullanıyor? Ne için kullanıyo? Son zamanlarda ek gıdaya da geçiş sebebiyle kaka kıvamı koyulaştı ve kakasını yapana kadar hepimiz sancı çekiyoruz bebemle birlikte. Doktora sormadım ama kullanasım var açıkçası. Sabah 6:40 da yapacağı kaka için bütün gece kıvrandı. Her saat iki kere uyandı. 15 mi 20 kere mi uyandık saymadım artık. Çok yoruldum ve tükendim bu işten. İş yerimde 5 aylık çocuğu olan bir arkadaşım var atak falan hiç haberi yok bebek 9,5 kiloymuş ve 5,5 saat uyuyormuş hir uyuyuşta. Vallahi yıldım ben bu aşırı bilmekten ataktı şuydu buydu beklemekten. Tertemiz capcahil biri olsaydım diyorum keşke.
Bizimkide 2500Biz mama ile beslendiğimiz için belki de erken geçirmiş olabilir ama bence doktor ile geçmekte fayda var şuan Alışana kadar muayenelere devam dedi doktor bakalım ondan sonra inşallah artık Bi daha doktora gitmicez her ay 1500 lira valla yormaya başladı artık ya
Kaç saat uyuyorKızlar biz yarın tam 6 aylığız ve gündüz uykularımız hala 4 hatta bazen 5 olabiliyor. Akşam artık fix 22.30 da uykuya götürüyorum sabahta 8.30 da kalkmış oluyoruz bazen başarılı olursam 9.30-10.00 oluyorgece boyu çok sık kalktığı için ben aşırı uykusuz ve yorgunum çünkü uyumak istiyorum genelde gündüz uyanık 1-1,5 saat zor dayanıyor ya bu aralık nasıl uzar? Buna çocuk kendi mi karar verir? Siz de durumlar nasıl
Gece kaç saatte 1 uyanıyor?Kızlar biz yarın tam 6 aylığız ve gündüz uykularımız hala 4 hatta bazen 5 olabiliyor. Akşam artık fix 22.30 da uykuya götürüyorum sabahta 8.30 da kalkmış oluyoruz bazen başarılı olursam 9.30-10.00 oluyorgece boyu çok sık kalktığı için ben aşırı uykusuz ve yorgunum çünkü uyumak istiyorum genelde gündüz uyanık 1-1,5 saat zor dayanıyor ya bu aralık nasıl uzar? Buna çocuk kendi mi karar verir? Siz de durumlar nasıl
4-7 ay arası normal tarih. Bebek kafa tutuyor desteklide olsa oturabiliyorsa ek gıdaya hazır oluyor. Anne sütü almıyorsa 4 te başlatmak çok normal.Ben Karaca baby kuskus aldım. Bi de 5. ay kontrolünde nasıl geç kalınmış anlamadım :/ en erken 5,5 ayda başlanıyor zaten alerjik filan değilse. Mama sandalyesi yerine kucakta öneri de hiç aklıma yatmadı. Doktorunuza şaşırdım açıkçası okuduğum her şeyle çelişmiş söyledikleri
Kaç saat uyuyor
Gece kaç saatte 1 uyanıyor?
Yarım saat uyuduğu için fazla uyku yapıyor böylelikle uzun uyanık kalamıyor uykularını uzatman lazım canım.Gündüz uykuları yarım saat hep
4 bazen 5 kere kalıp emip yatıyor. Emiyor dediğim uykudan uyanıyor ve dalmak için beni emzik yapıyor çünkü emmiyor uyuyup kalıyor
Valla benim için çok ideal. Yetmiyor tabi size. Demekki daha önce uzun uyuyordu. Benimki hiç çok uzun uyumadığı için. Alıştırmadı beni rahataGündüz uykuları yarım saat hep
4 bazen 5 kere kalıp emip yatıyor. Emiyor dediğim uykudan uyanıyor ve dalmak için beni emzik yapıyor çünkü emmiyor uyuyup kalıyor
Doktorumuz probiyotik için, fermente turşu ya da yoğurt yemek gibi düşünün. Zararı yok dedi.Kızlar merhaba probiyotik kullanımı daha önce konuşuldu ama merak ediyorum kullanlar ne kullanıyor? Ne için kullanıyo? Son zamanlarda ek gıdaya da geçiş sebebiyle kaka kıvamı koyulaştı ve kakasını yapana kadar hepimiz sancı çekiyoruz bebemle birlikte. Doktora sormadım ama kullanasım var açıkçası. Sabah 6:40 da yapacağı kaka için bütün gece kıvrandı. Her saat iki kere uyandı. 15 mi 20 kere mi uyandık saymadım artık. Çok yoruldum ve tükendim bu işten. İş yerimde 5 aylık çocuğu olan bir arkadaşım var atak falan hiç haberi yok bebek 9,5 kiloymuş ve 5,5 saat uyuyormuş hir uyuyuşta. Vallahi yıldım ben bu aşırı bilmekten ataktı şuydu buydu beklemekten. Tertemiz capcahil biri olsaydım diyorum keşke.
Teşekkür ederim.Bizim seyrek kaka durumu vardı o yüzden Forbiome minies kullandık çok iyi geldi. Her gün yapmaya başladı. Ek gıda sürecinde de doktor onaylarsa kullanacağım
Evet evet ama ben kullanıp memnun kaldığınız ürünleri merak ettim. Attık sabahları yoğurt da vericem. Belki yararı olur.Doktorumuz probiyotik için, fermente turşu ya da yoğurt yemek gibi düşünün. Zararı yok dedi.
Bizimki de forbiomeTeşekkür ederim.
Evet evet ama ben kullanıp memnun kaldığınız ürünleri merak ettim. Attık sabahları yoğurt da vericem. Belki yararı olur.
Aa süper siz de memnun musunuz?Bizimki de forbiome
Yarım saat uyuduğu için fazla uyku yapıyor böylelikle uzun uyanık kalamıyor uykularını uzatman lazım canım.
Valla benim için çok ideal. Yetmiyor tabi size. Demekki daha önce uzun uyuyordu. Benimki hiç çok uzun uyumadığı için. Alıştırmadı beni rahata
Bizim de aynı bir haftadırDün gece her saat iki kez uyandı gözler kapalı ağladı. 10-15 kez uyanmışızdır. Memede uyumadı yanımda yatırdım uyumadı yatağın ortasında ana kucağında biraz uyudu. Geceleriniz sizin de böyle mi? Hiç abartmıyorum inanın 10-15 kez uyandık ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?