2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende küçüğü var, ama olmasaydı da çıkarırdım ya çok kolay oluyor pişirmesi 5 dakikada hazır
Yok ya ben uğraşamam hem sonra çorba falan da yapmak için koşay olur dedim minik tencere. Sadece 1 yaş sonrası aile sofrası deniyor ya gereksiz mi dedim.
Baktım şimdi Karacaya o da çok mantıklıymış hem de daha az parça teşekkürler canım. 4. ayda başlatan doktorlar da var canım nadir de olsa. Bebek hazırsa artık illaki 6.ayı beklemiyor doktorlar.Literatür ne kadar erken o kadar az alerji diyor. Kucak önerisine de uyacağım doktoruma güveniyorum çünkü. Zaten tadımlık yiyecekler. Ben paylaşmak istedim

Bilmem ki ben de ikea ve chicco arasında kalmıştım chicco aldım. Ek gıdaya geçiş için mama sandalyesinde oturabiliyor olması gerekiyormuş

Mastit nasıl bir şey? Sağ göğsünün sol tarafında kitle gibi bir şey fark ettim ve ağrıyor bu mastit mi oluyor yoksa farklı bir şey mi

Bizim seyrek kaka durumu vardı o yüzden Forbiome minies kullandık çok iyi geldi. Her gün yapmaya başladı. Ek gıda sürecinde de doktor onaylarsa kullanacağım

Bizimkide 2500

Kaç saat uyuyor

Gece kaç saatte 1 uyanıyor?

4-7 ay arası normal tarih. Bebek kafa tutuyor desteklide olsa oturabiliyorsa ek gıdaya hazır oluyor. Anne sütü almıyorsa 4 te başlatmak çok normal.

Gündüz uykuları yarım saat hep

4 bazen 5 kere kalıp emip yatıyor. Emiyor dediğim uykudan uyanıyor ve dalmak için beni emzik yapıyor çünkü emmiyor uyuyup kalıyor
Yarım saat uyuduğu için fazla uyku yapıyor böylelikle uzun uyanık kalamıyor uykularını uzatman lazım canım.

Gündüz uykuları yarım saat hep

4 bazen 5 kere kalıp emip yatıyor. Emiyor dediğim uykudan uyanıyor ve dalmak için beni emzik yapıyor çünkü emmiyor uyuyup kalıyor
Valla benim için çok ideal. Yetmiyor tabi size. Demekki daha önce uzun uyuyordu. Benimki hiç çok uzun uyumadığı için. Alıştırmadı beni rahata

Doktorumuz probiyotik için, fermente turşu ya da yoğurt yemek gibi düşünün. Zararı yok dedi.

Bizim seyrek kaka durumu vardı o yüzden Forbiome minies kullandık çok iyi geldi. Her gün yapmaya başladı. Ek gıda sürecinde de doktor onaylarsa kullanacağım
Teşekkür ederim.
Doktorumuz probiyotik için, fermente turşu ya da yoğurt yemek gibi düşünün. Zararı yok dedi.
Evet evet ama ben kullanıp memnun kaldığınız ürünleri merak ettim. Attık sabahları yoğurt da vericem. Belki yararı olur.

Dün gece her saat iki kez uyandı gözler kapalı ağladı. 10-15 kez uyanmışızdır. Memede uyumadı yanımda yatırdım uyumadı yatağın ortasında ana kucağında biraz uyudu. Geceleriniz sizin de böyle mi? Hiç abartmıyorum inanın 10-15 kez uyandık ya.

Yarım saat uyuduğu için fazla uyku yapıyor böylelikle uzun uyanık kalamıyor uykularını uzatman lazım canım.

Kaç kere birer saat uyusa günde 2 ye düşer? Nasıl olmalı?

Valla benim için çok ideal. Yetmiyor tabi size. Demekki daha önce uzun uyuyordu. Benimki hiç çok uzun uyumadığı için. Alıştırmadı beni rahata

Hayır doğdugundan beri uyku problemimiz var gündüz uykuları hiç uzamadı ve hep uykuya direnme var. Yani aslında hiç uzun uyumadı. Eğer 30. Dk yanındaysam ve çok ayrılmamışsa uykuya nadiren döndürebiliyorum ama bu çok zor oluyor. Günde 2 ye düşürmek isteme sebebim uyuturken zorlanmak aslında gına geliyor sabahtan akşama kadar sürekli uyutma derdinin olmasından

Bizim de aynı bir haftadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…