2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Geçmiş olsun. Dahiliyeye muayene olmanızı öneririm. Göz, ağız kurulukları romatizmal hastalıkların (sjögren sendomı gibi) belirtisi olabiliyor. Dahiliye gerekli görürse romatolijiye yönlendirecektir.

Geçmiş olsun. Dahiliyeye muayene olmanızı öneririm. Göz, ağız kurulukları romatizmal hastalıkların (sjögren sendomı gibi) belirtisi olabiliyor. Dahiliye gerekli görürse romatolijiye yönlendirecektir.
baktım biraz dediğiniz şeye ama benimki muhtemelen susuzluktan ya. öyle doktora gidecek kadar rahatsız edici bişey değil çünkü. yıllardır su içmeyi artıramıyorum. su içince midem bulanıyor ama şimdi emzirince iyice ihtiyacım oldu muhtemelen

Ayy mahvoldum çocuğum saat başı uyandı bu geceç. İlk defa böyle bir şey oluyo diş yüzünden mi nedir anlamadım mızır mızır mızır bittim
bence diş sizin. bizim yine biraz hafifledi gece krizleri. 3 kere uyanıyor toplam. damaklar beyazladı ama hâlâ diş gelecek kadar değil anladığım kadarıyla. senin bebiş bizden önden gidiyor ona dayanarak diyorum diştir diye

Yaa misler gibi gözünü açmadan emer uyurdu yavrum ne olduysa hiç uyuyamıyo kesin diş bu

Kesinlikle yumuşak zemin hareket kabiliyetlerini engelliyor. Dönse bile elini/kolunu alamayabilir ilk etapta altından vs. rahatsız olur :)

Oyun matı alıp memnun olan var mı ne aldınız? Çocuğu yere koymak istiyorum ama koyamıyorum tüy tutmayacak kalın bir şey lazım alt kat boş depo çünkü yerler çok soğuk

Ben bundan almıştım ama biraz tuzlanmış fiyatı. :) Ama oyun matı şart gibi bir şey tüm gün açık salonun ortasında, dönüyor tepiniyor üstünde. :)

Kızlar ek gıdada çorbaya geçen oldu mu aranızda? Benim bebiş yarından itibaren bir öğün çorba diğer öğün yoğurt şeklinde yiyecek varsa tarif alırımm
Ufak olduğu için pürelerden çorba yap dedi bana doktor su püre ve zeytinyağı sadece dedi yani kendimize yaptığım gibi çorba yapamıyorum

Merhaba,
Sizin plasenta göllenme bebekte haftasıyla uyumlu olmama gibi bir durum yarattı mı? Doğuma kadar devam etti mi yoksa kayboldu mu göllenmeler çok merak ediyorum.

Ay diş çıkarıyor olma ihtimali olanların ya da çıkaranların sürecini merak ediyorum ben. Biz ne zamandır huzursuzuz tüm gece boyunca. Saat başı uyanmalar uykuda ağlamalar falan ne oluyo anlamıyorum.

Ben hormonlu spiral taktırdım kasım ayında. Reglim akıntı gibi oluyo. İlk 3 gün biraz kanamam oldu ama o kadar. Bence 20 günde böyle ağrı falan normal değil kontrole gitmelisin

Ben hormonlu spiral taktırdım kasım ayında. Reglim akıntı gibi oluyo. İlk 3 gün biraz kanamam oldu ama o kadar. Bence 20 günde böyle ağrı falan normal değil kontrole gitmelisin
Randevu aldım 27 sinde gidicem bakalım. Bıktım artık ağrıdan lekelenmelerden falan. Afedersin tuvalet sonrası temizlenirken az da olsa sürekli kan görmekten iyice sıkıldım. Ağrı da aynı şekilde. Bak dün gece ağrıdan dolayı 1 2 saat falan uyuyamadım. Regl olucam diye düşündüm bugün baktım yok reglim falan başlamamış. Ama sürekli bi regl sancısı var ya. Muhtemelen çıkarttırıcam bakalım doktor bi baksın da.
Hayır bi de takılırken canımdan can gitti, şimdi çıkartırlarken acımaz inşallah

Ay diş çıkarıyor olma ihtimali olanların ya da çıkaranların sürecini merak ediyorum ben. Biz ne zamandır huzursuzuz tüm gece boyunca. Saat başı uyanmalar uykuda ağlamalar falan ne oluyo anlamıyorum.
Benim bebeğim tam 4.5aylıkken diş çıkardı. İlk olarak bizim salyalanmamız 3.5 aylıkken başladıBen ilk önce dördüncü ay uyku gerilemesi falan sandım yaklaşık on gün düzgün uyumadı. Yani yarım saatte bir uyanıyodu. Bu sürece geceleri tetagil vs kullanmadım ama gündüzleri ve yatmadan önce dentinox ve tetagil kullandım.

Sonra bir gece 38.5 derece ateşi çıktı durduk yere ve çocuk durmuyo o kadar rahatsızdı ki. 5 gün boyunca 4 saatte bir 2,5 ml calpol verdim. Çok şükür çıkarınca rahatladı ama uyku sorunumuz hala var o geçmedi

Bu kişiden kişiye değişebilen bir şeyimi bilmiyorum
Ama benim takılırken hiç canım yanmadı. Açıkçası ben şu an çok memnunum benim normal vakitte adet kanamalarm aşırı derecede fazla oluyordu ve ben her seferinde hastanelik oluyordum şu an yani bir gün ya da iki gün sürüyor ve çok az bir kanamam oluyor

Benim takılırken felaket acıdı. Kendimi aşırı kasmışım. Doktor uyardı ama elimde değildi.
Hormonlu spiral de kanama azalıyormuş ama benimki gibi bakır spiralde kanama artıyormuş diye biliyorum.
Benim de normalde 4 5 gün sürer çok kanamam olmazdı. Doğumdan sonra reglim başladığından beri hem sık aralıklarla hem de 6 7 gün sürelerle regl oluyorum. Spiral takıldığından beri de neredeyse her gün kan görür oldum. Gına geldi iyice
Sen çok şanslıymışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…