- 22 Mart 2024
- 96
- 113
- 13
Geçmiş olsun. Dahiliyeye muayene olmanızı öneririm. Göz, ağız kurulukları romatizmal hastalıkların (sjögren sendomı gibi) belirtisi olabiliyor. Dahiliye gerekli görürse romatolijiye yönlendirecektir.di mi? bana da garip geldi ya. acaba zamanla azalıyordu da ben en son gidince mi fark ettim. aslında ben genel bi kuruluk yaşıyorum vücudumda. gün içinde ağzım kuruyor sürekli. gözlerim kızarıp kuruduğu için göz damlası aldım dün. hatta vajinal kuruluk yaşıyorumtüm bunlar arasında alaka kurmam saçma mı bilmiyorum ama kdkdkd bugün de işte sütüm gelmedi. sıkıyorum sıkıyorum damla bile çıkmıyor. her gün yediğim şeyleri yedim bu arada, değişik bişey de yemedim
evet adet dönemlerimde de öyle oluyor ama adetime daha çok var
Ben infant hobby nin oyun matını aldım. 160x180 katlanıyor ve siliniyor. MemnunumOyun matı alıp memnun olan var mı ne aldınız? Çocuğu yere koymak istiyorum ama koyamıyorum tüy tutmayacak kalın bir şey lazım alt kat boş depo çünkü yerler çok soğuk
baktım biraz dediğiniz şeye ama benimki muhtemelen susuzluktan ya. öyle doktora gidecek kadar rahatsız edici bişey değil çünkü. yıllardır su içmeyi artıramıyorum. su içince midem bulanıyorGeçmiş olsun. Dahiliyeye muayene olmanızı öneririm. Göz, ağız kurulukları romatizmal hastalıkların (sjögren sendomı gibi) belirtisi olabiliyor. Dahiliye gerekli görürse romatolijiye yönlendirecektir.
bence diş sizin. bizim yine biraz hafifledi gece krizleri. 3 kere uyanıyor toplam. damaklar beyazladı ama hâlâ diş gelecek kadar değil anladığım kadarıyla. senin bebiş bizden önden gidiyor ona dayanarak diyorum diştir diyeAyy mahvoldum çocuğum saat başı uyandı bu geceç. İlk defa böyle bir şey oluyo diş yüzünden mi nedir anlamadım mızır mızır mızır bittim
Yaa misler gibi gözünü açmadan emer uyurdu yavrum ne olduysa hiç uyuyamıyobence diş sizin. bizim yine biraz hafifledi gece krizleri. 3 kere uyanıyor toplam. damaklar beyazladı ama hâlâ diş gelecek kadar değil anladığım kadarıyla. senin bebiş bizden önden gidiyor ona dayanarak diyorum diştir diye
bakınca nasıl görünüyor? bizim iki tane beyazlık var ama damaklar kızarık değil. sanki çıkacağı zaman bir kızarıklık da oluyorYaa misler gibi gözünü açmadan emer uyurdu yavrum ne olduysa hiç uyuyamıyokesin diş bu
youtube dan kaldırılmış nerden izliyosun benim yarım kalmıştıGümdüz emzirme ve uyku aralarında muhteşem yüzyıl izlemeye başladım çocuğun ilk cümlesi ben öyle uygun gördüm olcak galiba sgsg
Ben de geçen kurtlar vadisine başlicaktım da dedim neyse çocuk mafya falan olmasınyoutube dan kaldırılmış nerden izliyosun benim yarım kalmıştı
aynen aynentam böyle ama diğer tarafa dönüyor bizim bebe. habire çevirip duruyordum ama anca kendisi fark etti dönme olayını. bir de şunu anladım yerde, sert zeminde bırakmak gerçekten fark ediyor ya. yerden toz gelir vs diye ben hep bizim geniş yatağın üzerinde bırakıyordum. yatak da çok yumuşak değil nasılsa diyerek ama kesinlikle normal yerde daha güzel hareket ediyor. dün sabahtan akşama kadar halının üzerine battaniye serip bıraktım bilmiyorum denk mi geldi ama orda dönmeye başladı. gerçi seninki koltukta dönüyor
Oyun matı alıp memnun olan var mı ne aldınız? Çocuğu yere koymak istiyorum ama koyamıyorum tüy tutmayacak kalın bir şey lazım alt kat boş depo çünkü yerler çok soğuk
youtubeda ordan izliyorum benyoutube dan kaldırılmış nerden izliyosun benim yarım kalmıştı
Ufak olduğu için pürelerden çorba yap dedi bana doktor su püre ve zeytinyağı sadece dedi yani kendimize yaptığım gibi çorba yapamıyorumKızlar ek gıdada çorbaya geçen oldu mu aranızda? Benim bebiş yarından itibaren bir öğün çorba diğer öğün yoğurt şeklinde yiyecek varsa tarif alırımm
Dişleri damakta çok net görüyorum beyaz beyaz ama çıkacağı noktada hiçbir şey yokbakınca nasıl görünüyor? bizim iki tane beyazlık var ama damaklar kızarık değil. sanki çıkacağı zaman bir kızarıklık da oluyor
Merhaba,Aynen canım ben de ilk doktor dedi araştırdım Allahım diyorum bu ne yok plasenta yetmezliği yok plasenta previa korkudan öldüm. Sonra hemen bi doktora gittim eski doktorum o dedi ki bu önemli değil en kötü kan akışı çocuğa %100 olmaz da %80 olur dedi ama bu olmayadabilir dedi. Çocuk 3.5 kilo doğmaz 3 kilo doğar dedi. Ama sonra kendi doktoruma gidince ki o çok tecrübeli. Ben bunu söylemeye gerek bile duymam çünkü her 3 gebeden birinde görüyorum dedi. Hiç bir sıkıntı olmaz dedibiz de içimizi ferah tutalım canım. Yapısal oluyormuş bu. Hatta ben ağustos annelerinde biriyle de konuştum o da yazmıştı plasenta göllenme diye. Onda da sıkıntı yokmuş çok şükür
Ben hormonlu spiral taktırdım kasım ayında. Reglim akıntı gibi oluyo. İlk 3 gün biraz kanamam oldu ama o kadar. Bence 20 günde böyle ağrı falan normal değil kontrole gitmelisinKızlar selam. Bişey sorucam, ben bu ayın başında spiral taktırdım ya. Neredeyse 2 günde 1 ağrım ve lekelenmelerim var. Vajinal akıntım da çoğaldı. Bugün tam 20 gün oldu taktıralı, regl gibi bir ağrım var ve kanamam da arttı sanırım reglim başladı. Normal midir bunlar? O kadar pişman oldum ki taktırdığım için...
Randevu aldım 27 sinde gidicem bakalım. Bıktım artık ağrıdan lekelenmelerden falan. Afedersin tuvalet sonrası temizlenirken az da olsa sürekli kan görmekten iyice sıkıldım. Ağrı da aynı şekilde. Bak dün gece ağrıdan dolayı 1 2 saat falan uyuyamadım. Regl olucam diye düşündüm bugün baktım yok reglim falan başlamamış. Ama sürekli bi regl sancısı var ya. Muhtemelen çıkarttırıcam bakalım doktor bi baksın da.Ben hormonlu spiral taktırdım kasım ayında. Reglim akıntı gibi oluyo. İlk 3 gün biraz kanamam oldu ama o kadar. Bence 20 günde böyle ağrı falan normal değil kontrole gitmelisin
Benim bebeğim tam 4.5aylıkken diş çıkardı. İlk olarak bizim salyalanmamız 3.5 aylıkken başladıBen ilk önce dördüncü ay uyku gerilemesi falan sandım yaklaşık on gün düzgün uyumadı. Yani yarım saatte bir uyanıyodu. Bu sürece geceleri tetagil vs kullanmadım ama gündüzleri ve yatmadan önce dentinox ve tetagil kullandım.Ay diş çıkarıyor olma ihtimali olanların ya da çıkaranların sürecini merak ediyorum ben. Biz ne zamandır huzursuzuz tüm gece boyunca. Saat başı uyanmalar uykuda ağlamalar falan ne oluyo anlamıyorum.
Bu kişiden kişiye değişebilen bir şeyimi bilmiyorumRandevu aldım 27 sinde gidicem bakalım. Bıktım artık ağrıdan lekelenmelerden falan. Afedersin tuvalet sonrası temizlenirken az da olsa sürekli kan görmekten iyice sıkıldım. Ağrı da aynı şekilde. Bak dün gece ağrıdan dolayı 1 2 saat falan uyuyamadım. Regl olucam diye düşündüm bugün baktım yok reglim falan başlamamış. Ama sürekli bi regl sancısı var ya. Muhtemelen çıkarttırıcam bakalım doktor bi baksın da.
Hayır bi de takılırken canımdan can gitti, şimdi çıkartırlarken acımaz inşallah
Benim takılırken felaket acıdı. Kendimi aşırı kasmışım. Doktor uyardı ama elimde değildi.Bu kişiden kişiye değişebilen bir şeyimi bilmiyorum
Ama benim takılırken hiç canım yanmadı. Açıkçası ben şu an çok memnunum benim normal vakitte adet kanamalarm aşırı derecede fazla oluyordu ve ben her seferinde hastanelik oluyordum şu an yani bir gün ya da iki gün sürüyor ve çok az bir kanamam oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?