- 19 Şubat 2024
- 1.933
- 1.565
- 53
- 32
inşallah ya, bir alerji varsa bile belli ki ciddi bir şey değil. inşallah kısa zamanda alışırlarYeni yemeye başladım canım aşırı mercimek çorbası istedi onu yedim ama zaten yemeden öncede vardı sesler. Bizimde kayboluyordu şimdi kaybolmuyor bir iki gün kalıyor. İnşallah ek gıdayla bağırsakları toparlar
Bizde hiçbir değişiklik yok Bir iki gün düzeldi gibi oldu dün tekrar aynıydı resmen kriz tutuyor çocukta hiçbir şekilde susmuyor kucakta da durmuyor ne yapacağız anlamıyorum yarın bir daha doktora götüreceğimBizde o ağlama krizleri bayağı azaldı 10 gün boyu zirve yapmıştı sizde nasıl oldu biraz düzelme var mı ?
Onu bilmiyorum ne demekmiş?+- yan yana
Ben artık takip etmiyorum ya bakıyorum cis ve kaka çoksa okKızlar az önce doktor kontrolünden geldik bu ay sadece 250 gram gibi bir şey almış oğlum kilosu hep öndeydi kilolu doğmuştu zaten derdim kiloda değil ama düzenli kilo alması lazım diye düşündüm doktorda yanlış hesaplamışım sonradan fark ettim soramadım doktora da
Öğle uykusu fazla gibi biraz ama bebiş öyle istiyorsa yapacak birşey yok uykusu var demk ki öğle uykusunu kıssan biraz erkn uyur ama huysuzlaniyirsa eziyet sanaSabah 7.30 da uyanıyor 9.30 gibi ağlıyor yatırıyorum 10.30 da uyanıyor sonra saat 1 e kadar uyanık kalıyor yatırıyorum 3 gibi uyanıyor sonra akşam 7 de Bi daha uyku istiyor çok ısrar ediyor mecbur yatırıyorum 8 de uyanıyor ve bir daha gece 11 w kadar uyumuyor aslında baktığında gündüz çok uyumuyor zaten öyle derin uyku da değil aralarda sürekli uyanıyor geri uyutuyorum ama hiç durmuyor mecbur yatırıyorum yani
Doktor sıkıntı yok dediOnu bilmiyorum ne demekmiş?
Ben artık takip etmiyorum ya bakıyorum cis ve kaka çoksa ok
Kendine kolay geleni yap bence. Belli süreleri var tabi uzadıkça zaman besin degeri azalıyormus.evet aslında mantıklı. ben yanlış anladım belki de. şu an nerede okuduğumu hatırlamıyorum bir yerde de dondurulmuş ürünlerin besin değerinin çok azaldığını okumuştum. herhalde ondan dolayı buzluk ihtimalini kafamdan çıkarmışım ama dediğin doğru, sütü bile donduruyoruz
yine başaramadıkSus sus kesin uyancak bu gece
Canım dışarı çıkarmayı denedin mi temiz hava iyi gelir belki acaba biyeri mi ağrıyor kıyamam yaBizde hiçbir değişiklik yok Bir iki gün düzeldi gibi oldu dün tekrar aynıydı resmen kriz tutuyor çocukta hiçbir şekilde susmuyor kucakta da durmuyor ne yapacağız anlamıyorum yarın bir daha doktora götüreceğim
Gündüz değil ama bir kez akşam çıkardım zaten çıkardığım akşam hiç uyumadı özellikleCanım dışarı çıkarmayı denedin mi temiz hava iyi gelir belki acaba biyeri mi ağrıyor kıyamam ya
Az önce bunu sordum eşime, abim Antalya’dan avokado yollamış buzluğa atsam nolur diye her türlü sebze düzgün koşullarda saklanırsa 1 sene aynı şekilde kalırmış canım. Düzgün koşul dediği de mesela yıkadıysan iyice kurutmadan atmayacaksın gibibizim doktor hepsini taze olarak vermemiz gerektiğini söyledi. buzlukta sebzelerim falan vardı ama böyle dediği için onları kullanmadım. sorun yok mu sizce dondurulmuş ürün vermemizde? bilginiz var mı?
Hayır aslında uykusu yok gece gündüzü karıştırmış gündüz o yüzden fazla uyumak istiyor. Kızım 5 30 da kaldırınca ağlarak uyandı halada uyumak istiyordu ama üzgünüm uyuyamaz gece uykusunu etkilerÖğle uykusu fazla gibi biraz ama bebiş öyle istiyorsa yapacak birşey yok uykusu var demk ki öğle uykusunu kıssan biraz erkn uyur ama huysuzlaniyirsa eziyet sana
Akşam Olmaz yorgunluk çözer gündüz iyi gelebilir. Normalde nasıl bebeğinin huyu canım emiyormu mama mı alıyor kilosu alımı nasılGündüz değil ama bir kez akşam çıkardım zaten çıkardığım akşam hiç uyumadı özellikle
peki mesela bir avokadoyu kestim, birazını bebeğe yedirdim ama kalanını o esnada yiyemeyeceğim. çöpe de atmak istemiyorum. onu dondursam olur mu? teşekkürler bu aradaAz önce bunu sordum eşime, abim Antalya’dan avokado yollamış buzluğa atsam nolur diye her türlü sebze düzgün koşullarda saklanırsa 1 sene aynı şekilde kalırmış canım. Düzgün koşul dediği de mesela yıkadıysan iyice kurutmadan atmayacaksın gibi
Bence diş huysuzluğu bizimkini de arada yokluyor bugün 20.30 da uyuttum 6 kez falan uyandı daha şimdiden geceyi nasıl geçirecek bakalımBizde hiçbir değişiklik yok Bir iki gün düzeldi gibi oldu dün tekrar aynıydı resmen kriz tutuyor çocukta hiçbir şekilde susmuyor kucakta da durmuyor ne yapacağız anlamıyorum yarın bir daha doktora götüreceğim
Kubracablog var instagramda oda bugun aynı soruyu sordu 2. Gun ateş olur mu diye.yine başaramadıkateşi çıktı, dalamıyor uykuya yavrum. aşının 2. günü ateş çıkar mı ya? ilk dozlarda hiç ateş olmamıştı. şimdi de çok yüksek değil ama 37yi geçti. calpol verdim ne olur ne olmaz diye
Ben pirinç unu, kecivoynuzlu muhallebi, pekmez vs aldım. Og marka aldım. İyi mi çok arastirmaadim. Hissiyat olarıak güvenilir geldi. Bebek bisküvi vs. Kendi sitesinde indirim var. Bebeklik. Com. TR deKızlar ek gıda alışverişi yaptınız mı ? Doktora gitmeden alayımmı onu mu bekleyeyim bilemedim gereksiz birşeye para da vermek istemiyorum neler aldınız tabak önlük pişirme aparatı bi de ısı ölçer yetermi
Ben verdimYani ben bazı önerilerde porsiyonlayıp dondurucuya atın dediklerini gördüm. Yani anne sütünü bile atıyoruz neticede.
Benim bebis çok kilolu değil. Böyle minyon bir bebek. Ben 9 da yatırıyorum. En son 9.30 da emmesi bitmiş oluyor. Bazen bir dahakine 7 20de, bazen de 00.30 sonra 7.20 de emziriyorum. (ama hu eski düzen şu sıra huyu suyu değişiyor uykulari vs. Gece 3 te filan uyanıp emip oynuyorGece uykusuna 8 de geçiyor 22.30 gibi emziriyorum sonra tekrar gece 1 de emziriyorum sonra 4 de birde sabah 7 de emziriyorum aralarda emzirmemeye çalışıyorum ama bu emme düzeni ile de acıkır mı bilemedim. Birde sabaha karşu gazı oluyor sanırım daha sık uyanıyor
Yok kız bole doktorlar falan gibiBen pirinç unu, kecivoynuzlu muhallebi, pekmez vs aldım. Og marka aldım. İyi mi çok arastirmaadim. Hissiyat olarıak güvenilir geldi. Bebek bisküvi vs. Kendi sitesinde indirim var. Bebeklik. Com. TR de
Ben verdimrgbrgbrg
Öğle uykusu fazla gibi biraz ama bebiş öyle istiyorsa yapacak birşey yok uykusu var demk ki öğle uykusunu kıssan biraz erkn uyur ama huysuzlaniyirsa eziyet sana
Ay anlamadımYok kız bole domtorlar falan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?