- 17 Temmuz 2022
- 4.553
- 3.922
- 83
- 30
Oluyomuş bazen 2. 3. Gün bile ateş çıkan varmış ama 38den sonrası ateş aslındayine başaramadıkateşi çıktı, dalamıyor uykuya yavrum. aşının 2. günü ateş çıkar mı ya? ilk dozlarda hiç ateş olmamıştı. şimdi de çok yüksek değil ama 37yi geçti. calpol verdim ne olur ne olmaz diye
Ay ben de spora başlıyorum cumartesi günü sezaryen doğum yaptım hangi hareketler kısıtlı acaba senin bilgin var mı canım yoksa dümdüz spor yapabilir miyiz artık doktorum eski hayatına geri dönebilirsin demişti ama ne bileyim incitirim diye korkuyorum bir yerimiKocam bakmicak ki anneme bırakıcam kehdjdjsj tek sporla olmazmış boğazımıda tutmalıumışım 2 günlük iş değilmişşş beraber diyete girermişizzzzzz blaaa blaaa blaaa. Ramazan ramazan tartışma benle dedi. Kayot yaptırdım ki ben çoktan
Benimde oğlum var ama yani oğlunun her şeyini bilmekBenimde kaynanam geliyor ya nisanda oğlum kilolu sevmiyor kilo almasa bari demiş annemeşok olucak kadın laf ederse onuda yerim andnzmxmxnz
Hahaha harikasın valla go girl! Çok bilen kocalara da sinirimKocam bakmicak ki anneme bırakıcam kehdjdjsj tek sporla olmazmış boğazımıda tutmalıumışım 2 günlük iş değilmişşş beraber diyete girermişizzzzzz blaaa blaaa blaaa. Ramazan ramazan tartışma benle dedi. Kayot yaptırdım ki ben çoktan
Ben tatlıyı ve karbonhidratı kestim 4 günde 1 kilo vermişim bileYa siz kilo işini napiyorsunuz? Ben çok kilo almışım ya. Ve tatlı yiyorum habire :/ eskiden ağzima sürmezdim
Ben ana kucağına doğru koydum ayaklarıyla böyle oyuncak oyuncaklarıdeğmeye çalışıyor yani 1:10 15 dakika da olsa oyalanıyor bir kahve içiyorum en azındanPiyanolu oyun halısı olanlar böyle de kullanılıyormuşşş 10 dakika da böyle oyalansa hoca sözlüye 100 verse
Hem mama hem anne sütü alıyor, 4. Aya kadar tek sorunu kusmasıydı uyumasında da ağlamasında da hiçbir şey yoktu. Kilosu şu an 6600. Gündüz de 3 4 gündür sabah 8 de uyanıyor 11 gibi tekrar uyuyor ama yarım saat ancak sürüyor uykusu sonra 3 4 e kadar kesinlikle uyutamıyoruz. O saatte uyuyunca da yanında yatarsam 1 saat kadar uyuyor yoksa yine yarım saatte uyanıyor. Sonra 7 gibi yeniden uyumak istiyor aslında uyutmuyordum 8 i bekletiyordum ama onu yapınca 8 de de uyumadı ben de artık 7 de uyutuyorum bir yarım saat de o zaman uyuyor 9 gibi de gece uykusuna geçiyorAkşam Olmaz yorgunluk çözer gündüz iyi gelebilir. Normalde nasıl bebeğinin huyu canım emiyormu mama mı alıyor kilosu alımı nasıluykusunu iyi alamamış bebekler çok huysuz krizci oluyorlar
Diş de görünmüyor ki ama yani hafif beyazlık var tamam da kabarma falan yok. Ben de hiç istemiyorum gece olmasını hatta bu sıralar keşke hep hafta içi gündüz olsa işte olsam diyorum çalışırken daha az yoruluyorumBence diş huysuzluğu bizimkini de arada yokluyor bugün 20.30 da uyuttum 6 kez falan uyandı daha şimdiden geceyi nasıl geçirecek bakalımbazen gece olsun istemiyorum özellikle sabaha karşı artık uyanmak çok zor geliyor insana
Kız senin süt durumu nasıl oldu oruç etkiledi mi?Piyanolu oyun halısı olanlar böyle de kullanılıyormuşşş 10 dakika da böyle oyalansa hoca sözlüye 100 verse
ayy yaparım o zaman ben bunu çok sağol canımOlgunlaşma süreci devam edebilir dedi canım tavsiyesi püre haline getirip o şekilde dondurmanmış, rica ederim
evet aceleci davrandım biraz galiba bu kez ama düştü çok şükürOluyomuş bazen 2. 3. Gün bile ateş çıkan varmış ama 38den sonrası ateş aslında
4 numara mavi paket kullandım canım. sızdırma pişik vs olmadı.Kızlar bebek bezinde Molfix in hangisini öneriyorsunuz? Daha önce denemedim de 3 farklı seçenek olunca kafam karıştı. Sizin deneyimleriniz nasıl bu konuda
Bizimde bu gece yine çok kötüydü sabaha kadar her saat başı uyandı. Neyden uyanıyor bende çözemiyorum diş mi gaz mı anlamadım. Uykusuzluğu sadece yaşayan bilir çok uzun süre olunca sinirleri yıpranıyor insanınHem mama hem anne sütü alıyor, 4. Aya kadar tek sorunu kusmasıydı uyumasında da ağlamasında da hiçbir şey yoktu. Kilosu şu an 6600. Gündüz de 3 4 gündür sabah 8 de uyanıyor 11 gibi tekrar uyuyor ama yarım saat ancak sürüyor uykusu sonra 3 4 e kadar kesinlikle uyutamıyoruz. O saatte uyuyunca da yanında yatarsam 1 saat kadar uyuyor yoksa yine yarım saatte uyanıyor. Sonra 7 gibi yeniden uyumak istiyor aslında uyutmuyordum 8 i bekletiyordum ama onu yapınca 8 de de uyumadı ben de artık 7 de uyutuyorum bir yarım saat de o zaman uyuyor 9 gibi de gece uykusuna geçiyor
Benim doğum kiloma dönemem için 10 kilo vermem gerek ama bakalım nasıl vericez önümüz yazEvet ya benim de 10 kilo vermem lazım o da bebekten önceki halime dönmek için. Bebekten önce de kilom vardı 5. 15! 15 kilo nasıl verilir. Şu an farkındalık geldi bana
Benimkim de top gibi oluyor anakucağında ayaklarını yakalayıp çoraplarını çıkarmaya çalışıyor. Kalın havlu çorap giydiriyorum ben de o gevşek olduğu için kolay çıkıyor oyalıyor bayaBen ana kucağına doğru koydum ayaklarıyla böyle oyuncak oyuncaklarıdeğmeye çalışıyor yani 1:10 15 dakika da olsa oyalanıyor bir kahve içiyorum en azından
Yavrum sütümü etkilemedi ama beni fena etkilediKız senin süt durumu nasıl oldu oruç etkiledi mi?
Ben de çözemedim. Diş değil, atak değil, bi değişiklik de yok rutininde, aç değil mama takviyesi de alıyor, çişi kakası normal, döküntüsü yok, kıyafetleri rahat, oda sıcaklığı-nemi iyi, saatleri aynı.. bulamıyorum bulamıyorum.Bizimde bu gece yine çok kötüydü sabaha kadar her saat başı uyandı. Neyden uyanıyor bende çözemiyorum diş mi gaz mı anlamadım. Uykusuzluğu sadece yaşayan bilir çok uzun süre olunca sinirleri yıpranıyor insanın
Benim de öyleydi ben çözümü beraber yatmakta buldum. Yoksa asla dinlenemiyorumBen de çözemedim. Diş değil, atak değil, bi değişiklik de yok rutininde, aç değil mama takviyesi de alıyor, çişi kakası normal, döküntüsü yok, kıyafetleri rahat, oda sıcaklığı-nemi iyi, saatleri aynı.. bulamıyorum bulamıyorum.
Ben pure and sofftan memnun kaldım sadece bir tık çiş kokusu oluyor sanki onu fark ettim. Onun dışında emiciliği dokusu falan güzel. Sırtı da lastikliKızlar bebek bezinde Molfix in hangisini öneriyorsunuz? Daha önce denemedim de 3 farklı seçenek olunca kafam karıştı. Sizin deneyimleriniz nasıl bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?