- 17 Temmuz 2022
- 4.538
- 3.915
- 83
- 30
Bizim de brokoliden sonra öyle oldu ceviz yapmış olabilirKızlar bu kakanın siyah gibi yeşil gibi renkte olması neden oluyordu. Muz yedigimiz gün olmuştu demiri ve muzu vermedim 2. Gun gecmişti. Bu gun ceviz yedirdim yogurtla birlikte sabah. Demiri farklı damla ama fazlamı verdim emin değilim. Hangisi yapmıs olabilir. Bu arada 4 kere falan kaka yaptı hepsi normaldei. 2-3 tanesi cevizden sonra yaptı hatta. Akşam yemeginde yogurt yedirdim sade ondan sonraki kaka boyle oldu
aynen öyle 1 aydır diş mi acaba diyoruz kskdkss artık umudu kesicemBiz eşimle her sabah acaba diş mi yoksa başka bir şey mi diye güne başlıyoruzdiş etleri şişmiş bizimkininde ama bayağıdır şiş ne gelen var ne giden. Ama meme ucumu çok acıtıyor hatta çıktı bence görmüyoruz falan diyorum
Bende artık kontrol etmeyeceğim bir gün bir bakayım çıkmış olsunaynen öyle 1 aydır diş mi acaba diyoruz kskdkss artık umudu kesicembizde de var meme ucu ısırma. ama genelde süt akışı azalmaya başlayınca yapıyor bunu
Evet havuç parçaları çıkıyo bi de havuç kabızlık yaptı sanki benim bebodaKızlar 2 gündür havuç veriyordum dün kaka yapmadı bugün yaptı afedersiniz kakası hep havuçtu yani pütür pütür geri çıkmış sizde de böyle oluyor mu ?
Bizde de kabızlık yaptı ya ilk defa böyle kaka gördümEvet havuç parçaları çıkıyo bi de havuç kabızlık yaptı sanki benim beboda
Ben de çok denemek istiyorum ama korkuyorum sanki benim oğlanda ben yediğimde bile döküntü oluyor göz çevresinde pütürler oluyor çok hafifKızlar tahin deneten var mı? Sebze pürelerinin üzerine azar azar gezdirin diyo bi doktor ama korkuyorum bu alerji mevzusu yüzünden
Benim rutinde yediğim bir şey olmadığı için nasıl tepki vercek bilmiyorum hiçBen de çok denemek istiyorum ama korkuyorum sanki benim oğlanda ben yediğimde bile döküntü oluyor göz çevresinde pütürler oluyor çok hafif
Havuç taneleri olması kabızlık değil ki, kabız kakası keçi boku tane tane siyah ve sert olurBizde de kabızlık yaptı ya ilk defa böyle kaka gördüm
Tam kabızlık değilde bayağı eskiye nazaran kıvamlı bir kakaydıHavuç taneleri olması kabızlık değil ki, kabız kakası keçi boku tane tane siyah ve sert olur
Bende biraz daha zaman geçince çok çok az tadımlarla bakacağım birBenim rutinde yediğim bir şey olmadığı için nasıl tepki vercek bilmiyorum hiç
Kan yokta önemli bişey olabilir mi bilemedim de.Demir ilacı yapmış olabilir, yeşil kaka da normal doktorun dediği. Kan yoksa sorun yok
Ay ne ilgin totoları varBizim de brokoliden sonra öyle oldu ceviz yapmış olabilir
Ben deneticem de benimki cok yemek yemıyo yogurt yiyo yogurda karıstırıp verıyorum genelde herşeyi. Damagını pütürlüye alıştırmaya calısıyorum tahini yogurtla hayal edemedimKızlar tahin deneten var mı? Sebze pürelerinin üzerine azar azar gezdirin diyo bi doktor ama korkuyorum bu alerji mevzusu yüzünden
O oluyor evet bağırsakları gelişiyorTam kabızlık değilde bayağı eskiye nazaran kıvamlı bir kakaydı
Bende anlamadım ya ekşi falan değil çok güzel tadı yeni yaptım. Bugun yine denedim istemedi sinir oluyorum hiçbirseyi yemeyinceAyyy inşallahyoğurt nasıl sevmezler ya, her çocuk yoğurt sever
Benimki yutmadan geri tükürüyor o yüzden bilemiyorumKızlar 2 gündür havuç veriyordum dün kaka yapmadı bugün yaptı afedersiniz kakası hep havuçtu yani pütür pütür geri çıkmış sizde de böyle oluyor mu ?
Ya öyle dedi diye geçen vermek için çıkardım buzluktan. Ama çok metalik bi tadı vardı, benim midem bulandı vermedim. O içer miydi bilmiyorum da böyle buz tadı vardı. Önceki veridklerimi tam hatırlamıyorum ama bu içime sinmediKızlar buzluktaki sütler bozulmaz diyor Osman gönülal (1 seneye kadar diye hatırlıyorum ) benim 4 aylık falan sütlerim var asla içmek istemedi onları şimdi ek gıdada havucu kabağı yumuşatmak için kullanayım diyorum bu şekilde kullanan var mı yoksa 3 ayı geçen sütleri kullanmıyor musunuz ?
Bende tadını garipsedim çıkardığımda ya bende veremeyeceğim sanırımYa öyle dedi diye geçen vermek için çıkardım buzluktan. Ama çok metalik bi tadı vardı, benim midem bulandı vermedim. O içer miydi bilmiyorum da böyle buz tadı vardı. Önceki veridklerimi tam hatırlamıyorum ama bu içime sinmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?