- 15 Nisan 2023
- 815
- 474
- 33
Bizim nadir oluyor artık önceden her gün 2 3 kez olurduSizin de hala tasıyo mu kakalar ben hala en az iki kere kakalı zıbın çitiliyorım
Benimki bazen içip bazen içmiyordu boşa gitmesin verinEvet ben de okumuştum öyle olduğunu ama ne biliyim ya tadı bi garipti, içmez gibi geldi
ben sadece dokunmaya izin vermiyorum agu bugu yapıyolar o da gülüyo güzel bi şey aslında sosyalleşmiş oluyolar☺ ellemelerine izin verme ama benceKızlar yadün avmdeydik kızı erkeği bebeğime cilve yapıyordu bebeğime bazen mağaza çalışanı yaklaşıp oynadı onunla da ya neyapcamı bilemedim rahat sevsin diye tebessümle uzaklara baktım arada hem gerildim hem hoşuma da gitti siz böyle durumda nasıl davranıyorsunuz genel olarak, çok münasebet kuran biri değilimdir bi de yani djfjdk max tebessüm yapabildiğim fhfhs
Tadım zamanı zaten daha canım yemesini bekleme bir de zorlama hiç çünkü iyice reddetmesine sebep olur. Doktorumuz kaşığa kafasını sallıyosa ağzını açmıyosa kesinlikle vermeye çalışma dedi. Aç olduğu vakitlerde tekrar tekrar teklif edebilirsin istemiyosa da vermeKızlar ya böyle siz anlatınca bebeklerin yediğini çok imreniyorum. Maşallah nazarın değmesin kötü niyetle söylemiyorum ama asla bisry yemiyor benim kızım çok canim sıkılıyor. Hani sebzeleri sevmiyo desem meyve de yemiyor, yoğurtta yemiyor. Muz bile yemedi. Az önce dilim elmayı ağzına yaklastirdim ağladı normalde ne bulsa ağzına götürüyor yiyecek olduğunu anlayınca ağlamaya başlıyor. Napcam brn böyle alışır mi kızlar ya
Kızlar 6 ay aşıları kızımda ateş yaptı dün geceden beri ateşi bir iniyor bir çıkıyor calpol veriyorum 5 saatte 1 birde hep uyumak istiyor halsiz sizin de başınıza geldi mi daha önce hiç olmamıştı
Evet evet benim kız da gülmeye meraklı djkdk yakınlaşma hızlarını çözemediğim için gerildim bi yandan zatenben sadece dokunmaya izin vermiyorum agu bugu yapıyolar o da gülüyo güzel bi şey aslında sosyalleşmiş oluyolar☺ ellemelerine izin verme ama bence
Önüne koysanız yiyeceklerle temas etse belki bundan hoşlanabilir illa bi elini falan batırıp ağzına götürecektirKızlar ya böyle siz anlatınca bebeklerin yediğini çok imreniyorum. Maşallah nazarın değmesin kötü niyetle söylemiyorum ama asla bisry yemiyor benim kızım çok canim sıkılıyor. Hani sebzeleri sevmiyo desem meyve de yemiyor, yoğurtta yemiyor. Muz bile yemedi. Az önce dilim elmayı ağzına yaklastirdim ağladı normalde ne bulsa ağzına götürüyor yiyecek olduğunu anlayınca ağlamaya başlıyor. Napcam brn böyle alışır mi kızlar ya
Kaplan gibi beklicen işte başında tak diye araya girceksin hemenEvet evet benim kız da gülmeye meraklı djkdk yakınlaşma hızlarını çözemediğim için gerildim bi yandan zatenya şak diye öperse tutarsa
Ben indirmedim anasayfaya eklenti yaptım ordan bakıyorumKızlar ben attığınız ek gıda kitaplarını indiremedim bir uygulamaya yönlendiriyor
Düzelemedi henüz tam çok şükür çok yükselmiyor ama 5 saatte 1 calpol veriyorum birde altta 2 diş patladı üsttekilerde kabardı onların huysuzluğu üst üste geldi sanırımBizde de bugüne kadar aşılar ateş yapmamıştı ama 6. ay aşıları ateş yaptı biraz :) Cumartesi oldu aşıları, gece 38 oldu, uyku tulumu vardı çıkardım o şekilde idare etti sabaha kadar. Sonra sabah tekrar çıkınca calpol verdim. Dün 1 saat durdu uyudu, 1 saat durdu uyudu derken akşamüstü ancak kendine gelebildi yavrum. Düzelir hatta düzelmiş bile olabilir bebişiniz. :)
Ay maşallah canım ya benimki Bi daha yapmadı yabebiş bugün ilk kez yüzüstüne döndü. düzeltilmiş 6 ay 5 günlükdönüşünü ben göremedim ama sırtüstü bırakmıştım yerde. bir gittim yüzüstü dönmüş oyuncakla oynuyor
Ay bizim de öyle sizde bursadasınız değil mi aşırı bunaltıcı bir sıcak var kapattım kaloriferleri bendeHavalar sıcakladı ya bu aralar şaşırdıl napçagımızı 1 tog uyku tulumu giydiriyorum terliyor 23 24 derece oluyor ev doğalgazo kapattığımız halde yaaa zıbınsız giydirdim bu akşam inşallah terlemez siz uyku tulumuna devammı
Ahajajja bebiş için kaplan da oluruz evelallahKaplan gibi beklicen işte başında tak diye araya girceksin hemen
sende varsa tekrar atabilir misin buraya bende o şekilde yapayımBen indirmedim anasayfaya eklenti yaptım ordan bakıyorum
Ay evet sıcak baya İstanbul da ve bahar artık belli… ama yinede uzun kol pijama ile yatırıyorum ben doğalgazı kapattık gece bi tık daha soğuk oluyorHavalar sıcakladı ya bu aralar şaşırdıl napçagımızı 1 tog uyku tulumu giydiriyorum terliyor 23 24 derece oluyor ev doğalgazo kapattığımız halde yaaa zıbınsız giydirdim bu akşam inşallah terlemez siz uyku tulumuna devammı
Goon kullanmaya başladığımdan beri taşmalar azaldı bi aydır, sleepy her kakada taşıyordu yaSizin de hala tasıyo mu kakalar ben hala en az iki kere kakalı zıbın çitiliyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?