Ben yaptım o şekilde çok sevdi iki damla zeytinyağına iki yumurta kırdım tavada, bi tutam kekik ekledim bi de ya lezzetli oldu… sorun yaşamadım kakası çişi cildi aynıydı:) çeyreğini o yedi kalanını ben arada yoğurt labne su verdim az
Yaa aynen masaya saldırıyor herşeye uzanıyor ama ben yedirmeye calısırsam dudak büzüyor o kendi götürecek agzına galiba. Bizim yemekleri istiyo sanki hep
Yaa benimki inat ediyor istemiyorsa bırakıyorum ben. Emerken bırakırsa bende bırakıyorum yerken dudak buzerse bırakıyorum. Aç gibi gelirse 1-2 saat sonra bidaha teklif ediyorum
verdim ben ama hiç ağzına götürmedi ya. yemek olmasa götürürdü ben elini ağzına doğru ittirdim öyle bi tadına baktı orda da kırıntısı boğazına kaçtı öksürdü
Evet ek gıda tadım denemeleri 4. günden sesleniyorum. En azından patates denerken ağlamadı... Az da olsa yedi sanıyorum. Kabak, brokoli, tatlı patates tam bir fail idi... ahahah Bir de bizim kızın pek merağı yoktu böyle şeylere, konsepti pek anlayamadı o yüzden bence. Bakalım neler olacak...
6.ay kontrolünde geç dedi doktor. Ama baya aşamalı 1/8, çeyreği, yarısı en son tam verecekmişim sarısını. Bence bi sıkıntı yaratmıyor ama yine de doktor dedi diye devam ediyorum.
Evet ben de öğünleri arttırıyorum artık. Zaten bizimki az verince sinirleniyor
Yani tariflerde 6+ diyor ama ben de bisküviye emin olamadım daha ya, çok sert gibi geliyor.
6.ay kontrolünde geç dedi doktor. Ama baya aşamalı 1/8, çeyreği, yarısı en son tam verecekmişim sarısını. Bence bi sıkıntı yaratmıyor ama yine de doktor dedi diye devam ediyorum.
Ay ben verdim heves edip. Yalıyordu bir ara küçük hale getirip ağzına sokmuş. Sonra damağına yapıştı sanırım öğürmeşer başladı öksürme falan derken bir panik bisküvi ile tüm mideyi kustu. Neyse ucuz atlattık dedim. Bize henüz erkenmiş kırıp ağzına sokabileceğini düşünmemiştim.
Benim oğluma tavuk dokunuyor hemde bariz bir şekilde ne zaman tavuk yesek sabahlara kadar ağlıyor gaz oluyor dün yine bir deneyelim dedik aynısı oldu karnını ağrıtıyor sanırım
Benim oğluma tavuk dokunuyor hemde bariz bir şekilde ne zaman tavuk yesek sabahlara kadar ağlıyor gaz oluyor dün yine bir deneyelim dedik aynısı oldu karnını ağrıtıyor sanırım
Ay ben verdim heves edip. Yalıyordu bir ara küçük hale getirip ağzına sokmuş. Sonra damağına yapıştı sanırım öğürmeşer başladı öksürme falan derken bir panik bisküvi ile tüm mideyi kustu. Neyse ucuz atlattık dedim. Bize henüz erkenmiş kırıp ağzına sokabileceğini düşünmemiştim.
Ben sıkılıyorum bu adım adım gidişten ama neyse deneyelim bakalım
Ay gece de mi uyuyor, maşallah işte yoruluyorlar tamam ama biz de evde yoruluyoruz, biraz anlayış azıcık bi muhabbet istiyor insan. İş hayatı, sosyal hayat vs. sıfırlandığı için tek konuşabildiğim kişi eşim, onunla da konuşmayınca bomboş geçiyor günler.