2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kız benimki dün yataktan düştü sabah bi patırtı sonra aglama. Düşüş anını görmedigim için travma yaşamadım yastıkları cekip inmiş yere sese uyandım
Oy kuzumm Yatak korumalığı şart artık desene, benim kızım da artık yastıkları falan aşıyor yandık..

Kız benimki dün yataktan düştü sabah bi patırtı sonra aglama. Düşüş anını görmedigim için travma yaşamadım yastıkları cekip inmiş yere sese uyandım
Ayyy geçmiş olsun nasıl düşmüş uyanıp süründü belki de ben beşiğe koyuyorum iki gündür korkudan ama mahvolduk uykusuzluktan ölcem

Dişten canım, ne zaman yeni bir diş çıkarsa kızım daha sık uyanıyor. alttan 3 diş üstten 1 dişi çıktı şimdiye kadar
Ohoo her dişte bunu yaşayacaksak yolumuz uzun üst diş daha zor sanki bu kez kulağını da çekiştirip duruyor altlar çıkarken bu yoktu.

Merhaba şuan kaç aylık durumunuz nasıl

Yaa seninde aynıymış bizim gündüz hala 4 uyku bazen 5 bile olıyor 8 aylık bebek için 2 uyku diyolar ama bize imkansız nasıl olucak bilmiyorum

Kızlar ya ben 1 aydır evde sıcaktan zıbınla oturan bebeme farketmeden 1 dolap dolusu yazlık dısarı kıyafeti almışım bizden cok kıyafeti var. Hergün dısarı cıkarsak benimde o kadar kıyafet almam lazım yakalayabilmek için fagagaga tamam benim değilde en azından eşimin diyeyim şaka bi yana 20 den fazla takım kıyafeti var bide bunlara şirin güzel zıbınları eklemedim sadece kısa kollu şortlu takım salopet modu bu kadar. Yani evde giyilmicek tarzda. Nasıl böyle bi duruma düsmüşüm anlamadım seneye giyemıycek olması cok üzücü değil mi yaaa. Ben sevdigim şeyleri ya sürekli giydirmek istiyorum ya da daha özel gğnlere saklıyorum gene giyemıyo. Ben resmen bu kıyafet işinde sınıfta kaldım ya çocuğa kücük gelenleri giydirdim ya da hiç giyemeden kaldırdım bazı şeyleri. Allahım nolur yaz uzun olsun nolurr.

Benim kendimi ıslah etmem lazım. Emzirirken alıyorum sonra uyuyakalıyorum bazen geri koyuyorum beşiğe de genelde uyuyakalmış oluyorum
İnsanlıkk hali çok yoruluyoruz bizimki beşiğe alışamıcak galiba iki gecedir kriz yaşıyoruz

Yaa bizimkiler de hep küçük kaldı giyemicek hiçbirini yazık oldu

Merhaba hanımlar. Ben bu gün gogus pompası aldım. Ama eve gelince çalıştıramadım. Şarjlı. Ekranı açılmıyor. Satıcı kız işte çalışıyor böyle böyle diye gösterdi ama ilk nasıl çalıştırdı dikkat etmemişim. Yani açma kapama düğmesi nerde nasıl bilmiyorum. Şarjı yoktur diye şarjda koydum yine açamadım. Nasıl ćalistiriliyor.
Eklentiler
17463584878544845807878838349252.webp

Eklentiler

• 1746358677496211986046699288882.webp
    27 KB · Görüntüleme: 39
Yuvarlak görünen kısma bastınız mı dokunmatik tuşu var sanki. Ben kullanmadım sadece fotoğraftan yorum yapıyorum. Belki kullanan daha iyi bilir

üstte siyah kısımda açma tuşu var dokunmatik sanırım yuvarlak olan

İyi akşamlar hanımlar dıs olayı kafama çok takıldı artık 8 ayı doldurduk bır dısımız bıle yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…