2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hele ablası bir şey yiyorsa çıldırıyor bizimki, geçen bi baktım kendi yediği çikolatalı kekten veriyor bebiş de ağzını şapırdata şapırdata yiyor ahahahhaha
senin işin zor he. bebeye vermesen de abladan görüp isticek çoğu şeyi ben de kocama tembih ediyorum abur cuburu bıraksın diye kdjdd

senin işin zor he. bebeye vermesen de abladan görüp isticek çoğu şeyi ben de kocama tembih ediyorum abur cuburu bıraksın diye kdjdd
Ayy sorma ya, Allahtan benim büyük kızım çok abur cubur sevmiyor sadece çikolataya zaafımız var ama ablası sayesinde biraz erken tanışacak gibi ne yapalım artık

Ay kızlar ben kızımın odasını ayıracağım ya, büyük kızım o bizim odamızda diye geceleri yanımıza gelmeye başladı. 10 aylıktan beri kendi odasında uyuyordu ve benin uyku kalitem aşırı düştü çünkü aşırı deli uyuyor. Ve tabiki canım kocamın 100 tane alarmıyla sabah 6 da güne başlıyoruz. Dedim ayırıyım odayı zaten görüntülü telsizim var oda da hemen yanımızda. Sizce ne yapıyım

Kızlar ya aslında hepimiz her gün(fırsat buldukça) bebeğimize ne yedirdiğimizi yazsak buraya fikir alsak birbirimizden çok iyi olmaz mı
Ben başlayayım, bugün sabah kahvaltıya tarhanadan pankek yaptım öğlen de kıymalı kabak yaptım zeytinyağında. Az önce de meyveli yoğurt yedi

Ben başlayayım, bugün sabah kahvaltıya tarhanadan pankek yaptım öğlen de kıymalı kabak yaptım zeytinyağında. Az önce de meyveli yoğurt yedi
Aa kız ben tarhana da vermedim hala akşama ben de kıymalı kabak yaptım daha yemedi

benim için mümkün değil canım ama gece uykusu düzene girdiyse neden olmasın? benimkinin ne zaman uyanacağı belli değil. diş döneminde uykusu allak bullak oldu. bazen bir kere uyanıyor bazen 5 kere ama düzene girmiş olsa düşünülebilir

Bizimki de ek gıda yemek istemiyor ne versem reddediyor ne yapacağımı şaşırdım
Benim kızım da yemiyor asla yoğurt bile yemiyor. Eline ekmek falan verirsem onu biraz kemiriyor oda yediğinden değil oynuyor. Nolcak bilmiyorum 8 aylık olcak ama hicbisey yemiyor deli oluyorum

Kızlar ya bebişlerinizi hala uyku tulumuyla mı uyutuyorsunuz ?? Şuan doğalgaz kapalı ev 24 derece oldu havalar da birden ısındı zıbınsız giydirdim 1 tog terliyor yahu napsak

Kızlar ya bebişlerinizi hala uyku tulumuyla mı uyutuyorsunuz ?? Şuan doğalgaz kapalı ev 24 derece oldu havalar da birden ısındı zıbınsız giydirdim 1 tog terliyor yahu napsak
Evet ya ben de bunu soracaktım, uyku tulumu terletiyor gibi. 0.3 tog olanlardan mı almak lazım acaba yoksa başka türlü çaresine bakılabilir mi? Deneyimsiz ebeveynlik online...

Kızlar sidefer damla kullanan varsa dilini boyuyor mu yoksa pekmez-tahin mi boyuyor ya? Minnoşumun dilinin ortası böyle morumsu grimsi boyanmış gibi

Kızlar sidefer damla kullanan varsa dilini boyuyor mu yoksa pekmez-tahin mi boyuyor ya? Minnoşumun dilinin ortası böyle morumsu grimsi boyanmış gibi
Siderin diş boyamadığından bahsedenler vardı. Sanırım kalıcı da oluyormuş süt dişleri gidene kadar. Damla sonrası di ve ağız temizliği öneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…