2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
valla dün mercimek yapmıştım tuz baharat eklemeden ayırıp verdim ama market salçası kullandığım için pek içime de sinmedi. bebek için salça alsam yine ona ayrı pişirmek lazım. hepimizin yiyebileceği katkısız bişey bakmam lazım galiba. market salçası veriyor musunuz siz, sorun olur mu acaba?
Ben almıştım bebek salçası ama bitince almayabilirim gibi

Ben çok bıktım bu onu verme bunu verme olayından gerçekten dert oldu yani bana bu ek gıdben
Ben sadece tuz şeker olayına dikkat ediyorum gibi. Valla organik olayı bile baydı beni. Hani yasaklı gıdalar bakla patlıcan vermem bal vermem tuz şeker bermem ama onun dısında hafif hafif veririm. Bide daha 1 lokma bişe yiyo düzgünce yemeye başladıgında belki organik ürünlere yönelirim şuan aldım falan ama mesela bebek salçası aldım ama açmadım.

Ben sadece tuz şeker olayına dikkat ediyorum gibi. Valla organik olayı bile baydı beni. Hani yasaklı gıdalar bakla patlıcan vermem bal vermem tuz şeker bermem ama onun dısında hafif hafif veririm. Bide daha 1 lokma bişe yiyo düzgünce yemeye başladıgında belki organik ürünlere yönelirim şuan aldım falan ama mesela bebek salçası aldım ama açmadım.
O zaman şöyle bi nebze daha güvenilir bi salça bulcam tuz oranı düşük hepimize aynı salçayı kullancam AAAAAAA çıldırcam yoksa

Oluyor canım ama valla çok sıkıldım, ilk kızımda çok dikkat ettim bunlara hiç bit şey yemiyor şimdi, bu kızımda biraz daha rahat ilerleyeceğim
ama o bana bile çok tuzlu geliyo ya ev salçası veremem de yine bi tık daha organik ve tuzsuzunu bulup kendimize de onu kullancam

Cucuthecatt Cucuthecatt kahvaltımız : yarım muz çatalla ezilmiş + yumurta sarısı + 1 ç.k. labne + 1 tatlı kaşığı irmik 1 çay bardağı su ile pişirilmiş + üstüne 1 çay kaşığı keçi boynuzu pekmezi = hepsini karıştırdım çok severek yedi

Cucuthecatt Cucuthecatt kahvaltımız : yarım muz çatalla ezilmiş + yumurta sarısı + 1 ç.k. labne + 1 tatlı kaşığı irmik 1 çay bardağı su ile pişirilmiş + üstüne 1 çay kaşığı keçi boynuzu pekmezi = hepsini karıştırdım çok severek yedi
Benim kız asla böyle karışık şeyler yemiyor ya hepsini teker teker verince seviyor

Benim kız asla böyle karışık şeyler yemiyor ya hepsini teker teker verince seviyor
Valla aynını yazcaktım. Bizimkide tahin pekmez. Labne( labneyi bıraksam kutuyu yicek gibi yiyio) domates pişirip yumurta kırdım. Bugun menemeni azcık yedi

Valla aynını yazcaktım. Bizimkide tahin pekmez. Labne( labneyi bıraksam kutuyu yicek gibi yiyio) domates pişirip yumurta kırdım. Bugun menemeni azcık yedi
Menemeni deneyeyim ben de ya, en sevdiği şey ekmek hahahah ben geçen bebek keki yaptım onu çok sevdi. Zeytinin kabuğunu soyup veriyorum minik minik onu da yiyor. Avakafoyu küçük küp küp önüne koyuyorum onu da öyle yiyor ama kaşıkla yenilen şeylerden hoşlanmıyor

Menemeni deneyeyim ben de ya, en sevdiği şey ekmek hahahah ben geçen bebek keki yaptım onu çok sevdi. Zeytinin kabuğunu soyup veriyorum minik minik onu da yiyor. Avakafoyu küçük küp küp önüne koyuyorum onu da öyle yiyor ama kaşıkla yenilen şeylerden hoşlanmıyor
Evet inatlasıyo bazende kaşıgı tutmak için. Benimki zaten 3-5 gündür boyle. Gecen hafta herşeyi tükürüyodu🤣

irmiği suyla pişirip içine muz eziyorum ben de onu seviyo labneyi ayrı veriyorum tadını alsın diye

Back
X