- 17 Temmuz 2022
- 4.538
- 3.915
- 83
- 30
He ya erkek geç yürür diyolardıAy bizimki de adımlıyor erkek çocuk üşenir derlerdi bir de
Yok canım ne düzene girecek ya, emzirme bitene kadar düzene girmezbenim için mümkün değil canım ama gece uykusu düzene girdiyse neden olmasın? benimkinin ne zaman uyanacağı belli değil. diş döneminde uykusu allak bullak oldu. bazen bir kere uyanıyor bazen 5 kereama düzene girmiş olsa düşünülebilir
Benim bebe tutunup kalkmayı öğrenmiş sıralıyobabası kılıklı erken yürücek galiba
Ay bizimki de adımlıyor erkek çocuk üşenir derlerdi bir de
Benimki de tutup kalkıyo biz salondaki park yatagı alt kademeye indirdik biyerden tutturken de adımlıyor. Biz tutaraak evi geziyor ama tutmazsak suan dikkatini çeken şeye kadar mesela yurume arkadası var tutup yurumuyor üstündeki oyuncaklaarla oynuyo sadece. Babasıda 9-10 aylıkken yürümüş. Ben 8 aylıkken koşa koşa gidiyormusum. Desteksiz ne zaman yürür acaba çok beklermiyiz bizde. Şuan bile bıraktıgımız gibi bulamıyoz. Mesela ıslak mendil almaya kalkıyorum arkamı bi dönüyorum başka yere yuvarlanmış. Kafa göz patlıycak bu gidişleHe ya erkek geç yürür diyolardıbizim maraton başladı geçmiş olsun
Valla benim oğlan da aynı. Diş yok emekleme yok, anca dönüyor ve zıplıyor.Oyy benimki daha emeklemeyi bile başaramadı. Sadece ayakları ile zıplıyor. Bakalım neler olcak
Yaa bizimki de bi kere sırt üsyü düştü otururken artık ufacık devrilse bile ağlıyoBenimki de tutup kalkıyo biz salondaki park yatagı alt kademeye indirdik biyerden tutturken de adımlıyor. Biz tutaraak evi geziyor ama tutmazsak suan dikkatini çeken şeye kadar mesela yurume arkadası var tutup yurumuyor üstündeki oyuncaklaarla oynuyo sadece. Babasıda 9-10 aylıkken yürümüş. Ben 8 aylıkken koşa koşa gidiyormusum. Desteksiz ne zaman yürür acaba çok beklermiyiz bizde. Şuan bile bıraktıgımız gibi bulamıyoz. Mesela ıslak mendil almaya kalkıyorum arkamı bi dönüyorum başka yere yuvarlanmış. Kafa göz patlıycak bu gidişleama şuan korkuyo mesela gecen gün emeklemeye calısırken kafasını çarptı bikaç gün boyumca hiç o pozisyona gecmedi. Yururken bi düşerse hayatta kalkmıcak die korkuyom ama suanda ayakları sürekli kolbastı modunda
benimki de öyleee ama bu 9 ayda öğrendiğim bir şey varsa o da beklemekOyy benimki daha emeklemeyi bile başaramadı. Sadece ayakları ile zıplıyor. Bakalım neler olcak
Seninki yine iyiymiş. Benimki sadece zıplıyor. Üstelik evde zıp zıp falan da kullanmadık. Asla ayaklarının üzerine basmıyor.benimki de öyleee ama bu 9 ayda öğrendiğim bir şey varsa o da beklemekpeki elinden tutup ayağa kaldırınca öne doğru adım atıyor mu? bizimkinde deniyorum ama asla ileri adım atmıyor sadece geri geri yürüyor kfjfj
Zıplaması iyi bir şey bacaklarını güçlendiriyor 1-2 aya emekler annesiSeninki yine iyiymiş. Benimki sadece zıplıyor. Üstelik evde zıp zıp falan da kullanmadık. Asla ayaklarının üzerine basmıyor.
Biz 7,5 aylığız çorbalarına kullanıyoruz zaten salçasız ve tuzsuz en azından lezzet katıyor doktor önermişti bizede , mesela bunun tarhana yaptım kemik suyu ve kuzu eti artı nane ekledimKızlar kuru nane kullanıyor musunuz? ChatGPT 8.aydan itibaren demiş kullanmaya başlasam mı ya
Ben de kullanıyorum canım hatta bugün kapya bibere dolma yaptım, sevdi bayaKızlar kuru nane kullanıyor musunuz? ChatGPT 8.aydan itibaren demiş kullanmaya başlasam mı ya
Benim ki püre gibi yiyor. Azıcık katı olsa öğürüyor. Bazen kusuyor da. Nasıl ilerlediniz katı gıdaya doğru, bende deneyeyim.Ben de kullanıyorum canım hatta bugün kapya bibere dolma yaptım, sevdi baya
Ben hala böyle şeyler veremiyorum korkuyorumBen de kullanıyorum canım hatta bugün kapya bibere dolma yaptım, sevdi baya
Yani ben hep çatalla ezdim en başından beri ama onun haricinde çatalla ezdiğim şeyleri tüm olarak önüne koydum kendisi alıp yemeye çalıştı hep. Bir de benim kız püre sevmiyor ya onun da etkisi çok büyük bence en başından beri pankek, mücver ilerliyoruz. Sabahları önüne minik minik zeytin koyuyorum mesela çok seviyor ya da avokadoyu küp küp koyuyorum. Bu şekilde ilerliyoruz inşallah sizede faydası olurBenim ki püre gibi yiyor. Azıcık katı olsa öğürüyor. Bazen kusuyor da. Nasıl ilerlediniz katı gıdaya doğru, bende deneyeyim.
Ya onların damakları çok sert çok güzel ezebiliyorlar, yutamazsa öğürüp çıkarıyor zaten.Ben hala böyle şeyler veremiyorum korkuyorum
Ay ben omlet yaptım yediği mercimek tanesi kadar öğürüyor yiyemiyor anlamadım. Geç kalmakta istemiyorum. 7 ay 25 günlük olduk. Pankekte yapmak istiyorum boğazında kalır endişesi var hepYa onların damakları çok sert çok güzel ezebiliyorlar, yutamazsa öğürüp çıkarıyor zaten.
bizimki de hiç zıplamadı ya. zıplasa fark ederdim herhalde di mi? nasıl oluyor zıplama olayı tam anlamadım. ayaklarının üstüne de zor bastı aslında, ıslak yere basmış gibi tepkiler veriyordu başta ama şimdi alıştı. bakalım düzelir inşallah zamanlaSeninki yine iyiymiş. Benimki sadece zıplıyor. Üstelik evde zıp zıp falan da kullanmadık. Asla ayaklarının üzerine basmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?