- 19 Şubat 2024
- 1.926
- 1.562
- 53
- 32
yok genelde keyifsiz değil. oyun oynamak istiyor. sürekli ellerini uzatıyor ki tutup ayağa kaldıralım da yürütelim. artık çok yorulduğum için yürüteç alıcam galiba yarın. en azından günde 1 saat yürür öyle kendisiUyumadığı zaman ne yapıyo peki keyifsiz mi oluyo? Benim ki normalde 2 saati geçiremez ama bu akşam misafir vardı 4 saat geçti daha yeni uyudu. Bir iki kez denedim uyumak istemedi keyfi yerinde diye zorlamadım takıldı bizimle
Mesela bir süredir de bi miktar emiyor mama asla içmiyor 125 hazırlıyorum 30 ml anca. Meyveleri de parmak boy dograrsam işte alıp yemesi hoşuna gidiyor ama onu da sindiremiyor... Gece beni mahvediyorGüzel haber. Bizde geçebiliriz umarım o günlere.
Benimkinde de başladı mamayı reddetme durumları. Bu ek gıdanın artışına bağladım. Bazen aç olsa bile içmiyor müzik kandırmaya çalışıyorum şimdilik. Her zaman kalmıyor, bende aman yemezse yemesine döndüm.Mesela bir süredir de bi miktar emiyor mama asla içmiyor 125 hazırlıyorum 30 ml anca. Meyveleri de parmak boy dograrsam işte alıp yemesi hoşuna gidiyor ama onu da sindiremiyor... Gece beni mahvediyor
Daha sıkı diye.Eski Sutyen takınca neden süt kesilsin ki?
Ben giyiyorum bazen sütü azaltmadı ama ağrı yapıyor bekleyince süt arttıkça şiştiği içinDaha sıkı diye.
Ben uyutuyorum ya dayanamıyo ki. Son uykusunu en geç 7 gibi bitirirse süper oluyo ama her gün ayarlayamıyorum yani keyfine göre uyuyup uyanıyor ne yapayımyok genelde keyifsiz değil. oyun oynamak istiyor. sürekli ellerini uzatıyor ki tutup ayağa kaldıralım da yürütelim. artık çok yorulduğum için yürüteç alıcam galiba yarın. en azından günde 1 saat yürür öyle kendisigece uyutmaya çalışırken mutsuz oluyor ağlayıp bağırıyor genelde. chatgptye yazdım günlük aktivitelerimizi. 5ten sonra yarım saat bir saat uykusu vardı, onu iptal et dedi. bize uyku planı yapmış en son uykusu gündüz 3 buçukta bitiyor çocuk 3 buçukta uyansa 6-7 gibi sızar kalır ya da çok keyifsiz olur. bana çok erken geldi o uyku ya. siz 5ten sonra hiç uyutmuyor musunuz?
Havalar ısındıkça benimkife sürekli terliyor. Yine sıcaklardan nem oranı düşmüş olabilir tıkanıklığı ona bağladım bizde de oluyor.burnunu açıyorum daha ince giydiriyorum. Birde yatakta Alez vardı o da ekstra terletiyor çıkartım onu da.Kızlar benim oğlumun kafası aşırı terliyor ve aşırı sıcak. Ateş ölçer 36.6 gösteriyor ama elimle bakınca yanıyor. Özellikle uyurken yastıkları yarım saat içinde ıslanıyor. Burnuda tıkalı birkaç gündür devamlı açıyorum. Sizce grip falan mı olacak?
Sadece kafasıysa diştir canımKızlar benim oğlumun kafası aşırı terliyor ve aşırı sıcak. Ateş ölçer 36.6 gösteriyor ama elimle bakınca yanıyor. Özellikle uyurken yastıkları yarım saat içinde ıslanıyor. Burnuda tıkalı birkaç gündür devamlı açıyorum. Sizce grip falan mı olacak?
Aynı benim içinde öyle uykusuzken çok kötü oluyorum ve uykuya çok da düşkün bir insanımdır. Mecburen sabrediyorum geceleri eşim de biraz yardımcı oluyor. Senin gene iyi ben daha hiç öyle 9 12 kahve sohbet hiç yapamadım doğduğundan beri çünkü uykuları sürekli bölünüyor sürekli uykuya geri döndürüyorum başında bekleyip yani uykudayken da kahve molası veremiyorum2den 6ya kadar nasıl dayanıyorsun? ben kocamla biraz vakit geçireyim diye akşam 9dan sonra bebeği uyutup çaya falan geçiyordum ama artık bebek ne zaman uyursa ben de anında uyucam inşallah. 9dan 12ye kadar çay sohbet yaptık, tam yatağa girdiğim an bebek uyandı bir daha sabaha kadar perişaaaann oldumaynı dediğin gibi, benim bebe de ayakta uyuyordu ama artık ayağıma koyduğum an çığlık çığlığa ağlıyor. ne yapacağımı şaşırdım. çak yapmayı öğrendi bu ara sürekli elimi açıp çak çak yapıyor. alkış yapıyor. üst dişler çıkacak galiba onun ağrısı desem ağrı çekiyor gibi de değil yani. ay allahımm bu gece bi sinirlendim kızdım bir sürü ve çok ağladı. sonra da kendime kızdım. çok kötü bi anneyim gibi hissediyorum. bi gece uykusuzluğa dayanamıyorum ama elimde değil gerçekten bilincimi kaybediyorum sanki. uyku çok hayati bi şey benim için
Bizimkide böyleBenim bi problemim varoğlum gece uykusunun ilk 3 saatinifalan güzel uyuyo ama sonra bir dönmeye başlıyo sabaha kadar gözü kapalı ağlamıyo ama sürekli fırıl fırıl dönüyo poposunu havaya dikiyo hatta oturuyo bu ne ya
Ay ben hiç uyuyamıyorum ya bi kafası üstümde bi bacakları bi bakıyorum oturuyo bi bakıyorum ters yöne dönmüş. Geçen gece bi gülme geldi hepimi uyandıkBizimkide böyleo popoyu ısırasım geliyor. Hele yanımızdaymen bi saga bi sola dönüyo iç çekiyo uyuyo bazen donunce uyanıyo kafayı kaldırıp bize bakıp gülüyo. Gecen gece ayagı agzımdaydı resmen
Benimkide aynı oluyor. Oda sıcak ama ben uzun patikli tulum giydirsemde ensesi serin oluyor. Mesela ayagı falan sıcak oluyor ama.Kızlar bebekleri nasıl giydirmeye başladınız uyuturken ? Odamız 25.5 26 derece arası oluyor artık sıcaklar geldi askılı zıbın üstüne kısa kol tshirt altına da patikli pijama giydiriyorum bazen ensesi serin oluyor ama emerken su gibi terliyor emin olamıyorum ya
Aynen ayağı falan sıcak bakıyorum ay üşüdümü sıcakladımı kaygısı oluyor hepBenimkide aynı oluyor. Oda sıcak ama ben uzun patikli tulum giydirsemde ensesi serin oluyor. Mesela ayagı falan sıcak oluyor ama.
Bende çözemedim bi türlü acaba terleyip soguyo mu ama üşüse ayakları falan da serin olmaz mı acabaAynen ayağı falan sıcak bakıyorum ay üşüdümü sıcakladımı kaygısı oluyor hep
Tam bunu yazacaktım terleyip soğuyor bence kızlar 25-26 derecede soğuk olamaz yaniBende çözemedim bi türlü acaba terleyip soguyo mu ama üşüse ayakları falan da serin olmaz mı acaba
Ben gecen gün koltukta uyuyakalmısım kollarım üşümüş Normalde üşümüyorum tabi. Acaba bebeklerde uyuyunca üşüyormu ki uyuyanın üstüne kar yagar derler yaTam bunu yazacaktım terleyip soğuyor bence kızlar 25-26 derecede soğuk olamaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?