2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Selam kızlar uzun zamandır gelemedim buralara nasılsıniz bebişler nasıl emeklemeye başladılar mı

Ben gecen gün koltukta uyuyakalmısım kollarım üşümüş Normalde üşümüyorum tabi. Acaba bebeklerde uyuyunca üşüyormu ki uyuyanın üstüne kar yagar derler ya
Sanırım bebekler öyle değilmiş. Bizim nabzımız çok düşüyor uyurken. Mesela benim gün içinde 80lerde olur nabzım. Gece uykusunda 39a falan düştüğü oluyor. Ama bebeklerde öyle değil. Yani böyle bir düşüş yok. Bu yüzden üşümezler bence

Merhaba toparladımı bebeğiniz

Evet var, yenidoğan yoğun bakımda ertesi. Gün 14 e düştü
Hiç telaş yapma canım bizimki biraz daha inatçı oluyor sadece. Ama geçici. Allah şifasını versin
Kızlar benim oğlum 06.00 da uyanıyor nasıl kaçta uyursa uyusun böyle nasıl uzar bu ya gece ayrı uyanıyor gündüz desen sabahın kör vakti güne başlıyoruz
Canım biyolojik saati oturmuş galiba bizimki de gece 5'te kalkıyor 1 saat oturup tekrar uyuyor ben 6'da işe gitmek için hazırlanmak zorunda olduğum için 5'te uyanmış oluyorum ama yapacak bir şey yok maalesef. Belki tek uykuya düştüklerinde düzelir. Gündüz uykuları uzun mu?

Toplam 2.5 saat veya 3 saat uyuyor gündüz 2 uyku yapıyoruz. Bende uykuyu sevmezdim erken kalkardım ama 6 da çok erken sen gece uyjusa kaçta yatırıyorsun canım ben en son uyku ile adasında 4 saat bırakıyorum 20.00 da yatırıyorum ama 9 da gece uykusuna geçse 10 da geçse ya 6.30 ya 6 da uyanıyor

Kızlar benim oğlum 06.00 da uyanıyor nasıl kaçta uyursa uyusun böyle nasıl uzar bu ya gece ayrı uyanıyor gündüz desen sabahın kör vakti güne başlıyoruz
Benimkide 7 buçuk maks kaçta uyursa uyusun 6 dan sonra kıpırdanıp uyanıyor ama hemen müdahele edip uykuya döndürüyorum dönmezsede canı sağolsun diyorum.

9 aydan sonra tekrar emzik denemek saçma mı olur? Gece sadece memeyi ağzında tutmak istiyo meme uçlarım yanıyo artık çok zorlanıyorum. Vermeyince de çok ağlıyor

Koyu bir fon almayı düşünüyorum son çare
8-9.30 arası değişiyor kendi karar veriyor canım bazen 7.30’da bile uyumak istiyor en fazla 8’e kadar bekliyor ama kaçta yatarsa yatsın aynı saatte uyanıyor Bende karartma perde var hem de koyu füme simsiyah oluyor odanın içi ama uyumayan uyumuyor kızlar maalesef gün ışığıyla ilgisi yok yani

9 aydan sonra tekrar emzik denemek saçma mı olur? Gece sadece memeyi ağzında tutmak istiyo meme uçlarım yanıyo artık çok zorlanıyorum. Vermeyince de çok ağlıyor
Senin tercihin canım ama bu aydan sonra tutmaz herhalde uykuya dönmek için emmek istiyordur benimkide bu aralar çok ağlıyot gece dişinden şüpheleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…