- 14 Mart 2024
- 502
- 699
- 23
Sabah uyanış saatini erkene almayı deneyebilirsin. En geç 8 olmalı diyorlar. Zamana öne çekiyor kendisi. Benimki artık 6.30-7 arası uyanıyor hep. Birde bence bu aralarda bir atak var sanki düzenli olan herşey bozuldu gibi bizde de. Biberon reddi yaşıyoruz bizde uyku bozukluğıma ek olarak. Türlü türlü şaklabanlıklarla yediriyorum. Miktarını da çok azaldım.ben de aynen böyle düşünüyordum. annemlerin söylediğine göre 8. ayda falan akşam yatıp sabah kalkar herhalde diyordum. nerdeeeeee umudum kalmadı artık
Çok geç kalkmış canım gece ne olursa olsun sabah en geç 8 de uyandır. Gün içinde de 2 buçuk saat uyanıklık sonrası odasına geç hadi bakalım uyuyoruz anneciğim de öp nasıl uyku sinyali veriyorsan ver ve başla. Benimkide direniyor şşttt sakin ol annem diyip seviyorum. Tekrar ağlıyorsa doğrultuyorum bişey yok kızım uyuyoruz hadi tekrar deneyelim diyorum. 1 saat kadar uğraşıp uyumazsa kaldırıp diğer uyku saatini bekleyebilirsiniz. Benim kızımın gece uykuları şaştı bi kaç gündür babası yoktu ona bağlıyoruö uyanıp babaaa baaağğ babaaaağğ diye bağırıyor güzel yavrum beşiğinde de uyumuyor huy değiştirdi. Yanıma almak istemiyorum ama bakalım derdi diş mi baba mı çözemedim. Tek uyku olmaz gece sık uyanır yorgunluktan.kızlar bebeklerinizin uyku düzeni nasıl? yaklaşık 8 ay oldu artık düzeldiler mi? bizim 8. aya kadar kör topal bir düzenimiz vardı. en azından gündüz 2 kere, gece de bir şekilde uyuyordu ama 3 gündür iflahım kesildi artık dayanamıyorumdün sabah mesela 10da uyandı sonra bir saha 14.20de uyudu, 16.50de uyandı. çok zor uyuduğu için çıt çıkarmadan bıraktım uyuduğu yere kadar. sonra akşam 21.00de uyudu. bütün gün 2 buçuk saatlik tek uyku uyudu yani. gece 12de uyandı ve sabah 4 buçuğa kadar gözünü bile kırpmadı. ben de sıfır uyku tabii. kucağımda, beşiğinde, ayağımda, yanımda havada karada hiçbir yerde hiçbir şekilde uyumuyor esnemekten ağzı yırtılıyor ama asla dalmıyor. uyutmaya çalışmadığım sürece mutlu, sürekli oynamak istiyor. bişeyler söyleniyor, ellerini uzatıyor ayağa kaldırıyım diye. neyi yanlış yapıyorum ben gerçekten bu kadar yol geldik 2. ay, 4. ay ataklarını bile daha rahat geçirmiştik. şimdi diş de çıkardı rahatlar derken bölüm sonu canavarı gibi bişeyle karşılaştım
Çığlığı gözleri kapalımı atıyor canım?Bizimki asla uyumuyor. Sabah 6.30 gibi uyanıyor 11 gibi zorla yarım saat uyutuyorum ve uykuya direniyor uyumadan önce savaşa girer gibi hazırlık yapıyorum. Sonra uyanıyor bazen o uykuyla akşamı ediyor bazen saat 4 gibi bir yarım saat daha uyuyor. Akşam da genelde 7 8 arası gece uykusuna geçiyor ama saat başı uyandığı bir gece uykusu. Özellikle gece 4 gibi ağlayarak uyanıp sadece çığlık atıyor asla susturamıyorum.
desenize yalnız değilmişim. herkes düzeldi bizimki bozuldu sanmıştım. valla aynı dediğin gibi uyku saati geldiğinde savaşa hazırlanır gibi oluyor ruh halim. mesela şimdi 2 saattir uğraşıyorum yarım saat uyudu uyandı asla dalmıyor bi daha. mecbur oynıcaz napayım. yatak odasından çıkarmıyorum, loş ışıkta yormaya çalışıyorum emekleyip yürüterek falanBizimki asla uyumuyor. Sabah 6.30 gibi uyanıyor 11 gibi zorla yarım saat uyutuyorum ve uykuya direniyor uyumadan önce savaşa girer gibi hazırlık yapıyorum. Sonra uyanıyor bazen o uykuyla akşamı ediyor bazen saat 4 gibi bir yarım saat daha uyuyor. Akşam da genelde 7 8 arası gece uykusuna geçiyor ama saat başı uyandığı bir gece uykusu. Özellikle gece 4 gibi ağlayarak uyanıp sadece çığlık atıyor asla susturamıyorum.
ben emziriyorum ama bu ara mememi ısırdığı için yara yaptı, mecburen bir tanesini sağıp veriyorum. asla biberonla emmiyorSabah uyanış saatini erkene almayı deneyebilirsin. En geç 8 olmalı diyorlar. Zamana öne çekiyor kendisi. Benimki artık 6.30-7 arası uyanıyor hep. Birde bence bu aralarda bir atak var sanki düzenli olan herşey bozuldu gibi bizde de. Biberon reddi yaşıyoruz bizde uyku bozukluğıma ek olarak. Türlü türlü şaklabanlıklarla yediriyorum. Miktarını da çok azaldım.
bu sabah 7 buçukta uyandı (gece de toplam 5 saat falan uyumuştu) bi daha uyutmadım. gündüz 2 kere uyudu toplam 4 saat. şimdi yine nanay. gündüz fazla uyuduğundan oldu galiba bu sefer de. ama napayım öyle yorgundum ki uyumuşken uyusun diye bıraktım: (Çok geç kalkmış canım gece ne olursa olsun sabah en geç 8 de uyandır. Gün içinde de 2 buçuk saat uyanıklık sonrası odasına geç hadi bakalım uyuyoruz anneciğim de öp nasıl uyku sinyali veriyorsan ver ve başla. Benimkide direniyor şşttt sakin ol annem diyip seviyorum. Tekrar ağlıyorsa doğrultuyorum bişey yok kızım uyuyoruz hadi tekrar deneyelim diyorum. 1 saat kadar uğraşıp uyumazsa kaldırıp diğer uyku saatini bekleyebilirsiniz. Benim kızımın gece uykuları şaştı bi kaç gündür babası yoktu ona bağlıyoruö uyanıp babaaa baaağğ babaaaağğ diye bağırıyor güzel yavrum beşiğinde de uyumuyor huy değiştirdi. Yanıma almak istemiyorum ama bakalım derdi diş mi baba mı çözemedim. Tek uyku olmaz gece sık uyanır yorgunluktan.
Biz. Şuan 4 dışımız bembeyaz çıkmak üzere tek çare diyim sizetetagil kullanıp işe yaradığını düşünen var mı? alıcam galiba bugün
Sabah uyanıyoruz ilk emiyor sonra ilk uyku öncesi yine emiyor uyanınca kahvaltı sonra uyku öncesi dmzidme sonra uyanınca öğle yemeği sonra uyumadan emiyor uyanınca akşam yemeği sonra gece uykusu öncesi emiyor . Bizde böyle .Kızlar ek gıdayı sütten ne kadar süre sonra veriyorsunuz genelde. Birde ek gıdadan ne kadar süre sonra yeniden süt veriyorsunuz.Bizde sütü reddetme başladı. Nerde yanlış yapıyorum çözemedim.
Buzlugs ve dolaba dış kazıyıcıları koyun uyanınca onlarla rahatlatın tekrar uykuya dalması kolay oluyor o şekilde bizdeben emziriyorum ama bu ara mememi ısırdığı için yara yaptı, mecburen bir tanesini sağıp veriyorum. asla biberonla emmiyorbardakla içiriyorum. suluktan falan da bişey içmiyor kesinlikle. dişten dolayı mı ki anlamadım. tetagil verdim hiçbir etkisi olmadı bence ya. gece o kadar kötü geçiyor ki sabaha karşı mecburen yorgun düşüp uyuyoruz o da ben de. öyle 10a kadar uyuyor. ama zaten sabah 5ten sonra uyuyor
EvetÇığlığı gözleri kapalımı atıyor canım?
ben de aldım kullanmaya başladım ama faydası olur mı bilmiyorum. çok olumsuz yorum okuduğum için inancım kalmamıştı.Biz. Şuan 4 dışımız bembeyaz çıkmak üzere tek çare diyim size
deniyim teşekkürlerBuzlugs ve dolaba dış kazıyıcıları koyun uyanınca onlarla rahatlatın tekrar uykuya dalması kolay oluyor o şekilde bizde
ben genelde emzirmenin hemen peşine gibi ek gıda veriyorum. 10-15 dk arayla. bazen çok emdiyse yarım saat sonra da verdiğim oluyor. ek gıdadan max. 2 saat sonra falan da yeniden emziriyorum.Kızlar ek gıdayı sütten ne kadar süre sonra veriyorsunuz genelde. Birde ek gıdadan ne kadar süre sonra yeniden süt veriyorsunuz.Bizde sütü reddetme başladı. Nerde yanlış yapıyorum çözemedim.
Dışarı çıkartıyo musun? Öğleden önce ufak bi yürüyüşe çıkarırsanız sirkadyen ritmi düzelir uykusu daha iyi olur diyo bazı uzmanlar. Ben dışarı çıkamıyosam bile balkonda bi yarım saat tutuyorum sabah güneşini alsın diye sanki iyi geliyo yabu sabah 7 buçukta uyandı (gece de toplam 5 saat falan uyumuştu) bi daha uyutmadım. gündüz 2 kere uyudu toplam 4 saat. şimdi yine nanay. gündüz fazla uyuduğundan oldu galiba bu sefer de. ama napayım öyle yorgundum ki uyumuşken uyusun diye bıraktım: (
Eski Sutyen takınca neden süt kesilsin ki?Kızlar bişey sorıcam eski sütyenleri taksak sütü kesme gibi bişey olur muu. Bnm emzirme sutyenlerim çok geniş geliyo bana. Bazı kıyafetlerimde cok lacka hissettiriyo. Lotus takmak istıyorum hem belli olmuyo kıyafet altında diye. Bilen var mı
Bizimde öyle olmuştu şimdi aksine muhallebi türünü yemiyor. Emmesi iyiKızlar ek gıdayı sütten ne kadar süre sonra veriyorsunuz genelde. Birde ek gıdadan ne kadar süre sonra yeniden süt veriyorsunuz.Bizde sütü reddetme başladı. Nerde yanlış yapıyorum çözemedim.
Güzel haber. Bizde geçebiliriz umarım o günlere.Bizimde öyle olmuştu şimdi aksine muhallebi türünü yemiyor. Emmesi iyi
ben de şuan atak olduğunu düşünüyorum düzenli olan ne varsa bozuldu. eskiden şu kadar uyuyor şu saatte uyuyor başkasına vereceksem örneğin şu saatte uyut derdim şimdi hiçbir şey bilmiyorum uykusu hakkında bazen 2 uyku bazen 3 uyku bazen erken bazen geç gece uykusu. bazen 4.45 te uyanıyor güne başlıyor bazen 6 buçuk ama en geç 6 buçukta günaydın diyoruz ve benim için çok erkenSabah uyanış saatini erkene almayı deneyebilirsin. En geç 8 olmalı diyorlar. Zamana öne çekiyor kendisi. Benimki artık 6.30-7 arası uyanıyor hep. Birde bence bu aralarda bir atak var sanki düzenli olan herşey bozuldu gibi bizde de. Biberon reddi yaşıyoruz bizde uyku bozukluğıma ek olarak. Türlü türlü şaklabanlıklarla yediriyorum. Miktarını da çok azaldım.
öğleden önce değil de sonra çıkarıyorum. 5 dk da olsa mutlaka çıkıyor ama bi fayda görmedim. yatmadan banyo da yaptırıyoruz ama ııhhh... bugün 7de kaldırdık gündüz hep ayakta uyudu. 3 kere uyudu ama üçünü de 1 saatten fazla uyutmadım. şimdi yine uyuturken anamızı ağlattı. uyudu çok şükür ama bakalım nasıl bi gece bizi bekliyorDışarı çıkartıyo musun? Öğleden önce ufak bi yürüyüşe çıkarırsanız sirkadyen ritmi düzelir uykusu daha iyi olur diyo bazı uzmanlar. Ben dışarı çıkamıyosam bile balkonda bi yarım saat tutuyorum sabah güneşini alsın diye sanki iyi geliyo ya
Uyumadığı zaman ne yapıyo peki keyifsiz mi oluyo? Benim ki normalde 2 saati geçiremez ama bu akşam misafir vardı 4 saat geçti daha yeni uyudu. Bir iki kez denedim uyumak istemedi keyfi yerinde diye zorlamadım takıldı bizimleöğleden önce değil de sonra çıkarıyorum. 5 dk da olsa mutlaka çıkıyor ama bi fayda görmedim. yatmadan banyo da yaptırıyoruz ama ııhhh... bugün 7de kaldırdık gündüz hep ayakta uyudu. 3 kere uyudu ama üçünü de 1 saatten fazla uyutmadım. şimdi yine uyuturken anamızı ağlattı. uyudu çok şükür ama bakalım nasıl bi gece bizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?