2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bizim de henüz tahlil yapılmadı ama dün kontrolde nefesi tıkanarak ağlaması ve hızlı kızarıp morarmasından dolayı doktorumuz muhtemelen demiri düşük dedi. İki katına çıkardık şimdi dozu. Bizim de iştah konusunda çok sıkıntı yok ama yoğurdu çok seviyor, yemek yemek istemezse yoğurtla yiyor mesela. Eti de o şekilde yediği için demir emilimini azaltmıştır dedi. Belki sizde de buna benzer bişey olabilir diye yazmak istedim.

O zaman konuşmayı sevmiyor canım

Teşekkür ederim, yoğurdu bizimki de çok seviyor aynı. Ama ben yoğurtla sür ürünleriyle aynı zamana da denk getirmedim. Genelde meyve saatinde verdim C vitamini emilimi artıyor diye. Erik vs. Neden oluyor anlamıyorum Microferi mi değiştirmeli? Siz ne kullanıyorsunuz demir olarak ?

Benim bebeğim yürüyor artık kızlar doğum gününe 6 gün kaldı. Odayı baştan başa yürüyerek gidiyor ama istemediği zaman asla yürütemezsiniz emeklemeye devam ediyor . 20 30 adımı var ama tabiki sendeleyerek gidiyor her yeni yürüyen bebek gibi canım kızım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…