2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar 9. Ay kontrolünde hem aşı olup hem kan vermiştik . Şimdi 1 yaşda yine mi kan vericez rutin bi durum mu bu

Kızlar bebeklerle aranız nasıl. Bizim geceler ço kötüleşti. Çığlık çığlığa ağlıyor nedensiz yere ve uzun sürüyor 10 dk gibi sakinleştirmek.

Kızlar bebeklerle aranız nasıl. Bizim geceler ço kötüleşti. Çığlık çığlığa ağlıyor nedensiz yere ve uzun sürüyor 10 dk gibi sakinleştirmek.
Bizimde öyle 2 gecedir, önceden uyutamayınca ayakta sallıyordum dalıyordu, şimdi yatırdığım an çığlık çığlığa, sadece memede durmak istiyor. Yenidoğan dönemindeki gibi meme uçlarım acıyor artık. Diş diye düşünüyorum ama gelen bir diş de yok sanki, inşallah huy değildir

Ataklar bitip gitmedi mi acaba. Çok zorlanıyorum artık kolaylaşması gerekirdi neden hala çok zor geçiyor geceleri

Ataklar bitip gitmedi mi acaba. Çok zorlanıyorum artık kolaylaşması gerekirdi neden hala çok zor geçiyor geceleri
Benim büyük kızımda böyleydi ya memeyi kesince her şey düzelmişti, bunda da kabullendim artık memeyi kesme zamanını bekliyorum. Dün gece 6 kere uyandı bi tanesinde 2 saat uyanık kaldı mesela bu iki gün extra zorladı beni. Sizde diş falan durumu var mı

1 yaşı çok fazla geçti benimki hala aşı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…