Bizimde öyle 2 gecedir, önceden uyutamayınca ayakta sallıyordum dalıyordu, şimdi yatırdığım an çığlık çığlığa, sadece memede durmak istiyor. Yenidoğan dönemindeki gibi meme uçlarım acıyor artık. Diş diye düşünüyorum ama gelen bir diş de yok sanki, inşallah huy değildir
Bizimde öyle 2 gecedir, önceden uyutamayınca ayakta sallıyordum dalıyordu, şimdi yatırdığım an çığlık çığlığa, sadece memede durmak istiyor. Yenidoğan dönemindeki gibi meme uçlarım acıyor artık. Diş diye düşünüyorum ama gelen bir diş de yok sanki, inşallah huy değildir
Benim büyük kızımda böyleydi ya memeyi kesince her şey düzelmişti, bunda da kabullendim artık memeyi kesme zamanını bekliyorum. Dün gece 6 kere uyandı bi tanesinde 2 saat uyanık kaldı mesela bu iki gün extra zorladı beni. Sizde diş falan durumu var mı
Canım benim bebeğim artık ben işteyken süt almıyor kendi kendine bıraktı. Ben evdeysem emiyor sadece. Sabah 7'de en son emziriyorum akşam 6.30'da işten geliyorum o süre zarfında hiç emmiyor yemek yiyor kahvaltı çorba meyve püreleri meyveli yoğurt bisküvi vs. İştahı da arttı bu arada emmesi iştahını kapatıyormuş gerçekten.
Kızlar aranızda 1 yaşını geçip aşı yaptıramayan var mı? Kaç gün geçince yaptırmamız lazım doktoruma en erken 20 eylüle randevu bulabildim oğlum 24 ağustos doğumlu çok mu geç olur ya kafam çok karıştı