Aynen ama dükkandaki geri zekalı kilo almışsın diyip dalga geçiyor nerdeyse pide küreğini kafasına geciricektim herkezde dedim dalganizi kendinize saklayın die ramazanda kapalıyız ramazandan sonra Cat patlasa bir ay daha size katlanirim dedim patron sakinlestirdi
Valla onları demedi neden demedi bilmiyorum kendi baktı herşey yolunda dedi cinsiyetide söylemiyordu ben sordum kıza benziyor ama bu haftalarda yanılma olur değişebilir bidaki gelmene netleşir dedi bakalım
Valla onları demedi neden demedi bilmiyorum kendi baktı herşey yolunda dedi cinsiyetide söylemiyordu ben sordum kıza benziyor ama bu haftalarda yanılma olur değişebilir bidaki gelmene netleşir dedi bakalım
Kızlar ikili test sonucumda düşük risk temiz çıktı çok şükür doktorun erkek bebiş tahmini devam ediyor hala ufak bi çıkıntı gördük gibi artık bir dahaki kontrolde kesinleşir inşallah 1 ay sonra gel dedi ama ben duramam.
Kızlar benim ayak baş parmagımda batık olmuş tırnak etin içine büyüdü pediküre gitsem bebişe bi zararı olur mu sonuçta canım yanacak tırnağı ordan çıkartırken napsam