Canım sen sonunda hala yok yazınca bunlar olmadı gibi anlamıştım ben de, oh dedim ne güzel, olmasın. Ama senin de aynıymış
Biz hep golden goat kullanıyorduk, kabızlık yaşayınca doktor Aptamil Prosyneo önerdi onu aldık geçici süreliğine. Ben sıcaklık bakarken deniyorum da golden goat anne sütüne baya yakındı, benziyordu tadı. Ama Aptamil saman gibi, hiç beğenmedim tadını. Çok şükür yavrucum içti ama normalde o da bitirir bunun sonunu kendi bırakıyor. O yüzden mama değişikliği yapabilirsiniz. Hipp Organic, SMA veya Golden Goat deneyin isterseniz, tadını severse içer belki.
Oohhh maşallah

Hemmen ver babaya gitsin

Bi kahve molası hakkın olur valla. Bizde herşey bende, al çocuğu emzir, ee emzirirken uyuyor kucağında uyusun. Uyansın altını al, üstünü giydir, tırnaklarını kes, kulağını temizle. Uyanıkken ben bi tuvalete gidiyorum, bi de iki lokma bişey atıyorum o arada oynatıyor, gerisi bende. Keşke benden ayrı uyusa da ben de verebilsem ona. Dur bunu örnek gösterip bi heveslendireyim
Canım emzirdikten sonra kucağa aldığınızda mı kusuyor yatar pozisyonda mı kusuyor?
mademoisella
sanki buna çözüm bulmuştu, sen de denemiş miydin? Eğer denedin de olmuyosa kendi doktorundan başka bi doktora daha mı sorsan acaba?
Kesinlikle öyle ve hiç bitmeyecek bir süreç, her dönemin ayrı derdi var ama insan herşey yolunda gitse de keyifle baksam, büyütsem diye düşünmeden edemiyor
Valla canım biz de öyleyiz. Sevgililik ve evlilik boyu hiç birbirimize etmediğimiz lafları ettik bu dönemde. Yatağa küs girmezdik şimdi sakince uyuduğumuzda oh diyorum, yani cidden bu stresi yönetmek çok zor. Evet sebebini bilmek en azından onu yapmamanızı sağlayacak ama böyle belirsiz olunca insan ne yapacağını bilemiyor, haklısın
Canım o kadar ağlıyorsa başka yöntemlerle ilerde tekrar dene istersen, bilemedim ki. Benim bebek bakarken durumum huzurunu ne sağlıyorsa onu yapmak yönünde, çünkü o gülünce, gününden keyif alınca oh diyorum yoksa o ağladıkça karnım kasılıyor kasılıyor, stresten midem küçücük kalıyor ne yapacağımı bilemiyorum, ona da bi faydam olmuyor haliyle. Sen de o gözle bak bence, kendine göre değerlendir yani,