• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Doktorlar önermiyor onu yaa çok fazla uyaran varmış
Olabilir canım doğru, ben de çünkü neden almadığımı hatırlamaya çalıştım bulamamıştım. Bi yerlerde bi bilgi var da ne 😂
Sorma inişli çıkışlı duygular😁 ben gardrop aynasının önüne yere yorgan attım tummy time yaparken kendine bakıyo orda baya bir eğleniyor😄
Evet ya kendilerine bakıp bakıp gülmeleri çok tatlı 😍 bizde de piyanolu oyun halısının üzerinde var ayna, durup durup kendine bakarken yakalıyorum 😂🫠

Eklentiler

• 1000024348.webp
    1000024348.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000024349.webp
    1000024349.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 27
Soldaki canım premium olanı kullanmadım bilmiyorum
Molfixten Goona geçtim o da güzel bi tık daha pahalı bi yerde uygun gördüm mü alırım yine. Molfixin bugün a101de 100lüsünü 289 tl ye gördüm elim doluydu alamadım 🥹

Molfixten Goona geçtim o da güzel bi tık daha pahalı bi yerde uygun gördüm mü alırım yine. Molfixin bugün a101de 100lüsünü 289 tl ye gördüm elim doluydu alamadım 🥹
Aa fiyatı baya iyiymiş ben de bakayım yarın. Ben çok memnun kaldım ya hem yumuşak, esnek hem de şimdiye kadar hiç taşma yapmadı inş beze de nazarım değmez😄😄

Kızlar benimki gibi sabahın nuru çocuğu olanlar var mı 😂 bu saatte uyanıyor kaç gündür 😂

Benimki de öyle merak ettim acaba çok mu kısa uyanık kalıyo sizinkiler de öyle mi diye
benimki sabah saatlerinde 3 saate kadar duruyor. mesela sabah 9 buçukta uyandığımızda 12.30da uyuyor bir daha. sonraki uykulara daha az dayanıyor. 2 ya da 2 buçuk saat filan

Ya kızlar ben süt sagdiktan sonra başım felaket ağrıyor. Öyle böyle değil. Size de oluyor mu? Emzirdikten sonra veya süt sagdiktan sonra baş ağrısı? Sutumde aniden arttı onu da çözemedim. Normalde öğünlere yetmiyordu sonra yeterli oldu. Şimdide fazla geliyor ama bu sefer sağınca çok kötü başım ağrıyor? Napmaliyim ya? Sagmasam emzirsem dedim çocuk kendi emdiği ile doymuyor. Tüm gün miz miz. Emmeyi de bi istiyor bu istemiyor. Baş ağrımin sutle alakası var mıdır? Böyle bisi yaşadınız mı?
Olabilir. Benim özellikle başlardadaha çok ama hep döner sağıp emzirdikçe

Stelatopia baya etkili ama bakalım umarım sadece kuruluktur 🙏🏻

Perdecin gerçekten harika 😂😂 hiç arası yok adamın. Hamilelikte de herşey ne kadar çok çok geliyordu ya dimi? Şimdi diyorum niye öyle üzülmüştüm ki 😅

Aaaa hadi bakalım şifa olsun miniğime inşallah 🙏🏻 ya ben bizim doktor aman boşver der diye söyledim, yok yapması lazım kasları gelişmez dedi korktum ben de. Yoksa bizimki de doğdu doğalı sevmiyor karınüstü durmayı ama zorluyorum ben de yapsın diye, oyuncak koyuyorum önüne, ona uzanmaya çalışıyor daha az ağladı bugün. Şu hareket eden yengeçten mi alsam dedim hatta, belki size de iyi olabilir o
Ben aldım o yengeçten hız ayarı ve ses ayarı var bu aylarda en düşük hızda sessiz çalıştırabiliriz bence çünkü kediler ondan daha fazla uyaran saçıyor şu an shshghdhd İlgisini çekiyor epey çünkü kediler sevdirmiyor kendini buna uzanıp dokunabiliyor tummy time süremiz geçen gün tam 19 dakika oldu bizim için rekor 😅

Ben aldım o yengeçten hız ayarı ve ses ayarı var bu aylarda en düşük hızda sessiz çalıştırabiliriz bence çünkü kediler ondan daha fazla uyaran saçıyor şu an shshghdhd İlgisini çekiyor epey çünkü kediler sevdirmiyor kendini buna uzanıp dokunabiliyor tummy time süremiz geçen gün tam 19 dakika oldu bizim için rekor 😅
maşallah ya. ben emzirme yastığına ters koyuyorum alışsın diye ama benim bebem tummy time mantığını anlamadı. emeklemeye ve sürünmeye çalışıyor. emzirme yastığından atıyor kendini :(

o saatte uyanıp bi daha uyumuyor mu? 😳 benim bebe de 5 civarı kesin uyanıyor ama altını değişip emzirip tekrar uyutuyorum

maşallah ya. ben emzirme yastığına ters koyuyorum alışsın diye ama benim bebem tummy time mantığını anlamadı. emeklemeye ve sürünmeye çalışıyor. emzirme yastığından atıyor kendini :(
Emeklemeyi öğreniyor demek ki annesi 😍 Kendi göğsünr ya da babasının göğsüne koyarak yaptırmayı denedin mi kuzum? Belki öyle de tutabilir kafasını 🥰

• Beğen
Reactions: Gao
Back
X