Cnm merhaba bizimde kakamız mukuslu sürekli, hatta geçenler de 1 kere nokta kadar kan gördüm. Hafif egzamamız var . Gaz sorunu yenidoğanken oldu ama probiyotik damla ile düzeldi. Neyse cocuk dr mukus tek basına önemsiz egzama yogun değil kandan dolayı aalerjiye yönlendirdi. Alerji test yaptı bişi cıkmadı, okadar kan bikerelik önemsiz dedi ama kakası sürekli mukuslu oldugundan 2 hafta süt diyeti önerdi . Peki yumurta diye sordum gerek yok dedi. 1 hafta oldu diyetteyim egzama geçti gibi oldu başta, ama şimdi hafif yayılmış gibi geldi. Bunarada instada bi alerji prof alerjik bebeklerde ek gıdaya 4 4,5 ay gibi geçiririz dediği için cok ufak tadımlara başladık, şimdi mukuslu kaka durdu. Abiside alerjik oldugundan ben alerjik olduğunu düşünüyorum ama dr ları ikna edemiyorum işte. Geçmiş yorumları okuyamadım sizin süreciniz nasıl ilerlediCanım bizimde doğduğundan bu yana kakası mukuslu ama sonra gazı arttı 1 aydır gece sürekli uyanıyor karnı aşırı gurulduyor ve huzursuz ağız kenarlarında döküntü var ama doktor her şeyi ağzına götürdüğü için olabilir dedi. Doktor 2 hafta alerjik olacak her şeyi kes dedi süt ürünleri yumurta çerez et her 2 hafta sonra diyeti açalım dedi çok çok zor bir süreç ne yazık ki