• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ben ilk uykusunu yaptıktan sonra keyfi yerindeyken bir defada vermeyi denedim hep, çok istekli aldı. Sonra normal emme düzenine devam ettik.
mesela o öğünü verdikten hemen sonra emzirdin mi yoksa ara verip biraz sonra mı emziriyorsun? hepsi birlikte ağır mı gelir diyorum. ay bu bebek sanki hep süt içecekmiş gibi bi türlü hazır hissetmiyorum kendimiii

mesela o öğünü verdikten hemen sonra emzirdin mi yoksa ara verip biraz sonra mı emziriyorsun? hepsi birlikte ağır mı gelir diyorum. ay bu bebek sanki hep süt içecekmiş gibi bi türlü hazır hissetmiyorum kendimiii
Hemen emzirmedim, sonrasında daha çok istedi bizimki ama korktum şimdi çok veririm bişey olur diye 😅 o yüzden dikkatini dağıtmak için oyun oynattık filan. Uykusu gelmeye yakın emzirip uyuttum, sıkıntı olmadı şimdilik

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
merhaba, bu grupta böyle bir duruma rastlamadım ama yenidoğanlarda oluşan pek çok sorun zamanla geçebiliyor, vücut hala gelişmeye devam ediyor çünkü. sizin durumunuzu tam olarak bilmiyorum ama imkanınız varsa birkaç doktorla görüşün. onlar sizi yönlendirip doğru açıklamaları yapacaklardır. Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah. Doktor ne diyor geçici birşey olabilir kendiliginden geçer mi onemli birşey mi. İllaki vardır bı tedavisi konu hakkında bilgim yok ama ameliyat bile olsa tedavisi vardır inşallah kendinizi çok üzmemeye çalışın bebegnize de yansır. Olumlu düşünün bol bol dua edin herşey güzel olur inşallah.. 😥🤲

Kızlar şimdi hangi süt ve hangi mayayla yogurt yapıcaz. Jersey alsam die dusunmustum ama pastorize yoktur ne alıcaz bide öaya da onemli değil mii

merhaba, bu grupta böyle bir duruma rastlamadım ama yenidoğanlarda oluşan pek çok sorun zamanla geçebiliyor, vücut hala gelişmeye devam ediyor çünkü. sizin durumunuzu tam olarak bilmiyorum ama imkanınız varsa birkaç doktorla görüşün. onlar sizi yönlendirip doğru açıklamaları yapacaklardır. Allah yardımcınız olsun
Şuan küveyzdeler

Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah. Doktor ne diyor geçici birşey olabilir kendiliginden geçer mi onemli birşey mi. İllaki vardır bı tedavisi konu hakkında bilgim yok ama ameliyat bile olsa tedavisi vardır inşallah kendinizi çok üzmemeye çalışın bebegnize de yansır. Olumlu düşünün bol bol dua edin herşey güzel olur inşallah.. 😥🤲
Amin teşekkür ederim

ben başını kaçırdım kusura bakma neresinde kızarıklık vardı bebeğinin? bizim sadece ağız kenarında var. ben alerji fikrinden biraz uzaklaştım ya. alerji olsa başka yerinde de olmaz mıydı? sadece ağız kenarında var. yanak da değil. ve o kısım sürekli tükürükleniyor ya da kustuğunda oralara sürünüyor. her seferinde yıkayıp silemiyorum. ıslanıyor, kuruyor, soyuluyor. muhtemelen tükürükten oldu diye düşünüyorum yine. yoksa manyak olucam. gün içinde ne yesem acaba bu sorun olur mu diye bakıyorum 🙄
Sizin isilik gibi bişey o zaman.. bizde hem yanakta var hem karıb bölgesinde ara ara geçiyor sonra yine aynı. Mesela şuan yanağın biri tekrar kızarmış. Görüntü atayım artık bende şaşırdım nasıl yapsam bilmiyorum başka doktora götürücem yine bakalım o ne diyecek

Eklentiler

• IMG_5162.webp
    IMG_5162.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_5163.webp
    IMG_5163.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 60
Sizin isilik gibi bişey o zaman.. bizde hem yanakta var hem karıb bölgesinde ara ara geçiyor sonra yine aynı. Mesela şuan yanağın biri tekrar kızarmış. Görüntü atayım artık bende şaşırdım nasıl yapsam bilmiyorum başka doktora götürücem yine bakalım o ne diyecek
Bu neden oluyomuş alerjiden mi?

Ay ben 🫠 spora da başlayacakken 4.ay atağı vurmuştu bizi. Spor da yok. Burdan toparlanır mı bilmiyorum yaaa çok sarktı 😔

Biz dana tadımdayız ama ben hamileyken cam rende almıştım meyveler için. Bi de buharlı pişirici aldım, sırf rahatım için aldım. Haşlama aparatı da iş görür bence.

Bize doktorumuz 3 gün kuralıyla gidicez dedi. İlk yoğurt, sonra kabak, havuç, patates vb. sebzeler, sonra meyvelere geçeceğiz ama eğer sebzelerden sevmediği olursa araya meyve koyabilirmişiz. Şuan tadım olduğu için sadece 2 çay kaşığı kadar ver sonrasında da 2 çay kaşığı su ver dedi. Yoğurdu bitirdik, çok sevdi. Bakalım darısı diğerlerine 😂

Maşallah kuzuma 🧿 Biz de buna benzer gideceğiz canım. Kabızlık ya da kakada değişim oldu mu?

Ayy ben de aldım tarif kitabı, çok güzel ya 😍 yaparken sıkılırım diyordum da şuanda çok hoşuma gidiyor sadece tarife bakmak bile. Sizde kakada değişiklik oldu mu? Kabızlık yaşadınız mı?

Ben ilk uykusunu yaptıktan sonra keyfi yerindeyken bir defada vermeyi denedim hep, çok istekli aldı. Sonra normal emme düzenine devam ettik.
Kakası biraz koyulaştı yediği zaman onun haricinde Bi sıkıntı olmadı

Back
X