Merhaba herkese

Grubu sürekli takip edemiyorum umarım bütün bebişler iyidir ve sağlıkla büyüyorlardır

Kızlar size alerji şüphesiyle danışmak istiyorum. 3.ay rota aşısından sonra kaka yapmalarımız azaldı (bazen 5-6 günde bir) derken mukuslu kakalar çoğaldı. O dönem RSV’den 3 gün hastanede yattık, aynı döneme denk gelince ve doktorlar kakayla atacak derken üzerinde durmadım ama hastalığı atlatalı bir ayı geçti hala mukuslu ve sulu kaka devam ediyor. Üstelik 2 defa kakada minicik kan gördüm (toplu iğne ucu kadar) Şuan 2-3 günde bir kaka yapıyor. Ve aşırı derecede emerken bağırsak gurultusu var. Çok fazla alttan gürültülü gaz çıkartıyor. Kusmamız neredeyse hiç yoktu, rota ve Rsv’den sonra o da arttı ki balgamlı kusma oluyor, beyaz uzuyor. Hapşırık her gün defalarca oluyor. Cilt döküntüsü çok az ama göbek kısmında kırmızı noktalar şeklinde gözlemledim. Tüm bunlar alerjiyi düşündürüyor bende. Paniklemedim doktora yazdım cevap vermedi ne yazık ki ama huzursuzum. Ay sonu kontrolünde detaylıca soracağım. Ki rotanın 2. Dozu yapılıp menenjit başlayacak bu daha da kaygılandırdı.
Benzer durumlar yaşayanlar var mı ? Sizce durum alerjik mi?