Bu dünyanın zevklerinden mahrum bırakıyorlar kendini bebeklerimiz de mahrum kalsın mı istiyorlar hahha kocamın Adana kebap yedirme hayalleri varr kızıma

bunun yolu da erken ek tadımdan geçiyor geçen cumartesi doktora gittik istediğimiz kadar kilo almasaydı tadımlara başlatıcaktı. Günlük 28 gram almış çok iyi dedi ve 5. Aya erteledi ek gıda mevzusunu ama ben dayanamıcam başlıcam galiba dhjdjd yoğurt vericem armut muz havuç filan aldım. Öyle doyurmaya değil tadına baksın diye. Zaten istesem de doyuramazmışım. Çünkü bir bütün elma 70 kaloriymiş ama bebeğimin günlük alması gereken kalori miktarı 600 cal. Eğer sütüm yetmeseydi mama takviyesi yapıcaktık çok şükür düzene koyabildim yine. 6,1 kilo oldu nihayet

ananem geçen geldi yemek sularına ekmek banıp ver dedi minik minik. Başta öğürecek yüzünü ekşitecek ama sonra sevecek isteyecek

beni bu ek gıda konusunda tek korkutan şey boğazında kalması Allahım sen koru miniklerimizi. İlla katı verdiğimiz için boğulmuyorlar çünkü. Mesela biz püre veriyoruz yuttu sanıyoruz tekrar veriyoruz ama meğer ağzında biriktirmiş yüklü halde yutmaya çalışıyorlar ve sıkıntı oluyor. Çevremde gördüm hep. Allah başımıza vermesin ay ben çok panik oluyorum süt kalınca boğazında bile

((