2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
8-9.30 arası değişiyor kendi karar veriyor canım bazen 7.30’da bile uyumak istiyor en fazla 8’e kadar bekliyor ama kaçta yatarsa yatsın aynı saatte uyanıyor 🥲 Bende karartma perde var hem de koyu füme simsiyah oluyor odanın içi ama uyumayan uyumuyor kızlar maalesef gün ışığıyla ilgisi yok yani😅
Benim çocuğuda babası uyandırıyor sabah 6 da geri uyumadı yatakta yanıma aldım babası öptü diye geriye dönüp baktı görüncede uyumadı bende kocamı ittim küstü gitti 😂😂

Doktor kontrolüne gittik emeklemeden yürüyecek dedi benim kız için. Dişlerimiz de hala gelmiyormuş ağzına baktı daha yok dedi 13 aya kadar gelmezse tahlillerine bakıcaz dedi niye böyle oldu anlamadım ya deli gibi herşeyi yiyor ısırıyor kaşınıyormuş gibi davranıyor ne zamandır ama dişten değilmiş birde kilo olarak akranlarını yakalamış ama boy olarak biz hala gerideyiz (prematüre bebek) iki adet aşı olduk 9 ay aşısı biri devlet aşısıydı biri de bexero ikinci doz olduk Bi problem yaşamadık ama çok ağladı bide kan tahlili yaptılar yavrum Bi günde 3 tane iğne oldu çok ağladı.

Doktor kontrolüne gittik emeklemeden yürüyecek dedi benim kız için. Dişlerimiz de hala gelmiyormuş ağzına baktı daha yok dedi 13 aya kadar gelmezse tahlillerine bakıcaz dedi niye böyle oldu anlamadım ya deli gibi herşeyi yiyor ısırıyor kaşınıyormuş gibi davranıyor ne zamandır ama dişten değilmiş birde kilo olarak akranlarını yakalamış ama boy olarak biz hala gerideyiz (prematüre bebek) iki adet aşı olduk 9 ay aşısı biri devlet aşısıydı biri de bexero ikinci doz olduk Bi problem yaşamadık ama çok ağladı bide kan tahlili yaptılar yavrum Bi günde 3 tane iğne oldu çok ağladı.
Bizimkide emeklemiyor🥲

Kızlar benim bebenin tükürme huyunu geciremıyorum yaa napıcam. Corba yogurt su herşeyi tükürmeye başladı. Önceden yutamadıklarını tükürüyodu şimdi sanki amaçsız. Agzını da acıyo istiyo şap şup kendi yesede bende yedirsem tükürüyo ya.

Kızlar benim bebenin tükürme huyunu geciremıyorum yaa napıcam. Corba yogurt su herşeyi tükürmeye başladı. Önceden yutamadıklarını tükürüyodu şimdi sanki amaçsız. Agzını da acıyo istiyo şap şup kendi yesede bende yedirsem tükürüyo ya.
Oyun mu yapıyo acaba gerçekten mi istemiyo

Merhaba toparladımı bebeğiniz
Merhaba canım toparladı tabiiki ama biraz inatçı oluyor uyuşmazlık sarılığı yaklaşık 40 günden fazla sürmüş olabilir tamamen bitmesi şuan 9 aylık 8.5 kilo 76 cm . Doğduğunda 2485 gr dı 2100 e kadar düştü çok çok iyi toparladı endişelenme bende hiç bitmeyecek sandım ama geçiyor inşallah çabucak atlatırsınız

Kızlar bebetosu tutunup kalkan koltuk kenarında sıralayan var mı?
Benimki. Koltuga tutarken kayıyo eli ama tutabilcek bişey olunca kalkıyo koltukta kumanda varsa oraya dogru adımlıyo ama eliyle kavrayamadıgı yerde yarım kalkmıs oluyo dizini toparlayamıyo tam

Kızlar bebetosu tutunup kalkan koltuk kenarında sıralayan var mı?

Sadece 1 dişimiz var 2. Yolda görünüyor
Tutunup kalkıyor 3 gündür ve uykular aşırı zor artık çünkü beşiğe uykulu yatırıyorum ama yattıgı an uykusu açılıyor tutunup kalkıyor beşikte dolaşmak istiyor bir saate yakın uyuması sürüyor

Selamlar kızlar nasılsınız? Ben bayadır bakamıyorum buralara. Herşeyi okuyamadımc girdikçe baktım çıktım. Herkes iyidir inşallah, bebişler de 🥰🙏🏻

Bizim de böyle ya hatta 2,5-3 aylıktan beri dişlerini kaşıyoruz. Salyalar çok, eli ağızda hep ama diş gelmedi. 9.ayda devlet aşısı var mı? Sizinki sarktı da mı 9.ayda yapıldı?

Back
X