2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bence bu konu hakkında daha çok konuşup atman lazım. Susup unutmayı bekleme şimdi kendini susturmaya calisirsan ilerde daha çok aklina gelir. Eşinle başka seni rahatlatacak insanla paylaş. Aklina neler geldigini ne hissettigini anlatirsan daha çabuk atlatırsın.
Mahallecek herkes olayı konuşuyor hatta şehir diyebiliriz infial yarattı. Benim olayım diğerlerinden farklı suç aletini vs herşeyi gördüm o yüzden daha fazla etkilendim sanırım

Aynisi bizde de var :)) yeni guncelleme geldi simdi emeklerken bana bakıp gülüp kaciyo. Ben onu yakalayacakmisim. Kendi kendine oyun başlatıyor.
ben bunu kardeşimin bebekliğinden hatırladığım için oğluma da erkenden yapmaya başlamıştım. kaç kaç kaç diye bağırıyorum o da benden kaçıyordu sürüne sürüne kdjdjd şimdi emekliyor bi yandan kaçıyor bi yandan da arkasına bakıyor 🤣🤣 bazen de dediğin gibi kendi kendine kovalıyomuşum gibi gülüp kaçıyor 🤣

Aynıları var. Hele üfleme olayını coook kucukkenden beri yapıyoruz. Yuzune rüzgâr esse kıkırdıyo🤣 dısarda keyfi kaçıyo o ara ruzgar esiyo bi anda garip bi gülme geliyo🤣 bide düğmeler cok dikkatini
Çekiyo. Bide minik hayvanatlar yani böcekler. Odanın ucundan taaa nerde goruyosa biz goremıyoz fırlıyo fişek gibi karıncanın yanına gidip minnak parmaklarıyla yakalamaya calısıyo🤣 evde bi tadilat kurulum bişey yapıyosak oooh degme keyfine poşetler ipler kutular kagıtlar çıldırıyo.
amannn çok dikkat et tutup ağzına atmasın. o küçücük parmaklarıyla ufak bi şeyi tutmaya çalışmaları aşırı tatlı olmuyor mu 😍😍😍 ben önüne ekmek ufalıyorum bazen oyalansın diye. bi saat onları tutup yemeye çalışıyo jahaahha

kızlar benim bebişin yaptığı bazı komik şeyler var. bunları genel olarak bütün bebekler mi yapıyor yoksa bizimkine mi has merak ediyorum 😂 birincisi oyun olsun diye başının üstüne herhangi bi nesne bırakıyorum. oyuncak kap vs. hemen düşürmeye çalışıyor ama komik oluyor yüzü 😅 ikincisi yüzüne rüzgar gelince ya da üfleyince çok gülünç tepkiler veriyor gözlerini kırpıştırıyor falan kfjfk kablolara aşırıııı düşkün. evdeki şarj aletleri gibi kablosu sarkan her şeyi ulaşamayacağı yerlere koyuyoruz. kablo haricinde herhangi bir şeyin ipi, kurdelesi sarkmış olsun koşa koşa yakalamaya gidiyor kedi gibi 🤣 önüne yumak falan atsam bıkmadan oynar kdjdjd son olarak da kumanda manyağı. sizin bebişlerde de var mı bu güncellemeler dkjdd
Hepsi var 😂

nasıl fırçalıcaz ki? benim oğlan ağzına parmak sokturmuyor hiç. dişlerini bile kontrol edemiyorum bas bas bağırıyor 😵
Ben de hiç dokunamıyorum bile ağzına, üst dişler sürpriz oldu bize 😂 biz bakamadan çıktı 🫢 parmak fırçayla denemeyi düşünüyorum 🤔
kızlar benim bebişin yaptığı bazı komik şeyler var. bunları genel olarak bütün bebekler mi yapıyor yoksa bizimkine mi has merak ediyorum 😂 birincisi oyun olsun diye başının üstüne herhangi bi nesne bırakıyorum. oyuncak kap vs. hemen düşürmeye çalışıyor ama komik oluyor yüzü 😅 ikincisi yüzüne rüzgar gelince ya da üfleyince çok gülünç tepkiler veriyor gözlerini kırpıştırıyor falan kfjfk kablolara aşırıııı düşkün. evdeki şarj aletleri gibi kablosu sarkan her şeyi ulaşamayacağı yerlere koyuyoruz. kablo haricinde herhangi bir şeyin ipi, kurdelesi sarkmış olsun koşa koşa yakalamaya gidiyor kedi gibi 🤣 önüne yumak falan atsam bıkmadan oynar kdjdjd son olarak da kumanda manyağı. sizin bebişlerde de var mı bu güncellemeler dkjdd
Ayyyy hepsi aynı yaa 😍😍 kafasından düşen kaplara çılgınca kahkaha atıyor 😂
Aynisi bizde de var :)) yeni guncelleme geldi simdi emeklerken bana bakıp gülüp kaciyo. Ben onu yakalayacakmisim. Kendi kendine oyun başlatıyor.
Eveeet, ben de hep babasının kucağındayken onu kovalıyordum şimdi o da emeklerken beni kovalıyor 😂🥲 kendilerinin oyun yapması çok tatlı değil mi 😍

Benim bebişi anlattın sanki ☺️

Ya kızlar benim bebiş çok kabız olmaya başladı bugün azcık kanamış bile taş gibi kaka yaptı dün zaten yapmamıştı kayısı felan da yedirsemde çare yok ne yapmam lazım? Her mamasına zeytinyağı da katıyorum ama düzelmedi gitti çocuk ya

Temiz içerikli değil o da ya valla kafam karıştı son paket mendilim kaldı sipariş geçmem gerek artık
Sleepy yenidoğan kullanıyorum, koku falan yok %99su yazıyor 90adetli 12li paket alıyorum ,bayağı götürüyor

Bunların hepsine katılıyorum ek olarak çamaşır makinesi, dyson süpürge, fön makinesi acayip ilgisini çekiyor 🫠

Ya kızlar benim bebiş çok kabız olmaya başladı bugün azcık kanamış bile taş gibi kaka yaptı dün zaten yapmamıştı kayısı felan da yedirsemde çare yok ne yapmam lazım? Her mamasına zeytinyağı da katıyorum ama düzelmedi gitti çocuk ya
kabız yapan bişey yediriyor olabilirsin canım. bizim bebiş 2-3 ay aralıksız kabızdı. lif oranı yüksek şeyler yedirmeye başladım, hiç umudum yoktu ama düzeldi maşallah. sabah yulaf lapası, öğlen şeftali falan yediriyorum hepsi çok iyi geldi. kabız yapar diyorlar ama muz da baya iyi geldi bizimkine. dene istersen

Sleepy yenidoğan kullanıyorum, koku falan yok %99su yazıyor 90adetli 12li paket alıyorum ,bayağı götürüyor
Molfix izotonik sulu olandan aldım denemek için bir paket pişik falan yapmadı güzel de geldi bana ince biraz ama temizlemesi gayet güzel civilde 3lü paketi 80 tl ye düştü dün 6 paket aldım

Daha yeni doktora sormuştum ben de çok fazla kabizi yok bizimkinin. Yine de ıkınırken altta catlak olabilir diye krem yazdı. Sudo kremde olabilir dedi. Biraz içeri doğru bastırarak sürmek gerekiyomus. Hamazinc ve madecasol u karistirp iyice içine sür dedi.
Kanadiysa daha çok canı yanar istersen doktoruna sorup sen de biseyler sürüp rahatlat.
Bi de yaz günü çok terliyorsa susuzluktan da kabız olabilirmiş.

Kızlar benim kız hiç tutunup kalkmıyor emeklemiyor 11 aylık olucaz yürümeyecek diye nedense endişelenmeye başladım saçmalıyorum dimi

Yok kıpır kıpır oturduğu yerde fırfır dönüyor yürüteçte depar atıyor ama onun haricinde hep kucak isteyip gitmek istediği yeri bana gösteriyor
İstediğini sana yaptırıyo diye olabilir😄 kendi gitmesi için biraz zorlayabilirsin gösterdiği yere gidip gel gel yap biraz ağlar ama belki emekler öyle

Yok kıpır kıpır oturduğu yerde fırfır dönüyor yürüteçte depar atıyor ama onun haricinde hep kucak isteyip gitmek istediği yeri bana gösteriyor
Biraz tembeliz galiba kucağa da alışmış her bebek emeklemeyebiliyormus zaten ama bırakın biraz kndi kalkmaya çalışsın kasları gelişsin hazır olduğunda kendisi zaten yürür

İstediğini sana yaptırıyo diye olabilir😄 kendi gitmesi için biraz zorlayabilirsin gösterdiği yere gidip gel gel yap biraz ağlar ama belki emekler öyle
Gelmiyor ki gözümün içine bakıp ağlıyor kıyamıyorum ellerinden tutunca koşar gibi gidiyor ama bilmiyorum sizinkiler yürüdü mü

Biraz tembeliz galiba kucağa da alışmış her bebek emeklemeyebiliyormus zaten ama bırakın biraz kndi kalkmaya çalışsın kasları gelişsin hazır olduğunda kendisi zaten yürür
Kendi kalkmaya korkuyor bikaç kere düştü popo üstü canımızda çok tatlı seninki yürüdü mü yada emekledi mi

Back
X