2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
tam olarak ne yapıyorsam ondan veriyorum, yağını tuzunu bazen azaltıyorum bazen fırsatım olmuyor ama ben zaten çok tuz atmam yemeklere. yazın insanın canı pek bir şey istemiyor valla 😅 biz de ne yesek şaşırıyoruz. taze fasulye yapıyorum zeytinyağlı, içine biraz patates de atıyorum eziyorum iyice ona yedireceğim zaman. biber dolmasını çoookk seviyor baya yiyor, onun için baharatsız ve kıymalı dolduruyorum ayrı olarak. sebzeli bulgur pilavı, bebek kısırı, zeytinyağlı kabak yemeği, yoğurtlu makarna... bunları yapıyorum hep. öğlenleri de yulaf ezmesi + meyveler, meyve püreli yoğurtlar, genelde bu şekilde.
Baya püre haline mi getiriyosun canım verirken yoksa çatalla biraz ezip bırakıyormusun

Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl? Beslenmesi başldı mı?
Çok geçmiş olsun 😔 Benim eltimin ve arkadaşımın çocukları olmuştu ama biri kreşten diğeri havuzdan kaptı. Sizin nerden geldi ki çevrede yoksa acaba 😣 İnşallah kısa sürede atlatırsınız, Allah acil şifalar versin 🙏🏻

Yavrum ya biran önce geçsin hastalığı sağlığına kavuşsun ilaç verdi mi birde çevrede yok demişsin doktor nelerden olabileceğini söyledi mi illaki birşeyden kaptı bunu salgın falan mı var acaba
Beslenme eskisi gibi değil maalesef . Hala tam olarak rutinine dönmüş değil. İlaç verdi eczanede karışım bir damla yapıyorlar ağız içini uyuşturmak için o bile fayda vermiyor bazen. Antibiyotik de başladı çünkü yaralar enfeksiyon olmuş sarı sarı su topladı hep. Havuza gitmedik okul kreş zaten yok etrafta konu komşu akraba da da yok böyle olan nereden geldi hiç bir fikrimiz yok . Yaralar hala kötü çenesi özellikle çok fena dua edin minigime 🥹 benim uslu sakin kızım gitti yerine ejderha yavrusu geldi sanki

Beslenme eskisi gibi değil maalesef . Hala tam olarak rutinine dönmüş değil. İlaç verdi eczanede karışım bir damla yapıyorlar ağız içini uyuşturmak için o bile fayda vermiyor bazen. Antibiyotik de başladı çünkü yaralar enfeksiyon olmuş sarı sarı su topladı hep. Havuza gitmedik okul kreş zaten yok etrafta konu komşu akraba da da yok böyle olan nereden geldi hiç bir fikrimiz yok . Yaralar hala kötü çenesi özellikle çok fena dua edin minigime 🥹 benim uslu sakin kızım gitti yerine ejderha yavrusu geldi sanki
Kıyamam miniğin biran önce iyileşir de herşey yoluna girer inşallah. Bu dönem zor geçse de yaralar geçimce yeniden iştahı açılır hemencecik toparlar. Hiç üzülme.şimdilik ağrısını dindir gerisi yoluna girecektir zamanla

Çok geçmiş olsun

Baya püre haline mi getiriyosun canım verirken yoksa çatalla biraz ezip bırakıyormusun
canım hangisi için sordun bilmiyorum ama taze fasulyeyi iyice eziyorum, püre kadar değil de çatalla eziyorum yani. içine çok az ekmek de ekliyorum öyle çok seviyor. pilav, dolma bunları ezmeye gerek kalmadı artık çok şükür. ben pimpirikliydim baya ama büyüdüler artık maşallah ya. biz korkuyoruz aslında onlar yiyor

çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun :( bazen insanlar hastalığı kendisi göstermese de taşıyabiliyor. belki o şekilde bulaşmıştır. ne kadar dikkat etsek de olacağı varsa gelip buluyor maalesef :/ inşallah çabucak toparlar, üzme kendini 💐

Babadan falan geldi o zamandışarıdan o getirdi bebkkerin bağışıklıgi daha farklı olduğu için onda ortaya çıktı Canı yanıyor yavrunun napsın ağlayarak huzursuzlukla derdini anlatıyor Allah'ım biran önce şifa versin bebişe 🙏

Ay ağlamak. Yere koyunca ağlamak kucağa alınca kalkmaya çalışmak kalkamayınca ağlamak kalkınca kendini geriye atmak düşmek ağlamak. Yemek yemeyi reddediyor yahu. Önce dudak sımsıkı kapanıyor paşamın ağzına bir parça gider de zat-ı ali beğenirse yemeyi belki açar. Kızlar 10. ay benim içimden geçti aha 4 ay sonra da 11. ay daha 1 yaş sendromu falan değilse bunlar nedir sendrom ben bilmiyorum. Ne melül bir bebekti minnoşum :anne:

Hastalık bitmeden üst dişler çıkmaya başladı damak öyle bir şişmiş ki davul gibi olmuş resmen nedir bu yavrumun çektiği ya 🥹

Hastalık bitmeden üst dişler çıkmaya başladı damak öyle bir şişmiş ki davul gibi olmuş resmen nedir bu yavrumun çektiği ya 🥹
Canım sen devlet hastanesine mi gidiyorsun özele mi devletse bir özel doktora gidip muane ettir istersen ve özel doktorunsa başka bir profesör falan mı bulsan başka bir tedavi önerebilir belki

Ayy perişan olduk bu 1 yaş sendromumu nedir ya. Gece uykusuna aşırı direniyor ağlayıp kendini geriye atıyo çırpınıyo🤦‍♀️ gündüz sorunsız 2 uyku yapıyo 1er saat bazen 1 buçuk saat son uykudan sonra nerdeysw 6 saate kadar uyumuyo ya nasıl dayanıyo anlam veremiyorum

Canım sen devlet hastanesine mi gidiyorsun özele mi devletse bir özel doktora gidip muane ettir istersen ve özel doktorunsa başka bir profesör falan mı bulsan başka bir tedavi önerebilir belki
Gittiğimiz doktor prof. Devlete de gittim başka özele de hepsi profla aynı şeyleri söylüyor

Son hali böyle oldu 🥹
IMG20250801195223.webp

• Üzgünüm
Reactions: Gao
Back
X