İşte benim de artık durum aynı bu hale gelmişti. Emiyor ama uyumuyordu, ayılıyordu. Dalıp bir şekilde yatırınca da çabuk uyanıyordu. Hiç o kadar çaresiz ve yorgun hissetmedim uyku anlamında. Doktora gittiğim gece hemen başladım. Uyku öncesi salonda emzirdim, zaten her gece babamız uyutuyor bizim. Gece uyanınca da kucağıma alıp odaları gezdirdim. Önce omuzda dik şekilde sakinleşip mayışınca kucağımda hafif pış pışla evi arşınlayıp durduk. İyice uyku haline gelince koltuğa oturdum yine kucağımda. Ki kol dayanmıyor zaten uzun süre. Saatler sürdü tabii bu durum, çok ağladı, saatlerce tam dalamadı vs ama yine de pes etmedim. Sabah uyudu ilk gün mesela. İlk birkaç gün bu şekilde çok zordu. 4. Gün uyudu ve sabah altıya kadar hiç uyanmadı

tahminimden de çabuk bir sürede mucize oldu sanki anlayacağınız. Belki sizin bebiş için süre biraz daha uzun sürebilir ama mutlaka deneyin, illaki olacaktır. Çünkü güvende hissettikleri yerde kucağımızda olacaklar zaten. Bu arada dün gece bir kaç kez uyandı mesela, hala bazı günler huysuzlandığı oluyor, muhtemelen diş sancısı vs gibi rahatsızlıkları da oluyor bebişlerin. Yine aynı taktikle uzun da sürse uğraştım ve uyudu memesiz. Artık nadir oluyor ama çok şükür, çoğu zaman neredeyse deliksiz uyumayı öğrenmeye başladı. Önemli olan da bu, sabır edeceğiz