• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Hiç canını sıkma bence dönemsel yememeler normal genelde yiyen bir çocuk olsun yeter. Benimki de çok fena kudurmuş gibi 🤣 çocuklar büyüme ataklarında birden zayıflayıp boy atabiliyorlarmış öyle bir dönemdir bence. Çok yeni şeyler değil de sevdiği varsa pankektir muhallebidir öyle şeylerle atlatabilirsiniz belki birkaç gün 🌸
Ahh ah sadece yoğurt canım yani özene bezene kekler pankekler yapıyorum ısırıp tükürüyor sabır törpüsü bu ara :( İnşallah dönemseldir ya ama sanki yemeyi çok sevmeyecek bir çocuk gibi

Ahh ah sadece yoğurt canım yani özene bezene kekler pankekler yapıyorum ısırıp tükürüyor sabır törpüsü bu ara :( İnşallah dönemseldir ya ama sanki yemeyi çok sevmeyecek bir çocuk gibi
Valla onlar yemedikce insanın da hevesi kaçıyor ben de aylardır her seyi bırakmıstım nasılsa yemez diye ki yemiyordu da. Doktorumuzun tavsiyesiyle beslenme terapisti ile görüstük daha sonra. Emmesine rağmen sütten bile kesmeyi düşünüyordum cunku o kadar yemiyordu. Sonra terapist problemin cocukta degil bizim kesfetmesine fırsat vermememizde oldugunu soyledi. Terapist kızı aşırı sevdi cünkü o ne verse yedi cilve yaptıkca eridi bizimki. Ben evde aynı seyi versem asla açmıyor ağzını sıpa. Yemekleri atıyordu bi de sürekli mesela yedikçe koymak lazımmış aynı anda koyunca ben zaten bu kadar seyi yiyemem diye düsünüp oyuna ceviriyormus konuyu. Bir sürü detay iste ya yiyen cocuk hic zahmet istemiyor ama yemeyen icin kırk takla atsak da yemiyor bilmiyorum ben de.

Valla onlar yemedikce insanın da hevesi kaçıyor ben de aylardır her seyi bırakmıstım nasılsa yemez diye ki yemiyordu da. Doktorumuzun tavsiyesiyle beslenme terapisti ile görüstük daha sonra. Emmesine rağmen sütten bile kesmeyi düşünüyordum cunku o kadar yemiyordu. Sonra terapist problemin cocukta degil bizim kesfetmesine fırsat vermememizde oldugunu soyledi. Terapist kızı aşırı sevdi cünkü o ne verse yedi cilve yaptıkca eridi bizimki. Ben evde aynı seyi versem asla açmıyor ağzını sıpa. Yemekleri atıyordu bi de sürekli mesela yedikçe koymak lazımmış aynı anda koyunca ben zaten bu kadar seyi yiyemem diye düsünüp oyuna ceviriyormus konuyu. Bir sürü detay iste ya yiyen cocuk hic zahmet istemiyor ama yemeyen icin kırk takla atsak da yemiyor bilmiyorum ben de.
Canım benimki asla çatal kaşıkla yemiyor. Ben bi ara bıktım etrafı temizlemekten kaşıkla yedirmek için direttim hiç yediremeyince saldık artık her öğün komple üst baş değiştiriyoruz oynuyo mıncırıyo etrafa atıyo ama bir şeilde yiyor napalım

Ben tek başıma yapamıyorum çok zorlamıyorum bazen arkadaşlarımla buluşuyorum çocuğumu annemlere bırakıyorum saatlerce onunla oynuyorlar banyosunu yaptırıyorlar altını değiştiriyorlar benim saatlerce uyutmak için uğraştığım çocuğumu uyutuyorlar hemen. Mesela gören herkes diyor çocuğun çok sosyal insanlardan kaçmıyor korkmuyor baya alışık kalabalığa. Her zaman oyun alanlarına cafelere götürüyorum. Kardeşlerim mesela oyun alanlarının içinde oynuyorlar yarım saat falan bende oturup dinleniyorum yani mental olarak biraz rahatlamış oluyorum
Kız maşallah ne cesaret sen ilk çocuk doğduğunda bir sürü sorun yaşamamış mıydın eşinle falan😶 istiyomuşsunuz da madem hayırlı olsun sağlıkla al kucağına

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Eşim grip oldu ondan oğlana geçti onlar iyileşti şimdi ben hastayım büyük ihtimalle onlardam bulaştı. Tekrar bebişe geçer mi benden?

Kız maşallah ne cesaret sen ilk çocuk doğduğunda bir sürü sorun yaşamamış mıydın eşinle falan😶 istiyomuşsunuz da madem hayırlı olsun sağlıkla al kucağına
Evet baya sorun yaşadık çok şükür düzeldik artık eskisi gibi değiliz. Çocuktan sonra eşim çoğu ilgisini bize evine verdi her şeyde bi hayır vardır. Şimdi hamileyim ama skar gebelik olabilir cumartesiye kadar bekleyeceğiz ona göre riskliyse kürtaj olacağım çok korkuyorum

Evet baya sorun yaşadık çok şükür düzeldik artık eskisi gibi değiliz. Çocuktan sonra eşim çoğu ilgisini bize evine verdi her şeyde bi hayır vardır. Şimdi hamileyim ama skar gebelik olabilir cumartesiye kadar bekleyeceğiz ona göre riskliyse kürtaj olacağım çok korkuyorum
SEvindim valla iyi olmuş düzelmesi. Kısmet canım inş sağlıklıdır🙏

Back
X