2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Çok üzgünüm canımın içi.. Ne yapacağımı ne hissedeceğimi bile bilmiyorum artık.. Rabbime sığınıyorum.. Büyükşehirde yaşıyorsanız ve iyi bir hastane varsa çok şanslısınız.. Sadece erkek doktorların bulunduğu ve Vajinal muayene bile yapılmayan bir yerdeyim ki 5 ya da 6 haftalıkken anlasilabilecek bir şey için fazladan bekledik.. Hayaller kurduk.. Ümitler yeşerttik ama sonu hüsran çıktı.. Allah kimseye acı keder yaşatmasın... Vardır bir hayrı deyip susuyorum.. Ben Tatvan'dayim kızlar, Van'da tavsiye edebileceğiniz bir hastane ya da Dr var mı acaba.. Bana bu noktada yardımcı olursanız çok mutlu olurum

üzüntünü paylaşıyorum canım benim araştırma hastanesine gitme şansın olursa orada hem seni hem bebeği genetik olarak araştırırlar diye biliyorum , ben bulunduğum ilin araştırma hastanesine gitmiştim, hem bebek incelendi kürtajdan sonra hem beni incelediler, bende kan pıhtılaşması çıktı 7+3 dü benim kızımda, kızım diyorum çünkü labaratuvarda gen testinde kız olduğu da anlaşılmıştı . Şimdi iğne tedavisi görüyorum sonuç olarak, Rabbim sana da tekrar sağlıkla nasip etsin güzelim

O kadar farklı bir durum ki bu, farklı bir şehirde ikamet edip bambaşka bir şehirde kürtaj olucam, araştırma muhtemelen farklı bir şehirde olacak.. Ama dediğin şeyi bir araştırayım ben.. Normalde yarın özel hastanede kürtaj olacaktım çünkü, araştırma hastanesinde yengem var en azından bir fikir olabilir.. Her şey için çok teşekkür ediyorum her birinize.. Bizim yollarımız burada ayrılıyor sanırım.. Kim bilir belki başka bir bahara yine birlikte açarız gözlerimizi..

HEe öylemiii benim sıpa dönmediii beni sezaryene soktu
8 yaşında kızım var doktorumun tam dediği tarihte sancim gelmişti bakalim bunda ne olacak süreci çok kestiremiyorum da 2 kaybım olunca sonrasında zamana bıraktım kısmet sağlıklı olsunda

Reactions: Jou
canım çok üzgünüm ne desem bilemedim en doğru zamanda tekrar o güzel haberi alacapına inanıyorum sakın yıpratma kendini

8 yaşında kızım var doktorumun tam dediği tarihte sancim gelmişti bakalim bunda ne olacak süreci çok kestiremiyorum da 2 kaybım olunca sonrasında zamana bıraktım kısmet sağlıklı olsunda
Tabikiii rabbim sağsalim kucağına nasip etsin insallahh

cinsiyet için hala erkek kanısında mi yorum yapan bir annemiz vardı 2 hafta sonraya da ikili tarama için randevu olusturdu doktorum ikili taramada neler oluyordu bilen var mı kızım da 8 yıl oldu hatırlamıyorum hiç yaptirip yaptirmadigimi

Eklentiler

• 20231113_204749.webp
    16 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba suan 10.haftamdayim, agir bir bogaz enfeksiyonu geciriyorum yutkunamiyorum bogazimin agrisindan uyuyamiyorum sizce kbbye mi gitmeliyim yoksa kadin doguma mi? Tesekkurler

Merhaba suan 10.haftamdayim, agir bir bogaz enfeksiyonu geciriyorum yutkunamiyorum bogazimin agrisindan uyuyamiyorum sizce kbbye mi gitmeliyim yoksa kadin doguma mi? Tesekkurler
Herhangi birisi de diğerine yönlendirir eğer kendisinin bakmasına gerek yok ise.
Özele gideceksen kbb olan hem de kadın doğum olan bir yer olabilir.
Hamilelikte boğaz ağrısı diye ayrıca forumlardan bakın dilerseniz.
Çoook geçmiş olsun hemencecik boğaz ağrınız geçsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…