- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 18
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.541
Ne biliyim içim içimi yiyorKiz normal şeyler
Estağfurullah ne kusuru canimSonra düzelttim amaaay kusura bakma
Yaaa dogru tabi ilk bebekse insan simdi tedirgin oluyor bilmiyor ne olduğunu bolbol su içiyormusun sarı lekede normal ama genede doktoruna dersinNe biliyim içim içimi yiyor
üzüntünü paylaşıyorum canım benimÇok üzgünüm canımın içi.. Ne yapacağımı ne hissedeceğimi bile bilmiyorum artık.. Rabbime sığınıyorum.. Büyükşehirde yaşıyorsanız ve iyi bir hastane varsa çok şanslısınız.. Sadece erkek doktorların bulunduğu ve Vajinal muayene bile yapılmayan bir yerdeyim ki 5 ya da 6 haftalıkken anlasilabilecek bir şey için fazladan bekledik.. Hayaller kurduk.. Ümitler yeşerttik ama sonu hüsran çıktı.. Allah kimseye acı keder yaşatmasın... Vardır bir hayrı deyip susuyorum.. Ben Tatvan'dayim kızlar, Van'da tavsiye edebileceğiniz bir hastane ya da Dr var mı acaba.. Bana bu noktada yardımcı olursanız çok mutlu olurum
İçiyorum canım elimden geldigince daha önce kayiplarim olduğu için çok korkuyorum elimde değilYaaa dogru tabi ilk bebekse insan simdi tedirgin oluyor bilmiyor ne olduğunu bolbol su içiyormusun sarı lekede normal ama genede doktoruna dersin
O kadar farklı bir durum ki bu, farklı bir şehirde ikamet edip bambaşka bir şehirde kürtaj olucam, araştırma muhtemelen farklı bir şehirde olacak.. Ama dediğin şeyi bir araştırayım ben.. Normalde yarın özel hastanede kürtaj olacaktım çünkü, araştırma hastanesinde yengem var en azından bir fikir olabilir.. Her şey için çok teşekkür ediyorum her birinize.. Bizim yollarımız burada ayrılıyor sanırım.. Kim bilir belki başka bir bahara yine birlikte açarız gözlerimizi..üzüntünü paylaşıyorum canım benimaraştırma hastanesine gitme şansın olursa orada hem seni hem bebeği genetik olarak araştırırlar diye biliyorum , ben bulunduğum ilin araştırma hastanesine gitmiştim, hem bebek incelendi kürtajdan sonra hem beni incelediler, bende kan pıhtılaşması çıktı 7+3 dü benim kızımda, kızım diyorum çünkü labaratuvarda gen testinde kız olduğu da anlaşılmıştı . Şimdi iğne tedavisi görüyorum sonuç olarak, Rabbim sana da tekrar sağlıkla nasip etsin güzelim
Çok normal böyle hissetmen ama rabbimm nasip etsin sağlıcakla kucağına inşaallahhhİçiyorum canım elimden geldigince daha önce kayiplarim olduğu için çok korkuyorum elimde değil
Amin canım Allah razı olsun cümlemizin inşallahÇok normal böyle hissetmen ama rabbimm nasip etsin sağlıcakla kucağına inşaallahhh
İlk kızım normal oldu tam 40.haftasi doldu sancim gelmişti bakalim bunda süreç ne olurSezaryen olursan mayıs olur muhtemelen normalse haziran
HEe öylemiii benim sıpa dönmediiiİlk kızım normal oldu tam 40.haftasi doldu sancim gelmişti bakalim bunda süreç ne olur
8 yaşında kızım var doktorumun tam dediği tarihte sancim gelmişti bakalim bunda ne olacak süreci çok kestiremiyorum da 2 kaybım olunca sonrasında zamana bıraktım kısmet sağlıklı olsundaHEe öylemiii benim sıpa dönmediiibeni sezaryene soktu
canım çok üzgünüm ne desem bilemedimmesirmacunu beni de listeden silebilirsin.. Kese olusmus ama bebek yok.. Bu ikinci kayıp.. Yarın kürtaj için tekrar hastaneye gelicem.. Allah hiçbir gebeyi korktuğuna uğratmasın, Rabbım bebek bekleyen herkesi yavrusuna sağlıkla kavuştursun.. Dualarım sizinle.. Yeniden bebek için 40 gün bekleyelim dedi dr. Dualarınizi eksik etmeyin benim için de.. Hoşçakalin
Tabikiii rabbim sağsalim kucağına nasip etsin insallahh8 yaşında kızım var doktorumun tam dediği tarihte sancim gelmişti bakalim bunda ne olacak süreci çok kestiremiyorum da 2 kaybım olunca sonrasında zamana bıraktım kısmet sağlıklı olsunda
Amiiin güzel haberler bekleyen hepimizin inşallahTabikiii rabbim sağsalim kucağına nasip etsin insallahh
Herhangi birisi de diğerine yönlendirir eğer kendisinin bakmasına gerek yok ise.Merhaba suan 10.haftamdayim, agir bir bogaz enfeksiyonu geciriyorum yutkunamiyorum bogazimin agrisindan uyuyamiyorum sizce kbbye mi gitmeliyim yoksa kadin doguma mi? Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?