- 10 Ekim 2023
- 68
- 71
- 8
- 29
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.161
Beni aradılar 20 haftalıkken tetanoz aşısı için çağırdılar o zaman gideceğim sizde o zaman gidebilirsiniz. 12 haftaya kadar folik asit sonrasında vitamin veriyorlar :)Merhaba kizlar aklıma bir soru takıldı ben şuan 10 haftalık hamileyim sağlık ocağından beni hiç cagirmadilar aşılar nezman başlıyor bide ben sadece folit asit kullanıyorum Dr bana hiç vitamin başlamadı başlaması gerekiyormuydu ikili test için gitcem Aralık'ta acaba ozman mi basliycak teşekkür ederim
Bende dün temizlik yaptım biraz bugün çok hafif lekelenmem oldu inşallah devamı gelmezBen de bugun birazcık temizlik ettim karnım taş gbi oldu yorgunluktan. Sezeryan dikiş yerim hemen şişiyor soğuk alınca
Size de iyi akşamlar...yorgun halsiz mide bulantısı ile cebelleşiyorum çokça.. bugün de karnımda bir sancı var kendimi dinliyorum galiba bu aralar sıkça siz nasılsınız sizin nasıl geçiyoriyi akşamlar haziran anne adayları.
Nasılsınız?
Aynı benim ki de halsizlikle geçiyor.Size de iyi akşamlar...yorgun halsiz mide bulantısı ile cebelleşiyorum çokça.. bugün de karnımda bir sancı var kendimi dinliyorum galiba bu aralar sıkça siz nasılsınız sizin nasıl geçiyor
Azarlıyor sürekli soru sormaya korkar oldum bidahakine soramam lazım ozman teşekkür ederimYeterli olup olmadığını burdan söylemek çok zor. Değerleriniz ne durumda bilemeyiz ki… o nasıl bi doktor hemen bağırmak nedir, mümkünse doktor değiştirin insanın psikolojisi bozar böylesi
Tamam TEŞEKKÜRLERBeni aradılar 20 haftalıkken tetanoz aşısı için çağırdılar o zaman gideceğim sizde o zaman gidebilirsiniz. 12 haftaya kadar folik asit sonrasında vitamin veriyorlar :)
Eki Görüntüle 3341457 tahminde bulunurmusunuz(karından)
Bende kız hissediyorum videosu da var hareket ederken hic bir çıkıntı yoktu kız gibi gorunuyo bilmiyorum ama oncelikli saglikli olsunda kiz erkek farketmezBen erkek gibi gördüm sankiiisağlıkla kucağınıza alın
Cok tesekkur ederim cnm bnmBen erkek gibi gördüm sankiiisağlıkla kucağınıza alın
Doğum haziranda beklenen bebekler şu an max 12-13 haftalık. Ben de dün öğrendim. 12+6 bugun. 2-3 kişinin öğrenmesi normalSadece 2 kişi mi öğrendi cinsiyeti? Ben geçen hafta devlete de gittim kontrole ama özelde yapılan ultrasonla 5 gün daha küçük söyledi ölçümde.normal mi bu niye öyle oldu ki
HarikaaaaÇok şükür güzel hamişler bizim de şu an her şey yolunda şüküracemiyogi mesirmacunu
Biz şu nipt testini yaptırmak istiyoruz, doktorum artık yaptırabilirsin dedi. Pazartesi günü gidip kan vereceğim.
Folik asit bırakabilirsin artık ama daha vitaminleri vermicem dedi midem bulanıyor çok diye.
yaa kızlar bi de 1.8 kg almışım dedi ki iyi ki miden kötü bir de iyi olsa ne yapacaksın daha yeni biraz dikkat et dedihiç beklemiyordum açıkçası.
bu arada kimseye söyleme daha çok erken ama bence erkek dedi cinsiyetinekız isteyen eşim ve eşimin tarafı şok
Hahaha aynı fikirdeyimmaşallah elastik bir çocuk olacak bellli kihangi firmada yaptırdınız fetal dna testini ücreti nekadardı
Allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsinEki Görüntüle 3341457 tahminde bulunurmusunuz(karından)
Aaaa kızzz sedoş sen kac haftalıksınAynı benim ki de halsizlikle geçiyor.
bunlar tatlı dönemler tabi ki
16 haftalık .Aaaa kızzz sedoş sen kac haftalıksın
Maşaallah rabbim kucağına sağlıcakla nasip etsin16 haftalık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?